Medisonic Shockwave Klinik Recensioni 675

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg døjer med hælspore. Jeg så opslag på FB og tilmeldte mig at blive kontaktet. Allrede samme eftermiddag belv jeg kontaktet og kunne får tid i Ballerup dagen efter. Behalandler virkede kompetent.... Leggi di più

1. Ambulatorio di zona
  2. Clinica per il controllo del dolore
  3. Clinica specializzata

Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilførsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod følgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lænd, ryg, hofte, bækken, ryg, knæ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hælspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - Sårheling, arvæv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (træthedssyndrom) -Prostatabetændelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetændelse (neuropatiske smerter) -Knogleskørhed, cellulitis, smerter efter stråleskader - Inkontinens, smerter efter fødsel, eksem, tennis albue - Slimsækbetændelse, helvedesild, piskesmæld

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Jeg døjer med hælspore

Behalandler virkede kompetent. Dagen derpå var der stadig smerter. Trods det, synes jeg efter et par dage at det virker til at det kan hjælpe mig. Jeg ser frem til at modtage mn næste behandling og snak med behandler om udsigterne.

27 maggio 2026

Er første gang jeg har prøvet det .de…

Er første gang jeg har prøvet det .de kom lidt i dyngen og skal mere i dybten så jeg skal nok op på 3 måske 4 behandlinger inden
At de er kommet helt til bunds i problem områder jeg har i nakke og skulder og lænden
Er forløbe til freds med første behandling

29 maggio 2026

Store forventninger

Hurtig tid og allerede efter 1.behandling bedring i begge knæ.
Glæder mig til at se hvad 2. 3 og flere behandlinger vil gøre for mig.

28 maggio 2026

En helt fantastisk behandling

En helt fantastisk behandling, og god dialog undervejs og forklaring . God samtale under behandlingen gjorde at det gjorde mindre ondt. Så tak for en god oplevelse og er i bedring efter første behandling for kraftig hælespore.😊

Hælespore

Var hos kliniken i ballerup med en hælespore. Rigtig god modtagelse. Mega sød behandler der var rigtig god til at forklarer om hele forløbet, både før start og under behandlingen. Er meget tilfreds og skal der ind igen.

27 maggio 2026

Fik anbefalet Medisonic shockwave af…

Fik anbefalet Medisonic shockwave af min datter, var tøvende for jeg har brugt mange penge på at prøve at få fred i venstre side af ryggen. Men nu tror jeg på at denne behandling er bedre end andre for der er en del forbedring.

27 maggio 2026

Effektiv behandling mod slidgigt i knæet

Jeg har fået shockwave behandlinger hos Medisonic i Ballerup, mod slidgigt i det ene knæ. Før behandlingen fik jeg stærke smerter når jeg gik op ad trapper men efter 6 behandlinger er smerterne væk. Klinikken har et venligt og kompetent personale som jeg varmt kan anbefale og det er let at booke online.

2 febbraio 2026

80% tilfredshed

Medisonics tilbud til Voksne 65+ fristede - Man kunne jo lige prøve, om det kan noget!
Jeg blev overrasket over, hvorledes jeg og behandleren kunne mærke (diagnosticere) hvor problemerne sad og virkningen var umiddelbar med øget blodcirkulation.
Dagene efter var der ømhedsreaktioner, som indikerede at vi havde fat i de rigtige inflamationer.
Efter 5 behandlinger synes problemet løst.
Mine nerveskader kunne det dog ikke klare - gav forværrede reaktioner.
Tror de færreste kan klare sig med én behandling, som antydet.
Personalet virker engageret og kvalificeret,

21 maggio 2026

Shock wawes

2 gsng jeg fik det og det hjælper, smerterne mindskes, så indtil videre er jeg meget positiv overrasket

21 maggio 2026

Har det allerede bedre

Mit knæ har gjort ondt et stykke tid, og det er megairriterende, når man er aktiv. Men efter bare 1 behandling har jeg det allerede bedre. Glæder mig til den næste - god rådgivning og behandling. Anbefaler på det kraftigste.

15 maggio 2026