Først og fremmest er der jo billige. Fraktioneret aktier og collections er virkelig fedt og gør det meget let at komme i gang med at investere. Det er også en ret nem app at navigere rundt i. J... Leggi di più
Super fin og brugervenlig investeringsplatform. Ville dog ønske at man ikke blev tvunget til at købe i fraktioner, så man havde mulighed for bare at købe et bestemt antal aktier
Pluto.markets er en dansk reguleret investeringsplatform, der tilbyder kurtagefri handel med 4.500+ aktier og ETF’er til private og virksomheder. Derudover tilbyder Pluto markedets højeste rente, krypto samt at man kan sammensætte sit eget ETF-alternativ med “Collections”. Pluto servicerer 15.000+ danskere og er dækket af indskydergarantien.
Danimarca
- pluto.markets
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Det var en sød og venlig mand som hjalp…
Det var en sød og venlig mand som hjalp mig med at få købt de aktier jeg ønskede. Så det gik så nemt og han var ualmindelig rar at tale med. Og guidede mig i hvordan jeg fik købt de aktier jeg ønskede.
Pluto Markets får 10/10 af mig
Pluto Markets får 10/10 af mig – hvis jeg kunne give det.
Jeg begyndte at se reklamer, hvor de skrev, at de havde 0 % kurtage på danske aktier. Min første tanke var ærligt talt: “Det lyder for godt til at være sandt.” Jeg var sikker på, at der måtte være skjulte gebyrer et eller andet sted.
Men så prøvede jeg platformen, og det viste sig faktisk, at der ikke var nogen skjulte omkostninger. Siden da er jeg begyndt at bruge den rigtig meget.
Der er selvfølgelig stadig nogle ting, der mangler. Man kan for eksempel endnu ikke oprette en aktiesparekonto, og udvalget af aktier og produkter er lidt mindre end hos Nordnet og Saxo Bank. Men Pluto er også en ny spiller på markedet, så jeg forventer, at det bliver udbygget med tiden.
Den helt store fordel er prisen. De er ganske enkelt markant billigere – faktisk absurd meget billigere end især Nordnet.
Jeg synes personligt, at Pluto er det perfekte sted til kortsigtede handler eller mindre investeringer. Jeg har nærmest lavet min egen “trading-konto” derinde, og den fungerer rigtig godt, især hvis man gerne vil prøve at handle uden at skulle investere store beløb og uden at tage kæmpe risiko ved form af investere med optioner ovs. Jeg er oppe på min plot konto med 18% YTD og startede i marts og tror jeg lavet et sted mellem 100-150 handler.
Hos Nordnet og Saxo Bank vil jeg sige, at man ofte skal investere minimum omkring 7.000 kr. eller mere pr. handel, hvis kurtagen ikke skal æde en stor del af gevinsten. Med Pluto kan man handle langt mindre beløb uden at blive straffet af handelsomkostninger, og det gør platformen oplagt til den type investeringer.
For eksempel ser jeg mange – især unge – i forskellige aktiegrupper på Facebook investere 2.000-3.000 kr. ad gangen på Nordnet, som efter min mening er den dyreste platform til den slags handler.
Lad os sige, at investeringen stiger 10 %, og du vælger at sælge. I det tilfælde kan handelsomkostningerne nemt ende med at æde 30-40 % af dit afkast. Det er en enorm del af gevinsten. Jeg er ligeglad med, hvor gode skattefordele en aktiesparekonto har, eller hvor dygtig du mener, du er til at investere. Hvis en så stor del af dit afkast forsvinder i handelsomkostninger, giver den type små, kortsigtede handler efter min mening simpelthen ikke økonomisk mening. Så er det bedre enten at investere større beløb ad gangen eller helt lade være. Så i den situation vil det aldrig give andet end mening end at bruge Pluto.
Jeg håber virkelig, at de kan fortsætte med deres forretningsmodel. Selvom de tjener mindre pr. handel end Nordnet og Saxo Bank, kan det måske opvejes af, at deres kunder foretager langt flere handler. Det gør jeg ihvertfald. Hvis de kan få det til at hænge sammen, tror jeg, de har et rigtig stærkt produkt.
10/10 sindsygt tilfreds og hvis jeg var Saxo eller Nordnet så ville jeg kigge mig over skulderen….
Super fin og brugervenlig…
Fed og nem platform godt overblik og…
Fed og nem platform godt overblik og super simpel har fungeret for mig på alle punkter kan kun anbefale den her platform til alle andre.
Fantastisk og meget intuitiv platform
Fantastisk og meget intuitiv platform. God kundeservice og rart med ingen kurtage og lave gebyr. Vil anbefale dem som primær investeringsplatform.
Billig og nem platform
Jeg har selv haft kontakt med Pluto to gange, hvor jeg begge gange fik meget hurtigt svar tilbage. Begge gange var det simple spørgsmål og altså ikke noget som Pluto gjorde forkert.
Meget tilfreds bruger.
Gode muligheder for hurtige handler…
Kan godt lide at jeg ikke skal veksle valuta mellem hver handel. Og jeg kan følge flere investeringer samtidig, så kan jeg hurtigt se hvor der er aktivitet og hvilken vej det går.
Et stort skridt fremad - MEN!
Pluto.markets er et stort skridt fremad for danske investorer, som nu kan købe aktier uden den høje kurtage som banker og andre platforme har.
Der er dog plads til forbedring i forhold til hvad man reelt økonomisk sidder tilbage med:
I 2025 gik der åbenbart et eller andet galt i deres indberetning til Skat. Det fik vi en kort besked om engang i januar 2026 uden nærmere forklaring, men det viste sig at være en katastrofe: Fordi der hos Pluto er vildt mange transaktioner, da der er tale om fraktioner af aktier, så kan SKAT åbenbart ikke finde ud af at nå frem til et resultat i tide, når noget går galt, og man risikerer derfor at skulle betale flere tusinde kroner i renter til SKAT, fordi beløbet man skylder først står klart 4-5-6 måneder efter årsskiftet. For mig blev en lille gæld på grund af fejlen til omkring 7.000 korner i gæld til skat, og det kunne være blevet til et meget større beløb hvis jeg ikke havde reageret straks jeg i slutningen af maj 2026 endelig fik besked fra Skat - altså angående en gæld, jeg ikke selv var skyld i, og ikke havde fået noget at vide om omfanget.
Meget meget uheldigt!
Så Pluto bør satse alt på at der ikke sker fejlindberetninger fremover. Hvis noget alligevel går galt, bør man med det samme informere hver enkelt kunde om hvor meget der skyldes til Skat, så man selv straks kan indbetale gælden til Skat og undgå 6% renter i flere måneder.

Risposta di Pluto.markets
Konceptet, priser og muligheder er tip top
Konceptet, priser og muligheder er super super gode, man skal dog lige vende sig til appen og dens knap så overskuelige brugergrænseflade. Tænker og håber at den forbedres over tid, så jeg snart kan give 5 🤩 flotte stjerner

Risposta di Pluto.markets
Fleksibilitet ved optagelse som kunde
Fleksibilitet ved optagelse som kunde.
Fin service!
An already amazing platform and in…
An already amazing platform and in continuous development with new features being released regularly. Support always ready when you need them. About time to be able to invest with zero or very small fees! Hope you keep this strategy and this is not just a trick to gain customers
God app, flink support, svare hurtigt.
0 kr kurtage, 0.15% veksel, og 1% på krypto, det er jo super fedt!
Support er flinke, og har fået hurtige svar.
Appen er rigtig god, de har gode muligheder, men mangler en del ETF, men tænker det kommer med tiden, så mangler vi bare stake på krypto, så bliver det rigtig sjovt.
Pas på
Egentlig ville jeg give 5 stjerner. Lavt vekselgebyr og gratis kurtage på det meste. MEN. Selvom du har en valutakonto i en given valuta, skal du hver gang du handler et instrument i denne valuta, vælge valutaen til den enkelte handel fra appens udgangspunkt, DKK. Både ved køb og ved salg. Glemmer du det, veksler Pluto fra eller til DKK, som om du ingen valutakonto havde og sådan kan det meget hurtigt blive rigtig dyrt. Ingen andre bruger en så ulogisk tilgang til handel med valutakonto. Snedigt og ærgerligt.

Risposta di Pluto.markets
Pluto hurtig og god service!
Jeg havde brug for hjælp hos Pluto, og de fik klaret det på ingen tid! Jeg fik fat på dem på under et minut, så god service!!

Risposta di Pluto.markets
Danmarks svar på trading212.
Danmarks svar på trading212.
Har netop indbetalt til Pluto og vekslet. Pluto virker ok, de tjener ikke penge på PFOF - heller ikke tilladt i EU; men noget af det jeg var i tvivl om selv.
Deres execution partner Alpaca, kan dog godt modtage disse betalinger.
Selve appen er nem og overskuelig. Savner måske dark mode og build in 2FA.
Collections er nemt og intuitivt at oprette.
Jeg savner især 2 ting. 1 Mulighed for at oprette en collection baseret på din aktuelle vægtning af instrumenter.
2. mulighed for at tilføje et instrument på en bestemt vægt eg. 7.67% og sige de øvrige instrumenter skal normaliseres efter aktuel vægtning.
Ofte vil man nemlig lave equal weight eller noget der ligner, i en collection, til en start. Det har jeg selv gjort & det har PM teamet også gjort i de fleste; men reelt vil man ønske at lade vinderne løbe år for år, til trods for koncentrationsrisiko.

Risposta di Pluto.markets
Skide fedt med en nytænkende dansk…
Skide fedt med en nytænkende dansk investeringsapp!
Super brugervenlig og god service
Super brugervenlig og god service. Elsker deres app og Collections produkt.
Super nem og billig platform 🤟
Er super glad for Pluto...
Er super glad for Pluto.
Nem at overskue og hurtig at få sine handler i hus.
Jeres nye tiltag Collektions er jeg meget glad for. Man kan selv samle sine ynglings aktier i en "mappe" collektion, og selv styre hvor stor en procentdel de enkelte aktier skal udgøre i collektionen. Dette kan justeres løbende alt efter hvordan markedet ter sig og hvor man fornemmer stigningen er størst.