Meget imødekommende og hjælpsom rådgiver, Sylvester Rasmussen. Der blev lyttet og holdt rede på mange tråde og de spørgsmål, jeg havde blev undersøgt og besvaret. Nogle ville han undersøge og vende ti... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi fik virkelig relevant rådgivning også om min ægtefælles pensioner. Det var en god oplevelse at møde en “ levende” rådgiver online. Lise-Lotte fangede vores spørgsmål og vi fik kompetente svar.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Rigtig fin og ærlig pensionsrådgivning i et sprog som er til at forstå. Har gennem flere år oplevet rigtig fin kommunikation fra AkademikerPension
L'azienda ha risposto
AP har haft total rod i hjemmesiden i 4 år og udsender oversigter alt for sent og så med fejl. Selv "lønsedler" indeholder slemme fejl. Så er det befriende at møde Martin Stenkvist i telefonen, blive... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I AkademikerPension arbejder vi for, at du har de bedste forudsætninger for et langt og trygt liv. Vi investerer dine penge ansvarligt og styrer udenom eksempelvis olie, gas og tobak. Og med et af branchens bedste gennemsnitlige, langsigtede afkast kan du trygt overlade pensionsopsparingen til os. Samtidig er du under hele dit opsparingsforløb dækket af gode forsikringer, så du er sikret økonomisk, hvis du kommer til skade eller bliver alvorligt syg.
Smakkedalen 8, 2400, Gentofte, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Interesseret og engageret sparring vedr. pension og tanker om fremtiden.

Risposta di AkademikerPension
Jeg fik præcis de oplysninger, jeg havde brug for, og det var i øvrigt en meget behagelig samtale.

Risposta di AkademikerPension
Har siden november 2024 via Meet og mail haft kontakt med Martin Stenkvist, angående kommende pension, og seneste kontakt var et fysisk møde for nogle dage siden.
Under hele forløbet har jeg fået god vejledning og kontante forståelige svar på mine spørgsmål, så jeg nu føler mig "rustet til" at gå på pension.

Risposta di AkademikerPension
Meget sød og god vejledning og sparring om pension. Meget imødekommende og lydhør personale. Jeg fik endda rettet en ret betydningsfuld fejl, der betyder at jeg nu kan vælge at gå på pension 5år tidligere end inden jeg ringede! Meget væsentligt.
Tommelfingre op hele vejen.
Jeg blev betjent af Pernille og fik også hjælp af Mario. 😊

Risposta di AkademikerPension
Jeg fik pensionsrådgivning af Kristian, som var meget tilfredsstillende. Han gav sig god tid til at fortælle og forklare ud fra mine behov og jeg oplevede mig mødt i mine spørgsmål. Jeg kan helt klart anbefale Akademikerpension.

Risposta di AkademikerPension
Fantastisk rådgivning og oplæg vedr. pension og de muligheder den nye overenskomst giver.

Risposta di AkademikerPension
Medarbejderens indstilling at hjælpe og rådgive.

Risposta di AkademikerPension
God og kyndig rådgivning fra Akademikernes Pension. Har både oplevet det værdifuldt med oplæg og individuel rådgivning

Risposta di AkademikerPension
Har fået super behagelig og kompetent rådgivning af pensionsrådgiver Pernille J. Damgaard, der svarede tilbage få dage efter jeg havde sendt min forespørgsel. Undrede mig her på TP over de mange dårlige scorer. Kan se mange af dem går på, at kunderne ikke kan finde deres pensionsoplysninger på hjemmesiden. Jeg tjekkede lige - mine kommer fint frem :-)

Risposta di AkademikerPension
Jeg har fået pensionsrådgivning af Christian, som var meget tilfredsstillende. Han gav sig god tid til at fortælle og forklare ud fra mine behov og jeg oplevede mig mødt i mine spørgsmål. Jeg kan helt klart anbefale Akademikerpension. Jeg oplevede mig fuldt ud hjulpet.

Risposta di AkademikerPension
God og præcis rådgivning af Kristian Nørgaard - og god behandling.
Fik svar på alt, hvad jeg var i tvivl om.

Risposta di AkademikerPension
Vældig gode, klare og kompetente svar på mine spørgsmål og hurtig sagsbehandling af Viktoria hos Akademiker Pension.

Risposta di AkademikerPension
I forbindelse med at skulle samle pensionsopsparinger, fik jeg hjælp af en virkelig venlig medarbejder fra akademikerpension, som både gav mig en meget overskuelig vejledning og lovede at ringe tilbage dagen efter for at følge op, hvilket var sådan en stor hjælp. Jeg bliver altid mødt af venlige medarbejdere, der formår at vejlede på en varm og kyndig måde. Stor anbefaling herfra - især til medarbejderen Pernille.

Risposta di AkademikerPension
Jeg fik en virkelig god og kyndig vejledning af pensionsrådgiver, Pernille. Hun tog sig god tid til at forklare et nyt produkt, hvortil jeg havde mange spørgsmål og frustrationer i forhold til et konkret valg, jeg stod for at træffe inden få dage. Så alt i alt en fin oplevelse denne gang.

Risposta di AkademikerPension
Jeg har siden efteråret 2024 forsøgt at komme ind på min personlige side for at se min pensionsoversigt. Men det er helt umuligt, da hjemmesiden ikke virker. Og det er IKKE første gang, at jeg oplever det problem.
På et tidspunkt skrev en medarbejder til mig, at man regner med, at hjemmesiden nok kommer til at fungere til efteråret!!!
Hvorfor ansætter AKA ikke nogle IT-medarbejdere, som kan lave hjemmesiden, så jeres kunder kan få de oplysninger, som vi har krav på at kunne se.
Det er simpelthen utroligt så dårlig ALT virker hos jer.
Jeg har de sidste 14 dage forsøgt at få fat i AkademikerPension mhp. rådgivning. De svarer ikke på mails i deres mailsystem, der er ingen der svarer på telefonen, telefonkøen er uendelig, og selvom man hænger på en time, rykke antallet af kunder der venter sig ikke og deres system med at man kan blive ringet op virker ikke. Jeg har i mange år sat penge ind efter skat, og undrer mig over, at ingen rådgiver mig, min bankrådgiver rådgiver mig om hvordan jeg kunne gøre det mere fordelagtigt. Alt i alt virker AkademikerPension fuldstændigt ligeglad med mig.

Risposta di AkademikerPension
Akademikerpension har dd ydet mig en fin og professionel behandling. Efter lang ventetid i telefon blev jeg mødt af venlig og meget tålmodig medarbejder, der beredvilligt besvarede alle mine spørgsmål og dertil bidrog med grundig rådgivning. Jeg føler mig godt vejledt til at tage vigtige beslutninger.

Risposta di AkademikerPension
I have had an extremely frustrating experience with this Akademiker pension. I have been trying to get my savings paid out since October 2023 after moving to Spain, but my request has been ignored for over a year and a half.
The main issue is that when I signed up for the pension, I specifically requested Section 53A (meaning I had already paid taxes on my savings). However, the company failed to record this correctly. I reported the mistake more than a year ago, yet nothing has been done.
Despite multiple attempts to contact them via their online form and phone calls, I have never received a proper response. Every time I called, I was simply told to submit my request online, which has not helped at all. In October 2024, I was finally told that my issue had been resolved, and I could request my payout online. I did so on November 6, but once again, I have received no response.

Risposta di AkademikerPension
Hjemmesiden er så ufatteligt langsom, at det er hurtigere bare at vente, til man rammer pensionsalderen, for at se, hvad man får udbetalt, end at forsøge at få den til at udregne det.
Ønsker man at lave nogle ændringer (og er yderst tålmodig), kan man være 100 % sikker på, at den fejler, når man skal færdiggøre.
Så er det jo bare at bruge tid på at formulere det på skrift og sende en besked. Virkelig effektivt for alle parter! Desværre fejler den selvfølgelig også her ved sidste trin.
Til sidst kan man så vælge at bide i det sure æble og ringe op. Der er man desværre i kø som nummer 20. Men så er det vel bare at trykke på en knap, så ringer de en op? Nå nej, det ville være lige en tand for genialt.

Risposta di AkademikerPension
Jeg ville ønske at jeg selv kunne få indflydelse på forvaltningen af min pension, men det er stort set umuligt med AkademikerPension. Jeg er tvunget til at betale for forsikringer, jeg ikke ønsker (livsforsikring m.m.) og kan ikke få lov at fravælge dem. I 2024 blev alle medlemmer tilmeldt en "Ansvarlig Sundhedsordning" og denne skulle jeg aktivt selv gå ind og opsige, fordi jeg ikke ønskede at fortsætte med den.
Mine pensionsmidler bliver dermed brugt til en hel masse, som jeg ikke ønsker at bruge dem på. Hjemmesiden er meget uoverskuelig og bare det at få lov at se, hvad jeg har sparet op, er utroligt svært at finde og kræver mange kliks. Jeg er slet ikke imponeret over afkastet og mit mål er at få min pension flyttet hurtigst muligt, hvis jeg på nogen måde kan få mulighed for det.

Risposta di AkademikerPension
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.