Pluto.markets Recensioni 60

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Er super glad for Pluto. Nem at overskue og hurtig at få sine handler i hus. Jeres nye tiltag Collektions er jeg meget glad for. Man kan selv samle sine ynglings aktier i en "mappe" collektion, o... Leggi di più

Jeg flyttede fra Nordnet og over til Pluto. Alt gik efter planen og Pluto dækkede omkostningerne ved flytningen. Pluto har meget lave omkostninger og man kan investere for få beløb hvilket jeg syne... Leggi di più

1. Istituto finanziario

Pluto.markets er Danmarks kurtagefri investeringsapp, hvor du kan handle 4.000 aktier og ETF'er helt uden handelsgebyrer og i fraktioner. Reguleret i Danmark og dækket af indskydergarantien.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Er super glad for Pluto...

Er super glad for Pluto.
Nem at overskue og hurtig at få sine handler i hus.
Jeres nye tiltag Collektions er jeg meget glad for. Man kan selv samle sine ynglings aktier i en "mappe" collektion, og selv styre hvor stor en procentdel de enkelte aktier skal udgøre i collektionen. Dette kan justeres løbende alt efter hvordan markedet ter sig og hvor man fornemmer stigningen er størst.

25 giugno 2026

En forfærdelig oplevelse

En forfærdelig oplevelse med både appen, chatten og kundesupporten. Registreringen i appen crashede, selvom jeg efterfølgende kunne logge ind. Jeg overførte penge som en straksoverførsel, men de kom aldrig ind på kontoen.

Dagen efter fik jeg via chatten at vide, at de skulle foretage et ekstra tjek af mig. Jeg sendte straks de oplysninger, de bad om, men supportmedarbejderen forlod chatten uden at følge op. De oplyste, at pengene ville blive sendt retur til mig, men jeg venter stadig.

Mit råd er at holde sig langt væk fra dette selskab.

25 giugno 2026
Logo di Pluto.markets

Risposta di Pluto.markets

Hej Peter,

Joakim (CEO) fra Pluto.markets her.

Vi beklager hvis ikke du synes vi har gjort det godt nok, men jeg har gennemgået hans svar som lever helt op til vores kvalitet.

Det var mig der bad vores support-medarbejder om at stoppe med at svare, da du blev yderst konfronterende over en helt standard hvidvaskprocedure. Han havde gjort sit bedste for at hjælpe dig og besvarede din henvendelse med det samme i en god tone.

Vi er som reguleret virksomhed forpligtet til at forstå hvor pengene kommer fra, og kan ikke acceptere indbetalinger fra konti som ikke er ejet af kunden selv. Derfor sendte vi pengene tilbage som du også blev orienteret om med det samme.

Du ønskes god dag og er meget velkommen til at sende feedback direkte til mig jb@pluto.markets hvis du har yderligere kommentarer til sagen.

God dag!

/ Joakim

Pluto Markets er en hel anden oplevelse…

Pluto Markets er en hel anden oplevelse inden for investering, end jeg har været vant til i en lang årrække.

Der er 0 kurtage på alt, pånær Crypto, hvor der er den laveste i Danmark. Det vil altså sige NUL KURTAGE på alle AKTIER og ETF'er uanset hvilket land de er børsnoteret i!

Fantastisk service, specielt Julius, han er virkelig skarp og viser tydeligt hvordan kunder prioriteres hos dem.

Ydermere har de en chat support, som er styret af en AI de kalder Mickey, som er trænet af Pluto teamet til at kunne næsten alt inden for deres platform - det er meget befriende at vide at man kan spørge den døgnet rundt, og den kan sit kram.

Så Pluto, til jer, fra mig, TUSIND TAK for en fantastisk platform og tusind tak for Julius!

22 giugno 2026

Super god platform

Super god platform, med innovative tiltag og billige priser! Lave eller ingen handelsgebyrer var en game-chancer for mig, og gratis valutakonti. Dejligt frisk pust iblandt de etablerede aktører på markedet. De får fem stjerner, men kun fordi jeg ikke kan give flere ;)

11 giugno 2026

Transparent, billig, brugervenlig

Pluto.markets er transparent, nemt at bruge og ikke mindst billig (læs: Ingen kurtage). Collections-funktionen, hvor du kan bygge din egen ETF-lignende portefølje, der IKKE er lagerbeskattet, er tæt på at være genial. Ligeledes er muligheden for at købe aktiefraktioner meget attraktivt; især hvis man ønsker at investere for færre midler.

2 giugno 2026

Super fin oplevelse og god kundeservice 💪

Jeg skrev til supporten angående et henvisningstilbud, som jeg var lidt i tvivl om. De svarede hurtigt, fik kigget på sagen og sørgede for, at det hele kom på plads.

Super fin oplevelse og god kundeservice 💪.

31 maggio 2026

Jeg flyttede fra Nordnet og over til…

Pluto har meget lave omkostninger og man kan investere for få beløb hvilket jeg synes er fedt.
Deres kundeservice og hurtig da man kan chatte med dem inde i appen 🙏

28 maggio 2026

Super fed og billig platform

Super fed og billig platform, elsker muligheden for at sammensætte sin egen "ETF" collections og muligheden for køb af fractional shares. De bedste anbefalinger herfra 😀👍

22 maggio 2026