Meget imødekommende og hjælpsom rådgiver, Sylvester Rasmussen. Der blev lyttet og holdt rede på mange tråde og de spørgsmål, jeg havde blev undersøgt og besvaret. Nogle ville han undersøge og vende ti... Leggi di più
Vi fik virkelig relevant rådgivning også om min ægtefælles pensioner. Det var en god oplevelse at møde en “ levende” rådgiver online. Lise-Lotte fangede vores spørgsmål og vi fik kompetente svar.... Leggi di più
Rigtig fin og ærlig pensionsrådgivning i et sprog som er til at forstå. Har gennem flere år oplevet rigtig fin kommunikation fra AkademikerPension
AP har haft total rod i hjemmesiden i 4 år og udsender oversigter alt for sent og så med fejl. Selv "lønsedler" indeholder slemme fejl. Så er det befriende at møde Martin Stenkvist i telefonen, blive... Leggi di più
I AkademikerPension arbejder vi for, at du har de bedste forudsætninger for et langt og trygt liv. Vi investerer dine penge ansvarligt og styrer udenom eksempelvis olie, gas og tobak. Og med et af branchens bedste gennemsnitlige, langsigtede afkast kan du trygt overlade pensionsopsparingen til os. Samtidig er du under hele dit opsparingsforløb dækket af gode forsikringer, så du er sikret økonomisk, hvis du kommer til skade eller bliver alvorligt syg.
Smakkedalen 8, 2400, Gentofte, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Skulle i forbindelse med arbejdsløshed oprette privat indbetaling. Fik hurtig og præcis vejledning. Intet at sætte en finger på. Søde og hjælpsomme 🙏🏻🙏🏻

Risposta di AkademikerPension
Havde i sidste uge møde med pensionsrådgiver Martin Stenkvist, i forbindelse med pensionsrådgivning.
Han var tålmodig, vidende og gennemgik tingene på en forståelig måde. Han undersøgte også noget, mens vi talte sammen og kunne formidle svar på dette også.

Risposta di AkademikerPension
Akademikerpension investerer i våben, kalder sig ansvarlig og pryder sig desuden med fjer som medlemsdemokrati, som jeg efter bedste evne må konkluderer at dette demokrati kun finder sted ved fysiske møder hvis tilstrækkeligt mange medlemmer kontakter dem og beder dem om at der skal tages stilling til et specifikt emne.

Risposta di AkademikerPension
Fantastisk vejledning og rådgivning om pension.

Risposta di AkademikerPension
Meget kompetent, grundig og tålmodig rådgivning. Rådgiveren forstod at gøre et kompliceret emne forståeligt og håndgribeligt. Konsulenten satte mig i stand til at træffe de beslutninger jeg stod overfor.

Risposta di AkademikerPension
Jeg oplever at have fået en god og kompetent seniorrådgivning. Velforberedt og rutineret tilgang og imødekommende i forhold til svar på mine spørgsmål

Risposta di AkademikerPension
Dygtig og vidende rådgiver, der tilpassede mødet til mine forhold.

Risposta di AkademikerPension
Virkelig god, kompetent og brugbar vejledning!

Risposta di AkademikerPension
Konsulenten var særdeles velforberedt og klar til at adressere de problemstillinger jeg havde sendt på forhånd.

Risposta di AkademikerPension
Grundig og kompetent vejledning med en forståelse for netop min ønsker og behov.

Risposta di AkademikerPension
Venlig og imødekommende medarbejder, der gav sig god tid og kom med konstruktive forslag. Formåede at hjælpe med at afklare vigtige problemstillinger. Fuldt ud tilfreds med den ydede service.

Risposta di AkademikerPension
Kompetent vejledning med forskellige valgmuligheder

Risposta di AkademikerPension
Sikker, behagelig og kompetent rådgivning og information af Stine Bogø - tak for det.

Risposta di AkademikerPension
Der var en del forhold, jeg skulle have afklaret og ændret ved min pensionsopsparing. Så dejligt at tale med Pernille, som var yderst hjælpsom og lydhør. Et rigtigt menneske, der talte som et rigtigt rart menneske - mange tak :)

Risposta di AkademikerPension
Professionelle og flinke folk. Selvom jeg var nr. 4 i køen kom jeg igennem efter ét minut og fik fat i en med god tid til at rådgive med det samme uden at blive stillet om til andre og uden aftale i forvejen, hvilket man sjældent oplever nu om stunder. Hun kunne svare på alt og var sød og høflig og fagligt meget kompetence - kun anbefalinger herfra.

Risposta di AkademikerPension
Stor tak til Christian og Kristian, som holdt individuelle møder med alle interesserede kolleger i vores virksomhed. Al planlægning omkring mødet gik meget let, og vores ønsker om tid/sted blev imødekommet (tak Rasmus). Føler alle var tilfredse med rådgivningen.

Jeg ringede til AkademikerPension kl. 12.36
for at tale med rådgivningen. Jeg var nr. 5 i køen, men fik efter længere ventetid tilbudt at blive ringet op, når næste medarbejder var ledig. Det accepterede jeg, og mit tlf. nr. var det rigtige, så jeg ventede på en opringning.
Kl. 15.20 opgav jeg at vente og ringede igen, blev mødt af en tlf. svarer, der meddelte, at jeg havde ringet udenfor åbningstiden, som er 9-16 ma-tors (det er i dag onsdag!) ALTSÅ var der åbent 40 min. endnu efter min bedste overbevisning.
Giv mig et godt råd til at få rådgivning. Jeg er naturligvis medlem af Akademiker Pension.
Dagen efter er jeg blevet ringet op af venlig og imødekommende medarbejder fra Akademiker Pension, som beklagede forløbet. Det har sandsynligvis været en systemfejl, som nu vil blive undersøgt. Hurtig sagsbehandling og god rådgivning.
5 stjerner i 2. omgang.

Risposta di AkademikerPension
I går havde vi besøg af Rasmus V. Tybring fra AP på besøg. Et oplæg om pension, sundhedsordning osv.
Sikke en god oplevelse - superrelevant viden og en skøn formidling! Tak Rasmus, fordi du mødte os psykologer der, hvor vi var👍🏻