Valutata 5 stelle su 5

Mijn kinderen hebben elke week wel iets aan hun fiets, bike republic MERKSEM lost dit vaak dezelfde dag nog op als het binnen hun mogelijkheid ligt!

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Ciclismo su strada

Scritti dall'azienda

BIKE REPUBLIC: JOUW COMPAGNON DE ROUTE VOOR ELK MOMENT Een compagnon de route is iemand die met je meerijdt en je onderweg op sleeptouw neemt. Iemand op wie je kan rekenen en die door en door begrijpt wat fietsen voor jou betekent. Iemand die je nu en dan een duwtje in de rug kan geven zodat jij maar één ding hoeft te doen: genieten van de rit. Bike Republic is jouw compagnon de route voor elk moment. Denk je aan een nieuwe fiets? Dan luisteren we graag naar wat jij nodig hebt en helpen we je op weg met helder advies. Online en in onze winkels. Of zoek je eerder een vakman die je tweewieler in topvorm houdt? Reken dan op de technici in onze ateliers. Zij sleutelen met passie én verstand van zaken. Welke weg je ook wil inslaan: met Bike Republic als compagnon de route staat jouw fietsplezier centraal.

4,8

1 stella

Ha risposto al 46% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 1 stelle su 5

Slechte communicatie / goederen.

Desondanks de goede service met de fietsen verliep de communicatie en afhandeling van bestellingen rampzalig. Men moet zelf continu bellen om te horen hoe het nu zit met bestelde goederen en als ze dan aankomen zitten ze niet meer in een doos en zijn ze beschadigd. Dan ook geweigerd het mee te nemen. Mij zie je daar NOOIT meer iets bestellen. Regelrechte schande. Dit mag gewoonweg niet gebeuren voor zo een "klasse" zaak.... Trek er uw lessen uit.

8 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Echt waar op een zaterdagmiddag is mijn…

Echt waar op een zaterdagmiddag is mijn vrouw lek gereden toen ze naar een begrafenis moest in Beveren. Ikzelf enkele fietswinkels gebeld en overal hetzelfde antwoord lukt niet vandaag daar wij de dag nadien een fietstocht hadden gepland. Tot ik naar jullie belde en Luc mij heel vriendelijk zei wij lossen uw probleem op en jullie hebben dat ook gedaan wat een service en nog super vriendelijk ook !!! Een voorbeeld hoe het zou moeten zijn 👍👌🏼

2 maggio 2026

Risposta di Bike Republic

Hier worden we blij van. Ik hoop dat jullie hebben kunnen genieten van het fietstochtje. Dankjewel voor de 5 sterren! 😍

Aankoop speedped.

Fijne ontvangst door Lode. Nam de tijd om ons te informeren en dacht mee. Verschillende opties besproken, testrit gemaakt. Vlotte afhandeling bij aankoop fiets, nummerplaat en bij afhaling. Duidelijke informatie gekregen.

25 aprile 2026

Dankjewel voor deze mooie 5 sterrenscore!! 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Zeer aangename en niet opdringerige verkopers.

Wij hebben twee e-bikes gekocht in de vestiging in Roeselare. Om allebei onze keuze te maken werden we fantastisch geholpen door een medewerker(Mathias) . Wat een aangename kerel !! Niets is hem teveel, laat je zonder probleem verschillende fietsen passen of proefrijden. Geeft deskundig advies zonder dat hij je in een bepaalde richting probeert te sturen. Ook absoluut niet opdringerig. Je krijgt bedenktijd. Er is totaal geen druk en dat voelt goed. Echt absoluut top!! Toch wil ik nog een punt aanhalen waar het team zeker werk moet van maken. Wie ervoor verantwoordelijk is weet ik niet maar wij hebben twee prijzige fietsen gekocht.De ene is al geleverd, de andere wachten we nog op. Na de aankoop krijg je op geen enkele mail nog antwoord. Gaat het over de levertermijn van de nog te leveren fiets, of produktinfo over accessoires… nergens krijg je een antwoord op. Zo lopen ze wel omzet mis want je gaat online advies of info zoeken en je koopt dan online bepaalde zaken die op de fiets passen. Jammer want voor de rest is alles er top qua service en info terplaatse. Grote vakkennis en de niet opdringerige houding is goud waard. Enkel het niet beantwoorden van mails vind ik frustrerend, en dat is zeker een werkpunt voor de toekomst. Of er loopt iets fout met de mailbox waar ze geen weet van hebben, dan kunnen ze er waarschijnlijk ook niets aan doen. Voor de rest een echte top fietsenwinkel. Ik zou er alvast terug gaan voor onze aankopen.

2 maggio 2026

Risposta di Bike Republic

Dankjewel voor de mooi 5 sterren! Uw advies ivm de mailbox gaan we zeker doorgeven.

Valutata 5 stelle su 5

Top service door vriendelijke mensen.

Telefonisch snel een afspraak kunnen maken voor de week nadien om mijn Stella fiets te laten nakijken. Zeer vriendelijke medewerkers en goede service. Fiets volledig nagekeken, remblokjes vervangen, banden opgepompt. Ik ben heel tevreden en voor mijn volgende onderhoud/nazicht kom ik terug naar hier!

30 aprile 2026

Risposta di Bike Republic

Super 🤩. Leuk om dit te lezen.

Valutata 1 stelle su 5

Slechte herstelling uitgevoerd. 4 bezoeken voor hetzelfde probleem!

Mijn zoon kocht er zijn Trek fiets. Echter na een paar weken kwam de pedaal los. Ze hebben dit onmiddellijk hersteld met een gelijmde draad-bus, heel goed gedaan. Maar omdat deze bussen na een tijd loskomen wou ik nieuwe crank-armen. Die hebben ze na een aantal weken geplaatst. Echter na een aantal weken kwam er 1 crankarm los, deze hebben ze onmiddellijk vastgezet. Goeie service. Maar nu na een aantal maanden, eigenlijk weinig gereden in de winter, kwam de andere cranckarm ook los, nog maar 1 pedaal dus te voet naar huis. Deze hebben ze dan terug gemonteerd maar omdat deze cranck is losgekomen hebben we schade aan het frame! Bij de laatste interventie merkte ik een krakend lawaai aan de achteras, water en zand in de lagers. Van een mountainbike kan je wel verwachten dat die hier tegen kunnen? Bij bike republic wilden ze hier een offerte voor maken! Wegblijven bij Bike republic!!! Ze herstellen de fiets met het budget dat ze van TREK krijgen en dan stopt het. Zo lang Bike republic er maar geen geld moet instoppen.

5 febbraio 2026

Risposta di Bike Republic

🙁 Dit is zeker niet de bedoeling. Contacteer zeker onze klantendienst op customercare@bikerepublic.be zodat we dit voor jou kunnen oplossen.

Lekke band op zaterdag

Op het openingsuur gebeld en onmiddellijk afspraak zelfde morgen; bij aankomst vriendelijk ontvangen en onmiddellijk herstelling uitgevoerd; 20 minuten later kon ik rijden. Dat is service

25 aprile 2026

Risposta di Bike Republic

Blij te lezen dat de collega's van Grimbergen jou supersnel hebben kunnen helpen. Dankjewel voor de 5 sterren!! 👌

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk en behulpzaam…

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken. Juiste info over hun producten zonder opdringerig te zijn. Geven je alle tijd om te beslissen. Mooie en verzorgde winkel wat mijn keuze ook voor een stukje heeft beinvloed.

23 aprile 2026

Dankjewel voor deze mooie 5 sterren!! 🤩

Jaren trouwe klant

Ik kom hier al jaren voor onderhoud van mijn fiets en altijd zeer vriendelijk geholpen en snelle service!

22 aprile 2026

Dankjewel voor deze mooie 5 sterrenscore!! 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Bike Republic Boortmeerbeek, een TOPTEAM!

Heel hulpvaardig en geduldig personeel, met kennis van zaken, heel vriendelijk en gedienstig. Maken er ook geen probleem van om je verschillende fietsen te laten testen, niettegenstaande het druk was in de winkel.

24 aprile 2026

Risposta di Bike Republic

WOW. Mooi en blij te lezen. Dankjewel voor de 5 sterren 🤩!

Ruim en kwalitatief aanbod

Ruim en kwalitatief aanbod. Vriendelijk personeel. Snelle feedback en duidelijke communicatie.

24 aprile 2026

Risposta di Bike Republic

Super, de collega's van Kuurne zullen dit graag lezen. Dankjewel voor de topscore 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Mijn speedpedelec rijdt als nieuw na…

Mijn speedpedelec rijdt als nieuw na het jaarlijks onderhoud. Een klein mankement werd na het onderhoud zeer vlug hersteld zonder bijkomende kost. Perfect volgens afspraak onderhoud! Thx aan het team van Bike Republic Aalst

22 aprile 2026

Risposta di Bike Republic

Blij te lezen dat de collega's van Aalst hun werk goed hebben gedaan en dankjewel voor de 5 sterren! 🤩

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più