Bilka.whiteaway.dk Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Leveret det forkerte sted og efter at have talt med to medarbejder, var deres eneste kommentar at de ikke kunne komme tilbage og sætte det, det korrekte sted, jeg måtte selv finde en løsning og e... Leggi di più

Nemt at finde varen på hjemmesiden, og tillige med, var der hurtig levering. En venlig og rar fragtmand som ringede og sagde hvornår han ca ville være hos os.

Vi fik leveret vaskemaskinen rettidigt. Der var dog problemer med tilkalket ballofix ventil, så montørerne kunne ikke klare montagen. Et andet hold klarede montagen få dage efter at VVS havde montere... Leggi di più

Kunne ikke finde køleskab andre steder til den pris, godt tilbud Leveret til tiden og flink chauffør

1. Eventi e intrattenimento

Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice

Molto buono

TrustScore 4 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

180 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God pris og levering

Fandt de rigtige produkter til den rigtige pris

5 ottobre 2025

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at du fandt de helt rigtige produkter til den rette pris.

Billedsnyd

Billed af vaskemaskinen ser ikke ud som den maskine som bliver leveret.

7 ottobre 2025

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager, hvis produktbilledet ikke svarede til den leverede model. Vi hører meget gerne fra dig på info@whiteaway.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Præcis levering

Leveret lige den dag jeg ønskede

3 ottobre 2025

Hej KFA

Tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at leveringen skete præcis på den dag, du ønskede.

Bilka.Whiteaway.dk

Ringede og tjekkede op på mål af…

Ringede og tjekkede op på mål af opvasker og ender med at ændre bestillingen til en anden der passer bedre og et lige så godt tilbud som den første vi havde udset os for. Fantastisk service!

2 ottobre 2025

Hej Julie

Tak for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik god hjælp til at finde den rette opvaskemaskine og et godt tilbud.

Alt for lang leveringstid

Jeg valgte at købe produktet i denne butik pga den lovede korte leveringstid, hvilket var vigtigere for mig end prisen.
Det varede så 4 uger længere end lovet, hvilket jeg fandt direkte uærligt.

2 ottobre 2025

Hej Ramus

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager selvfølgelig forsinkelsen.

Vi gør dog opmærksom på, at vi angiver forventet levering og ikke lovet levering, da vi desværre ikke kan garantere en præcis dato, når varen ikke er på lager - hvilket også er angivet på hjemmesiden.

Bilka.Whiteaway.dk

Meget behagelig samtale med…

Meget behagelig samtale med medarbejderen, hvor han ringede og kontrollerede op på min ordre.
I mit tilfælde galt det at jeg skulle være OBS. på fronten på min opvaskemaskine krævede en 80' låge højde istedet for standard 70' låge.
👍

7 ottobre 2025

Hejsa

Tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at du havde en behagelig samtale, og at vores medarbejder hjalp med at sikre, at alt passede til dit køkken.

God pris på vaskemaskinen

God pris på vaskemaskinen, jeg ville have. Levering som aftalt. Maskinen blev efterfølgende sat op i pris, så snup tilbuddet, mens det er der

30 agosto 2025

Hej Lise-Lotte

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fik din vaskemaskine til en god pris, og at leveringen gik som aftalt.

Aldrig igen …

Jeg købte en vaskemaskine med levering , installering mv. Deres leverings samarbejdspartner begik en fejl ved installering og det sev/løb med vand i 19 timer inden de kom og fik det rettet. Vi meldte det med det samme og vi havde kontakt både til Bilka og til transportøren men beskeden var at de først kom dagen efter. Så et delvist oversvømmet badeværelse - en stor skramme i væggen i forbindelse med at maskinen blev flyttet og vores gamle støvsuger overlevede ikke … og en masse våde håndklæder der blev brugt til barriere. Og ja en ny vaskemaskine der stod og soppede i vand i 19 timer. Heldigt vi havde en affugter. Bilka har gjort det til mit mellemstående med transportøren - selvom ansvaret ligger hos dem.. kæmpe bøvl. Handler der aldrig igen.

Jvfr svar fra Bilka nedenfor så må jeg desværre korrigere - for jeg ved ikke hvad der menes med at der arbejdes på en hurtig løsning for mig - idet beskeden er at der henvises til egen forsikring og mellemværende med transportøren.. så Bilka/whiteaway påtager sig intet ansvar hvis der sker uheld ml lager og installering - den påfører de køber

22 settembre 2025

Hej Malene

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager selvfølgelig mange gange for de store udfordringer, du har oplevet i forbindelse med leveringen og installeringen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, og vi gør alt for at finde en hurtig løsning til dig.

Dygtige medarbejdere

Dem der leverede og installerede havde virkelig godt styr på det. Da vi alligevel ikke skulle bruge et stik og en drypbakke fik vi bare pengene tilbage med det samme.

23 settembre 2025

Kære Henriette,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores leveringsservice. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det er skønt at høre, at du især satte pris på håndteringen af installationen og tilbagebetaling af tilbehør. Din feedback vil blive delt med vores team, da det er en stor motivation for os alle at høre, at vores indsats gør en forskel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere assistance.
Endnu en gang tak for din anmeldelse!

Klara
BilkaWhiteaway.dk

Hurtig levering

Hurtig levering, montering og bortskaffelse af gammel opvaskemaskine

17 settembre 2025

Kære Cate Thorsgaard,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering, montering og bortskaffelse af din gamle opvaskemaskine.

Tak fordi du valgte os!

Caroline, Whiteaway

Nemt

Nemt. God pris og hurtig levering

18 settembre 2025

Kære Brian Larsen,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med nem bestilling, god pris og hurtig levering.

Caroline, Bilka Whiteaway

Alt perfekt

4 settembre 2025

Hej Elsebeth

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at alt var helt perfekt.

Bilka.Whiteaway.com

Defekt hvidevarer - udfordringer med retur

Leveringen tog 1 måned og 5 dage.
Da jeg endelig modtog vinkøleskabet gik der under en uge, så kunne det ikke køle mere - formentlig pga. en fabriksfejl...

Jeg er nu i dialog med Whiteaway & Bilka om at tage vinkøleskabet retur og få refundere beløbet.
Pt. er det dog ikke lykkedes...
----------------------------------
Status pr. 30./9.2025 (14 dage senere).

Teknikker har været forbi og konstateret, at vinkøleskabet er i stykker.
Jeg har rettet henvendelse til kundeservice 2 gange pr. mail, men stadig intet hørt...

Jeg håber meget, at I (Whiteaway) snart har mulighed for at besvare mine mails. Til jeres info drejer det sig om: ordrenr.: 152089581 samt kundesag: WhiteAway#6523800.

16 settembre 2025

Hej Nikolaj

Tak for din anmeldelse.

Vi kan desværre ikke finde din sag uden et referencenummer, så vi hører meget gerne fra dig på info@whiteaway.dk. Hvis der allerede er truffet en afgørelse i sagen, betragter vi den som afsluttet.

Bilka.Whiteaway.dk

Da jeg i forvejen vidste at det ville være…100% positiv service.

Da jeg i forvejen vidste at det ville være i top.

8 settembre 2025

Hej Ole

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse.

God aften.

Emilie
Bilka.whiteaway.dk

Ved bestillingen af Amerikaner køleskabet var jeg ikke opmærksom på at det var med vandtank.
Bliver ringet op om jeg var klar over det, det var jeg ikke.
Bliver tilbudt en anden vare med automatisk vandopfyldning til samme pris.

Hej Torben

Tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede en god service og fik en løsning, der passede til dine behov.

Bilka.Whiteaway.dk

På udkig efter amerikaner køleskab…

På udkig efter amerikaner køleskab fandt gorenje til den bedste pris. Hurtigt levering bare super

Hej Alan

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du fandt dit nye køleskab til en god pris, og at leveringen gik hurtigt.

Bilka.Whiteaway.dk

Har ikke fået emhætten monteret endnu

Har ikke fået emhætten monteret endnu, men glæder mig til kun 59db ved højeste trin😁

5 settembre 2025

Hej Michael

Tak for din anmeldelse.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye støvsvage emhætte, når den er monteret.

Hurtig levering

God kundeservice i forbindelse med spørgsmål til produkt. Hurtig levering, mindre end 24 timer fra bestilling 🚀🙂

Hej Palle

Tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både kundeservice og den hurtige levering.