BikeFriend Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel tevreden over deze fietsenwinkel. Vanaf het eerste contact ben ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ze namen de tijd om alles goed uit te leggen en gaven eerlijk advies, waardoor ik m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over mijn ervaring bij Bikefriends! Zowel filiaalmanager Tom als verkoper Tim waren vriendelijk, hulpvaardig en op geen enkel moment opdringerig. Een echte aanrader als je op zoek bent n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bikefriend Hasselt. Tevreden van mijn Kalkhoff fiets maar dat heeft weinig te maken met Bifefriend zelf. Maar de hoogste score geef ik graag aan het personeel. Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer fijne uitleg gekregen over het merk dat op mijn verlanglijstje stond. Testritten mogen maken. Bij afhaling aangenaam en vriendelijk ontvangen en er werd geholpen met de fiets op mijn bagagedrage... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom langs bij BikeFriend. Met een breed assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, bakfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en meer. Bij BikeFriend vind je A-merk fietsen van bijvoorbeeld Cube, Sparta, Flyer, Kalkhoff, Cortina en Stromer voor vaste lage prijzen. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets en het maken van een testrit. Heb je een fietsenmaker nodig omdat je je fiets wil laten repareren of langsbrengen voor een onderhoudsbeurt? Bezoek het atelier in onze fietsenwinkel voor professioneel nazicht en herstel door onze monteurs.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

373 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

195 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Absolute aanrader

Zeer hulpvaardig, veel productkennis dus duidelijke info over de werking van de fiets/batterij/computerke.
Niets was teveel, meteen ook zadel en stuur lager gezet voor de dochter, tips gegeven om de fiets op zn trekpoot te zetten. We kochten hier vorig jaar de dochter haar meisjesfiets, nu haar 1ste damesfiets, alsook 2 elektrische fietsen voor onszelf, absolute aanrader.
Wij zijn zeer tevreden klanten.

2 ottobre 2025

Dag Sandy,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dat geeft ons een glimlach!

We wensen je heel veel plezier met je fiets en hopen dat je er lang van geniet. Als je in de toekomst nog vragen hebt, helpen we je natuurlijk graag verder.

Naservice

Bij aankoop van mijn dure elektrische fiets was de verkoper zeer vriendelijk.
Ik ga terug om nog een extra fietstas te kopen en vraag om ook even mijn bandenspanning te controleren.
Alleen maar heel goede ervaring met de techniekers, echt top.
De verkoper echter… Hij diende mij van commentaar; Madam als ge kunt fietsen moet ge ook zelf uw banden kunnen oppompen… !!!
Er stonden geen klanten te wachten, geen oponthoud dus.
Zo een opmerking verwacht ik niet na mijn dure aankoop van twee maand geleden!
Ik heb spijt dat ik mijn fiets niet bij een lokale handelaar heb gekocht die naservice even belangrijk vindt dan het verkopen van een fiets.
Het betreft het filiaal in Schoten bij de Carrefour.

30 settembre 2025

They are professional

They are professional, and they give you honost feedback on your preference. Trustworthy

29 settembre 2025

Hi Michael,

Thank you for your great review! We’re delighted to hear that you’re so satisfied. Enjoy your bike 🚲!

Best regards,

Tevreden klant

28 settembre 2025

Dag Robby,

Bedankt voor je fijne review! Heerlijk om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je fiets 🚲.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke mensen die voldoende tijd…

Vriendelijke mensen die voldoende tijd nemen om alles uit te leggen.
Je kan er nadien ook terecht voor eventuele vragen of aanpassingen.

28 settembre 2025

Dag Betty,

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke, duidelijke uitleg.
Verkoper gaf een goed gevoel en daarom hebben we twee fietsen gekocht.

25 settembre 2025

Dag Jean,

Bedankt voor je fijne review! Prettig om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je fiets 🚲.

Valutata 2 stelle su 5

Sparta e bike compact gekocht in…Wilsele

Sparta e bike compact gekocht in februari,maar vastgesteld dat pedalen regelmatig doortrappen,een kwarttoer,op onregelmatige tijdstippen.
Teruggeweest en na een paar dagen bericht dat het hersteld is.Dit is al vijf keer herhaald!!!
Geen succes, en er werd dan een nieuwe naaf gestoken.
Na een maand wachten blijkt er geen beterschap.Dat doortrappen gebeurt soms na korte afstand,soms na langere,telkens met een krak.
Nu stelt men voor om samen met een technieker te gaan fietsen om het gebrek te kunnen vaststellen. Ik heb al lang ondervonden dat ze mij niet geloven,maar ik ben het beu om nog verder te gaan “bedelen “en ik heb hieruit al de nodige lessen getrokken!

21 settembre 2025

Hoi Rik,

Onlangs hebben we je een e-mail gestuurd naar aanleiding van je review. We zouden het prettig vinden als je ons een reactie wilt geven, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

We horen graag van je.

Die unkomplizierte Hilfe

Die unkomplizierte Hilfe, trotz Sprachbarriere, bei einem Reifen wechsel. Einfach unschlagbar. Freundliche und kompetente Hilfe. So konnten wir unsere Reise fortsetzen. Danke an das Team.
Marion Fuhrken

20 settembre 2025

Hallo Marion,

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Schön zu hören, dass Sie so zufrieden sind. Viel Freude mit Ihrem Fahrrad 🚲.

Freundliche Grüße

Goede service!!!

Goede service!!!

12 settembre 2025

Hoi Kris,

Bedankt voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier gewenst met je fiets 🚲.

klantvriendelijk

klantvriendelijk, goede uitleg

4 settembre 2025

Dag Simone,

zeer goed geholpen door het personeel

zeer goed geholpen door het personeel
en ze nemen de tijd met je voor alles over je fiets uit te leggen

5 settembre 2025

Dag Molla,

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede correcte uitleg gekregen bij…

Zeer goede correcte uitleg gekregen bij de aankoop van mijn fiets.
Zeer bekwame medewerkers.

5 settembre 2025

Dag,

Valutata 1 stelle su 5

eletrischfiets laten herstellen …

fiets laten herstellen in december 2024 meer dan 400 euro betaald omdat er een nieuw onder in moest maar probleem was niet opgelost er mee terug geweest en toen was er de naaf niet goed afgesteld en terug moeten betalen dan gevraagd of het dan zeker in orde was want dat ik niet graag nog eens daarvoor moest terug komen toen zeer onvriendelijk antwoord gekregen en dat ik dan maar een andere winkel moest zoeken toen klacht gestuurd naar bike friend zelf en heb toen een telefoon gekregen dat ik wel terug mocht komen als het probleem terug kwam dit gedaan maar weer niet opgelost ben dan maar naar een andere winkel gegaan en probleem opgelost dus zeer slechte service
op 24september 2025 een reactie gekregen van Bike friend dat ze contact met me zouden opnemen maar heden 15 oktober nog altijd niets gehoord

3 giugno 2025

Hoi Hendrik,

Bedankt voor je bericht. Om je zo goed mogelijk te helpen heb ik je aanvraag doorgestuurd naar onze winkel. Mijn collega’s daar pakken dit verder met je op en nemen contact met je op om alles samen door te nemen.

Heb je in de tussentijd nog vragen? Laat het gerust weten, dan zorgen we dat je bij de juiste collega terechtkomt.

Valutata 4 stelle su 5

Zeer duidelijke en vriendelijke uitleg

Ik twijfelde tussen 3 fietsen. Dankzij de goede uitleg van Jef en 2 testritjes uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken. Jef nam echt de tijd om op al onze vragen te antwoorden en de verschillen tussen de fietsen uit te leggen. Hij kwam heel vriendelijk en helemaal niet opdringerig over! We kochten niets, maar bestelden thuis op de website. Dit was helemaal geen probleem. Na 2 weken de fiets gaan afhalen. Toen kregen we van iemand anders een heel korte snelle uitleg en heb zelf nog moeten vtagen om het zadel te verstellen. Dit vond ik iets minder goed. Maar over het algemeen dus heel tevreden!

30 agosto 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più