Valutata 5 stelle su 5

Prima geholpen! Het systeem is op afstand volledig doorgemeten en uitgebreid getest. Er werd echt de tijd genomen om alles goed uit te zoeken en mijn twijfels weg te nemen. De telefonische hulp was de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super ervaring met Bascom. Camera’s verdeeld over twee groepenkasten gaf problemen. Bascom gebeld en ze kwamen gelijk met een oplossing. Zeer goed bereikbaar per telefoon en oplossings gericht. Top su... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Telefonisch supergoed bereikbaar. Enorm klantvriendelijk en denken in oplossingen mee. U staat er als klant nooit alleen voor als u bij Bascom uw apparatuur koopt!

Valutata 5 stelle su 5

Ging om een oude samsung tablet, waarop de Bascom app niet meer werkte. Laurens heeft een link gestuurd met een oude versie. Deze geïnstalleerd en alles werkt weer. Let op: Updaten van app wel uitgez... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di sistemi di sicurezza

Scritti dall'azienda

Bascom ontwikkelt en levert professionele bewakingscamera’s voor mkb-bedrijven en particulieren met een groter terrein of pand. De systemen zijn ontworpen om zelf aan te sluiten: de camera’s verbinden via het stroomnet (Bascom® POWER) of een netwerkkabel (PoE) met een recorder, die de beelden lokaal bewaart, zonder abonnement.

4,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,9

Tutte le recensioni

269 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Deskundige medewerkers

Medewerkers dachten goed mee en konden mij direct de goede oplossing aangeven. Zeer deskundige medewerkers die mij vriendelijk te woord stonden

22 agosto 2026

Snel en effectieve oplosing

Via contactformulier snel contafct gehad met technieker.
Gezien nogal vervelend probleem gezamenlijk goed overleg gehad en stap voor stap mogelijke problemen kunnen elimineren.
Uiteindelijk snel opgelsot en duidelijke toelichting over mogelijke oorzaak en hoe in de toekomst te verhelpen.

19 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben vanaf de eerste seconde door de…

Ik ben vanaf de eerste seconde door de medewerker aan de hand begeleid en stap voor stap zijn we door het menu gelopen. Het was een erg prettige ervaring die ik met de medewerker heb gehad en het resultaat was meer dan bevredigend.
Hiervoor mijn hartelijke dank.
Saludos,
Piet kriek

18 agosto 2026

Goede ervaringen met Bascom

Bij een klacht over een defect geraakte (recent aangeschafte) security camera werd door Bascom meteen gereageerd en zonder problemen onmiddellijk een nieuwe camera ter beschikking gesteld.
Zowel in dit geval als in het verleden heb ik alleen maar (zeer) positieve ervaringen met deskundige en uitermate vriendelijke medewerkers van Bascom gehad...

18 agosto 2026

Prima service

Prima service. Wat problemen gehad met de levering via DHL, die vervoerder verdient nog geen één ster. Bascom heeft het keurig opgelost.

Wij gebruiken al meerdere jaren een camera systeem van Bascom. Makelijk zelf te installeren. Ideaal omdat je op elk mobiel apparaat ook de beelden kunt bekijken.

17 agosto 2026
Valutata 4 stelle su 5

Na een eerdere wat mindere review

Na een eerdere wat mindere review nu een tweede. In mijn eerste review was ik niet zo positief, maar na een tweede poging om de derde camera beter te laten werken ben ik wel tevreden. Ze hebben veel moeite gedaan om het probleem te lokaliseren, dus een zeer goede service.

13 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Nog nooit zo een goede service gehad

Ik moest een firmware update doen omdat ik de camera's niet meer stabiel kon bereiken. Bascom support heeft mij echt super goed geholpen omdat het in eerste instantie niet wou lukken. Vriendelijk, snelle respons en echt kennis ter zaken. Echt waar nog nooit zo een goede service gehad.

12 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service ook jaren later.

Ik heb jaren geleden bij bascom een recorder en een camera gekocht met nachtzicht. Hier ben ik uiterst tevreden over. Daarnaast is de service bij bascom meer dan uitstekend. Vooral je vragen kan je terecht en wordt zeer vriendelijk geholpen. Ook kan bascom inloggen in jou systeem en helpen instellingen te verbeteren en aan te passen aan jou wensen. Echter super!

4 agosto 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più