Vorige week wat voederbakjes besteld. Ze waren keurig en conform kleurverzoek, maar….. zouden op dinsdag geleverd worden, waren op er op woensdag nog niet. De telefoon werd nooit opgenomen, op maile... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Bestelling nooit geleverd en bedrijf reageert niet op mijn mailtjes. Nu gedreigd met doen van aangifte! Kijken of dat werkt. Ik bestel hier nooit meer. Ik ben het zat dat bedrijven niet bereikbaar zij... Leggi di più
Snelle reacties op mails van zowel Manon als Nick, die binnen 24 uur mijn kant op kwam om mijn terrarium persoonlijk te bezorgen. Nick was vriendelijk en heel behulpzaam, zo kreeg ik ook nog allerlei... Leggi di più
Na lang gespaard te hebben had mijn zoon het bedrag voor het aanschaffen van een terrarium en alle benodigde spulletjes bij elkaar. Hij koos voor een terrarium bij Zooply en we hebben deze opgehaal... Leggi di più
Hoenkoopse Buurtweg 34B, 2851AK, Haastrecht, Paesi Bassi
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Bestelling nooit geleverd en bedrijf reageert niet op mijn mailtjes. Nu gedreigd met doen van aangifte! Kijken of dat werkt. Ik bestel hier nooit meer. Ik ben het zat dat bedrijven niet bereikbaar zijn
Al verschillende keren konijnenvoer gekocht via Zooply ('t Knaagplein). Het geleverde voer is goed, maar nu al twee keer gehad dat de levering al 5 dagen op "pakket nog niet ontvangen bij PostNL" blijft staan. Bij navraag bij Zooply krijg ik beide keren te horen dat het druk is bij hun en PostNL. Smoesjes - Pakket gewoon niet weggebracht. Terwijl op de website beloofd wordt dat het de volgende dag geleverd wordt.
Top voeding
Op aanraden van T' Knaagplein overgestapt op de degoe voeding van Zooply. Mijn degoes zijn een stuk activer geworden en zien er veel beter uit.
De degoes vinden het voer ook nog eens super lekker :)
Omdat een ratje een maand na aanschaf al 3 abcessen had, 2 op zijn gezicht en 1 op zijn keel (inmiddels heeft het ratje al 5 abcessen gehad en de andere rat die ik dezelfde tijd gekocht had heeft nu ook 2 abcessen op zijn keel, heb ze gekocht op 22-4-24, dus in korte tijd al erg veel dierenarts kosten gehad) kreeg ik een bon van 50 euro om te besteden op de knaagplaza webshop.
Ik mijn bestelling gedaan en alles behalve 1 item was geleverd.
Nou prima kan er zat netjes een bericht bij dat die later zou komen.
Nu iets meer dan een maand later heb ik het item nog steeds niet.
Wel nog een keer gebeld, het item was nog niet binnen omdat er nog geen trixie levering geweest zou zijn.
Ook heb ik nog op 15-7 via het formulier op de website contact gezocht met de vraag wanneer het nog komt.
Maar nog helemaal niks gehoord en het item niet ontvangen.
Dus en keer op keer abcessen ondertussen dus bij beide ratjes in 3 maanden tijd.
En een item niet geleverd.
Vriendelijke mensen en beantwoorden alle vragen! je ziet dat ze echt houden van alle diertjes en er zorgvuldig mee omgaan. Wij hebben drie campelli broertjes gekocht, en ze zijn echt handtam en mega lief!!
Ik heb via bol een terrarium besteld van knaagplaza. Helaas is die beschadigd bij mij aangekomen. Schade was aan de buitenkant gebeurt (bij hun of bij leverancier) heb foto’s gemaakt en opgestuurt. Vanwege nood moest ik mijn slang daarin zetten, omdat mijn oude terrarium stuk is en wil niet dat ie ontsnapt. Bij klachten via email zijn ze niet thuis. Later nadat ik een andere terrarium bij pet’s place besteld heb en binnen heb. Heb ik die van knaagplaza terug gestuurd. Ben nu echt boos om want ze hebben het niet geaccepteerd. Knaagplaza die terrarium is al beschadigd dus probeer er niet onderuit te komen en neem je verantwoording. Als het mijn schuld zou zijn dan had ik zeker geen contact met jullie genomen en is het mijn probleem. Ik wil mijn 170 euro terug. Anders hoop ik dat karma jullie te pakken krijg.
Update 18-4-2024: het is nu 2 en half week geleden dat ik de beschadigde terrarium van knaagplaza terug had gestuurt. De geroutineerde terrarium is nog steeds niet terug gestuurd naar mij. Dus op dit moment heb ik geen terrarium of mijn geld terug. Lijkt erop dat ik volgende week bij geen antwoord een aangifte moet doen bij de politie als oplichting. Dit duurt te lang.
Update: 2 mei na een maand heb ik de terrarium terug. Helaas is de terrarium helemaal kapot. Bestel aub niets bij hun. Heb nu helemaal niks meer geen geld en geen terrarium
Bij knaagplaza vorig jaar een hamster gekocht. 8 maanden geworden, kids helemaal verdrietig omdat ze zelf de hamster hadden uitgekozen! Totaal geen service bij dit bedrijf! Ga hier nooit bestellen en zeker geen levend dier!
Eigen ontwerp ingediend voor gerbilarium die goed gekeurd werd. Ik duidelijk aangegeven dat ik precies ben. Ook afgesproken dat als er iets verandert tijdens het bouwen, dit eerst in overleg te doen met mij. Dit is niet gebeurd
-Bij aflevering bleek 1 plateau niet op afgesproken hoogte te hangen.
-1 plateau had niet de afgesproken lengte.
-Bruin gekleurde horizontale streep van 25 cm lang in glas. (Blijkt 2e hands glas te zijn)
-In andere glasplaat zat barst van 10 cm lang.
-Bijna overal lelijke overtollige kitresten. Niet afgewerkt zoals het hoort. Sommige lijmrestplekken 2 cm lang uitstekend onder plateau's op het glas. Zag er niet uit.
Alle defecten van de nieuwe bak door gegeven.
Daarna werd contact en reacties krijgen lastig.
Er werd niet aangeboden alle defecten op te lossen.
Reactie: wat verwacht ik bij een budgetbak.
Deze uitspraak verraste mij, aangezien dit niet op de website vermeld staat en nooit gecommuniceerd is bij al het app contact of tijdens de 2 bezoeken op de locatie om ontwerp te bespreken. En zoveel prijsverschil is er niet in vergelijking met andere aanbieders die zelfs 4 cm dik glas gebruiken i.p.v. de 3 cm dik bij Klein Veefokkerij.
Een kennis had na 2.5 maand al 3 glasbarsten in het maar 3 cm dikke glas van een Klein Veefokkerij gerbilarium.
Ik bleef volhouden om een deugdelijke bak geleverd te krijgen, waardoor de manier van communiceren naar mij grimmig werd.
Uiteindelijk zou de bak opgehaald worden en aanschafbedrag geretourneerd worden.
Afspraken hierover zijn niet nagekomen. Na weken zeuren ik zelf bak terug gebracht en geld weken later uiteindelijk retour gekregen.
Heel jammer dat het zo gegaan verlopen is. Heel jammer dat dame, die mijn klachten afhandelde over de gemaakte bak,over bak ophalen en geld retourneren, zich persoonlijk aangevallen leek te voelen over mijn bakklachten, nooit begrip of excuus heeft uitgesproken. Ik Klein Veefokkerij nog wel geadviseerd naar de klant te communiceren dat het om budgetbakken gaat en wat voor defecten klanten kunnen verwachten. Ik zie het alleen op de website nog steeds niet staan.
Medewerker Nick is wel helemaal geweldig. Klantvriendelijk en heeft veel kennis.
Reactie op reply van Klein Veefokkerij op mijn review:
Jammer dat in het reply van Klein Veefokkerij op mijn eerdere review, vol met onwaarheden staan ter verdediging van Klein Veefokkerij. Ik heb onze schriftelijke correspondentie en foto's van alle defecten nog in mijn bezit waar in dit te zien is. Wederom heel jammer te ervaren dat erkenning en verantwoording nemen voor de gang van zaken niet mogelijk was en nog steeds niet is. En sneu te lezen dat de betrokken medewerker, de eigenaresse zelf, vertrokken is. De bedoeling van klachten en reviews is o.a. ervan te leren en te verbeteren voor de toekomst, maar dat begint bij verantwoording nemen en erkennen. Er wordt al genoeg gelogen in de wereld tegenwoordig. Onproffesioneel dit alles. Zonde.

Risposta di Zooply
Diverse spullen hier gekocht , goed geleverd en prima prijs . bedankt . ik kom terug . Rene
Goede kwaliteit van materiaal, snel thuis gekregen! Ons egeltje helemaal blij! Hier zullen wij in de toekomst vaker gaan bestellen!
In de webshop was er veel keuze en de bestelling was heel vlug bij ons nog geeen 24 uren later.
Super vlug.Er was iets niet op voorraad en het was direct op dezelfde dag terugbetaald. Een zeer betrouwde webside
Het kwam super snel en heb er wat gratis bijgekregen!
In de eerste instantie was de zending helaas niet compleet. En een doos was gebarsten.
Na een bericht via klantencontact was het heel snel geregeld. Twee dagen later had ik de rest binnen en een vervangen voor de gebarsten doos.
Wat dat betreft, top service!!
Vorige week wat voederbakjes besteld.
Ze waren keurig en conform kleurverzoek, maar….. zouden op dinsdag geleverd worden, waren op er op woensdag nog niet. De telefoon werd nooit opgenomen, op mailen werd ook niet gereageerd. Uiteindelijk bereikten ze woensdagnacht toch Post.nl en konden op donderdag bezorgd worden.

Risposta di Zooply
Erg late levering en heb na een week zelf moeten bellen en mailen waar het bleef en toen werd het uiteindelijk pas verstuurd en duurde toen nog 5 dagen voordat het er was.

Risposta di Zooply
Niet geleverd, wacht nog op terugbetaling. Krijg geen contact met ze

Risposta di Zooply
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.