Zeer goede en uitgebreide uitleg gekregen van Tim zodat we heel goed konden vergelijken en kiezen wat voor ons belangrijk was. Geen push om te verkopen. ALLE vrijheid om te kijken, kiezen, testen,…... Leggi di più
Zowel bij Bikefriend Hasselt als bij Bikefriend Gent genoten van een Top service. E-bike voor zoonlief gevonden in Hasselt, enkel de fietsmaat was enkel nog voorradig in Gent. Alles perfect gereg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom langs bij BikeFriend. Met een breed assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, bakfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en meer. Bij BikeFriend vind je A-merk fietsen van bijvoorbeeld Cube, Sparta, Flyer, Kalkhoff, Cortina en Stromer voor vaste lage prijzen. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets en het maken van een testrit. Heb je een fietsenmaker nodig omdat je je fiets wil laten repareren of langsbrengen voor een onderhoudsbeurt? Bezoek het atelier in onze fietsenwinkel voor professioneel nazicht en herstel door onze monteurs.
Paesi Bassi
- bikefriend.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Zeer professioneel personeel.
Zeer professioneel personeel.
Ik was aangenaam verrast door hun vriendelijkheid.
Geen opdringerigheid, alle vragen werden beantwoord. Dikke proficiat aan de verantwoordelijke en zijn medewerkers.
Topservice
Zowel Hendrik, Wilfried als David zijn topmensen! Zeer vlotte service en met de glimlach erbovenop!
Goed verder geholpen door verkoper Tim
Goed verder geholpen door verkoper Tim. Heldere uitleg en vlotte service!
Goed!
Zeer goede uitleg en info gekregen voor de aankoop van onze eerste e-bikes (merci Luc @ Bike Friend Schoten). De bestelde fiets werd binnen de afgesproken tijd geleverd en rijdt geweldig. Goede ervaring, hartelijk aanbevolen!
Goede uitleg en aankoop vlot verlopen.
TOP service!
(BikeFriend Leuven) wij hebben hier reeds meerdere fietsen aangekocht. super tevreden over de service; altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel. de verkopers in de winkel maken écht tijd voor jou, weten waarover ze spreken en de mensen in de werkruimte zijn bekwaam en zoeken een oplossing voor elk probleem.
onze nieuwe fiets werd besteld zonder aankoopverplichting, zodat we eerst vrijblijvend konden testrijden. de medewerkers stellen alles in het werk om de fiets zo snel mogelijk te kunnen afleveren (zodat we met de nieuwe fiets op vakantie konden vertrekken). kleine herstellingen worden in de mate van het mogelijke per direct uitgevoerd. heel fijn!
Wij hebben de aanpak van Tom
Wij hebben de aanpak van Tom, met zijn technische uitleg en niet-agressieve begeleiding voor onze keuze van elektrische fiets erg geapprecieerd. Enkele malen de levering uitstellen stelde ons dan weer enigszins teleur. Maar alles kwam uiteindelijk toch goed.
Vriendelijke ontvangst en professionele…
Vriendelijke ontvangst en professionele service gekregen
Zeer goeie uitleg en zeer vriendelijk…
Zeer goeie uitleg en zeer vriendelijk personeel.
Top !
Topservice en goede uitleg bij de…
Topservice en goede uitleg bij de aankoop van een fiets.
Topklantbeleving!
Zowel per telefoon als in de winkels van Gent en Hasselt perfect verder geholpen geweest. Zeer vriendelijk en klantvriendelijk, bedankt!
Aanrader!
Alles perfect geregeld en afgehandeld.
Ook eens gaan kijken bij concurrenten maar deze kunnen niet tippen aan toonzaal, beschikbaarheid in filialen en service.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Onbetrouwbaar adres voor herstlling of nazicht
Wat staat er op de Website:
Op zoek naar een hersteldienst in Leuven?
Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres voor een nazicht of herstel van je fiets? Je bent van harte welkom om langs te komen bij onze eigen reparatiedienst. Neem telefonisch contact met ons op, dan zorgen we dat je snel geholpen wordt.
In werkelijkheid menen ze dit absoluut niet en worden alleen fietsen onderhouden die bij hen werden aangekocht aanvaard. Zelfs voor de kleinste herstelling wordt er geen uitzondering gemaakt.
Triestige service, niks klantvriendelijk en kortzichtig want iedereen is potentieel klant om in de toekomst er een fiets te kopen.

Risposta di BikeFriend
Zeer tevreden
Zeer tevreden, enkel de communicatie wanneer de fiets nu juist geleverd kon worden, kon beter, maar dit ligt niet aan de verkopers van de winkel in Gent.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.