Banner for Bestway - Customer Service Sweden

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Reklamerade en läcka i linern till mitt spabad (Lay-Z Spa Miami) via webben. Fick snabbt svar och omedelbar hantering inom ett par dagar och ny liner kostnadsfritt hemsänd efter ca en vecka. Den enda... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag tog kontakt 18/5 skrev vilket felet var E05 (Köpte den 8/5 försökte 2 helger att få igång den.) Bor 1 timme ifrån där badet står. Tog flera dagar innan jag fick svar, skulle då dra ur kon... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Usel service

Usel service, tog månader och få hjälp. Den hjälp jag fick avhjälpte inte problemet med inåtböjda sidor på poolen. Till slut gav jag upp.

25 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Askrånglig upplevelse och långsam… från…

Askrånglig upplevelse och långsam… från site till svar.

26 giugno 2026

Hej Daniel,
Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde processen som krånglig och att svarstiden inte levde upp till dina förväntningar.

Vi är glada att vi kunde hjälpa dig genom att skicka en ersättningsdel och hoppas att den har löst problemet. Dina synpunkter är viktiga för oss och hjälper oss att förbättra både vår service och våra processer.

Valutata 2 stelle su 5

Hej Michael,
Tack för din feedback.

Vi är glada att höra att ärendet nu är löst och att du har fått den nya reservdelen. Vi hoppas att du nu kan få full glädje av din produkt.

Vi tar även till oss din synpunkt om att det borde vara lättare att få kontakt med oss. Din feedback är viktig och hjälper oss att förbättra vår service.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter.

Valutata 3 stelle su 5

Eran sida krånglade väldigt mycket

Eran sida krånglade väldigt mycket. Fick till slut kontakta Jula för hjälp
Tyckte den var lite svår att förstå och navigera i
Ej van dator användare och 60+

21 giugno 2026

Hej Ann-Charlotte,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi beklagar att vår sida upplevdes som krånglig och svår att navigera på. Vi förstår att det kan vara extra frustrerande när man inte är van vid att använda datorer, och det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi uppskattar verkligen din feedback, eftersom den hjälper oss att förbättra både användarvänligheten och informationen på sidan. Vi är också glada att du till slut fick den hjälp du behövde.

Tack igen för dina synpunkter, och varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp i framtiden.

Valutata 1 stelle su 5

Jag tog kontakt 18/5 skrev vilket felet…

Jag tog kontakt 18/5 skrev vilket felet var E05
(Köpte den 8/5 försökte 2 helger att få igång den.)
Bor 1 timme ifrån där badet står.
Tog flera dagar innan jag fick svar, skulle då dra ur kontakt och vänta ngr minuter, skrev att det hade jag gjort.
Gick över helgen. då skrev någon att jag skulle ta kort på pump och numer inte på felet E05 det sa dem veckan efter.
Felet E05 skickade jag en bild från appen tidigare när jag skickade numren.
Sen blev det att klippa sladden.
Verkar som jag får en pump denna vecka.
Katastrof är snällt, kommer inte be någon köpa något hos er.
Har gått med i en facebooksida blir kanske att jag skriver och varnar där.

11 giugno 2026

Hej Bengt,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi förstår verkligen din frustration över den långa handläggningstiden och att du behövde vänta på svar och felsökning under flera veckor innan problemet kunde lösas. Vi beklagar att processen blev så utdragen och att du inte fick den hjälp du förväntade dig från början.

Det är positivt att vi nu har kunnat skicka en ny pump till dig, men vi är medvetna om att det inte ändrar den tid och det besvär som situationen har orsakat. Din feedback är viktig för oss och vi tar med oss den för att förbättra både vår kommunikation och våra rutiner vid reklamationer.

Vi beklagar verkligen att ditt första intryck av både produkten och vår service har blivit så negativt, och vi hoppas att den nya pumpen kommer att fungera som den ska så att du äntligen kan få glädje av ditt spabad.

Valutata 5 stelle su 5

Bästa kundtjänsterna jag har stött på kund hos Bestway i flera…

Jag har varit kund hos Bestway i flera år och har vid flera tillfällen vänt mig till dem för råd och för att byta ut saker. Jag har upplevt att de har en av de bästa kundtjänsterna jag har stött på under alla mina år i branschen, och jag har själv arbetat i den här rollen. De svarar alltid snabbt och ger alltid tydliga beskrivningar av vad man ska göra härnäst eller hur man åtgärdar problemet. Tack för er fantastiska service.

11 giugno 2026

Svara på frågor

Svara på frågor
Vara med hjälpsam och bemötande i kontakten
Inte ignorera det man skriver
Inte ta så lång tid innan svar kommer
Titta gärna igenom konversationen som vi haft.

6 giugno 2026

Hej Diana,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att du inte har fått den service du förväntade dig. Vi uppskattar att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi tar dina synpunkter på allvar.

Vi förstår att det är viktigt att få tydliga svar på sina frågor, att känna sig väl bemött i kontakten med kundservice och att få återkoppling inom rimlig tid. Vi beklagar om du har upplevt att detta inte har levt upp till dina förväntningar.

Din feedback hjälper oss att förbättra vår service, och vi kommer att ta med oss dina synpunkter i vårt fortsatta arbete.

Tack igen för att du delade din upplevelse med oss.
Bestway Kundtjänst

Valutata 4 stelle su 5

Hade problem redan förra året

Hade problem redan förra året, då poolen var helt ny! Orkade då inte göra allt som krävdes för en reklammation! Men iår gav jag mej inte, gjorde ALLT, fotade, filmade och gjorde alla tester som krävdes… och igår fick jag en ny pump! Nu håller jag tummarna att jag får en härlig tid med min pool!

6 giugno 2026

Hej Ronny,

Vi beklagar verkligen att du inte har hört något från oss.
Vi vill informera dig om att reservdelen skickades från vårt lager till butiken i fredags, och den förväntas anlända till butiken i början av nästa vecka.
Tack för ditt tålamod och din förståelse.
Bestway

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più