Valutata 4 stelle su 5

Vorige week wat voederbakjes besteld. Ze waren keurig en conform kleurverzoek, maar….. zouden op dinsdag geleverd worden, waren op er op woensdag nog niet. De telefoon werd nooit opgenomen, op maile... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling nooit geleverd en bedrijf reageert niet op mijn mailtjes. Nu gedreigd met doen van aangifte! Kijken of dat werkt. Ik bestel hier nooit meer. Ik ben het zat dat bedrijven niet bereikbaar zij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reacties op mails van zowel Manon als Nick, die binnen 24 uur mijn kant op kwam om mijn terrarium persoonlijk te bezorgen. Nick was vriendelijk en heel behulpzaam, zo kreeg ik ook nog allerlei... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na lang gespaard te hebben had mijn zoon het bedrag voor het aanschaffen van een terrarium en alle benodigde spulletjes bij elkaar. Hij koos voor een terrarium bij Zooply en we hebben deze opgehaal... Leggi di più

3,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 2 stelle su 5

Komt lever tijden niet na

Al verschillende keren konijnenvoer gekocht via Zooply ('t Knaagplein). Het geleverde voer is goed, maar nu al twee keer gehad dat de levering al 5 dagen op "pakket nog niet ontvangen bij PostNL" blijft staan. Bij navraag bij Zooply krijg ik beide keren te horen dat het druk is bij hun en PostNL. Smoesjes - Pakket gewoon niet weggebracht. Terwijl op de website beloofd wordt dat het de volgende dag geleverd wordt.

7 marzo 2025

Top voeding

Top voeding
Op aanraden van T' Knaagplein overgestapt op de degoe voeding van Zooply. Mijn degoes zijn een stuk activer geworden en zien er veel beter uit.
De degoes vinden het voer ook nog eens super lekker :)

18 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

zieke ratjes en een item niet geleverd.

Omdat een ratje een maand na aanschaf al 3 abcessen had, 2 op zijn gezicht en 1 op zijn keel (inmiddels heeft het ratje al 5 abcessen gehad en de andere rat die ik dezelfde tijd gekocht had heeft nu ook 2 abcessen op zijn keel, heb ze gekocht op 22-4-24, dus in korte tijd al erg veel dierenarts kosten gehad) kreeg ik een bon van 50 euro om te besteden op de knaagplaza webshop.
Ik mijn bestelling gedaan en alles behalve 1 item was geleverd.
Nou prima kan er zat netjes een bericht bij dat die later zou komen.
Nu iets meer dan een maand later heb ik het item nog steeds niet.
Wel nog een keer gebeld, het item was nog niet binnen omdat er nog geen trixie levering geweest zou zijn.
Ook heb ik nog op 15-7 via het formulier op de website contact gezocht met de vraag wanneer het nog komt.
Maar nog helemaal niks gehoord en het item niet ontvangen.
Dus en keer op keer abcessen ondertussen dus bij beide ratjes in 3 maanden tijd.
En een item niet geleverd.

22 aprile 2024

Een top knaagplein

Vriendelijke mensen en beantwoorden alle vragen! je ziet dat ze echt houden van alle diertjes en er zorgvuldig mee omgaan. Wij hebben drie campelli broertjes gekocht, en ze zijn echt handtam en mega lief!!

15 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb via bol een terrarium besteld…

Ik heb via bol een terrarium besteld van knaagplaza. Helaas is die beschadigd bij mij aangekomen. Schade was aan de buitenkant gebeurt (bij hun of bij leverancier) heb foto’s gemaakt en opgestuurt. Vanwege nood moest ik mijn slang daarin zetten, omdat mijn oude terrarium stuk is en wil niet dat ie ontsnapt. Bij klachten via email zijn ze niet thuis. Later nadat ik een andere terrarium bij pet’s place besteld heb en binnen heb. Heb ik die van knaagplaza terug gestuurd. Ben nu echt boos om want ze hebben het niet geaccepteerd. Knaagplaza die terrarium is al beschadigd dus probeer er niet onderuit te komen en neem je verantwoording. Als het mijn schuld zou zijn dan had ik zeker geen contact met jullie genomen en is het mijn probleem. Ik wil mijn 170 euro terug. Anders hoop ik dat karma jullie te pakken krijg.

Update 18-4-2024: het is nu 2 en half week geleden dat ik de beschadigde terrarium van knaagplaza terug had gestuurt. De geroutineerde terrarium is nog steeds niet terug gestuurd naar mij. Dus op dit moment heb ik geen terrarium of mijn geld terug. Lijkt erop dat ik volgende week bij geen antwoord een aangifte moet doen bij de politie als oplichting. Dit duurt te lang.

Update: 2 mei na een maand heb ik de terrarium terug. Helaas is de terrarium helemaal kapot. Bestel aub niets bij hun. Heb nu helemaal niks meer geen geld en geen terrarium

31 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Bij knaagplaza vorig jaar een hamster…

Bij knaagplaza vorig jaar een hamster gekocht. 8 maanden geworden, kids helemaal verdrietig omdat ze zelf de hamster hadden uitgekozen! Totaal geen service bij dit bedrijf! Ga hier nooit bestellen en zeker geen levend dier!

21 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Eigen ontwerp ingediend voor…

Eigen ontwerp ingediend voor gerbilarium die goed gekeurd werd. Ik duidelijk aangegeven dat ik precies ben. Ook afgesproken dat als er iets verandert tijdens het bouwen, dit eerst in overleg te doen met mij. Dit is niet gebeurd

-Bij aflevering bleek 1 plateau niet op afgesproken hoogte te hangen.

-1 plateau had niet de afgesproken lengte.

-Bruin gekleurde horizontale streep van 25 cm lang in glas. (Blijkt 2e hands glas te zijn)

-In andere glasplaat zat barst van 10 cm lang.

-Bijna overal lelijke overtollige kitresten. Niet afgewerkt zoals het hoort. Sommige lijmrestplekken 2 cm lang uitstekend onder plateau's op het glas. Zag er niet uit.

Alle defecten van de nieuwe bak door gegeven.
Daarna werd contact en reacties krijgen lastig.

Er werd niet aangeboden alle defecten op te lossen.

Reactie: wat verwacht ik bij een budgetbak.

Deze uitspraak verraste mij, aangezien dit niet op de website vermeld staat en nooit gecommuniceerd is bij al het app contact of tijdens de 2 bezoeken op de locatie om ontwerp te bespreken. En zoveel prijsverschil is er niet in vergelijking met andere aanbieders die zelfs 4 cm dik glas gebruiken i.p.v. de 3 cm dik bij Klein Veefokkerij.

Een kennis had na 2.5 maand al 3 glasbarsten in het maar 3 cm dikke glas van een Klein Veefokkerij gerbilarium.

Ik bleef volhouden om een deugdelijke bak geleverd te krijgen, waardoor de manier van communiceren naar mij grimmig werd.

Uiteindelijk zou de bak opgehaald worden en aanschafbedrag geretourneerd worden.

Afspraken hierover zijn niet nagekomen. Na weken zeuren ik zelf bak terug gebracht en geld weken later uiteindelijk retour gekregen.

Heel jammer dat het zo gegaan verlopen is. Heel jammer dat dame, die mijn klachten afhandelde over de gemaakte bak,over bak ophalen en geld retourneren, zich persoonlijk aangevallen leek te voelen over mijn bakklachten, nooit begrip of excuus heeft uitgesproken. Ik Klein Veefokkerij nog wel geadviseerd naar de klant te communiceren dat het om budgetbakken gaat en wat voor defecten klanten kunnen verwachten. Ik zie het alleen op de website nog steeds niet staan.

Medewerker Nick is wel helemaal geweldig. Klantvriendelijk en heeft veel kennis.

Reactie op reply van Klein Veefokkerij op mijn review:

Jammer dat in het reply van Klein Veefokkerij op mijn eerdere review, vol met onwaarheden staan ter verdediging van Klein Veefokkerij. Ik heb onze schriftelijke correspondentie en foto's van alle defecten nog in mijn bezit waar in dit te zien is. Wederom heel jammer te ervaren dat erkenning en verantwoording nemen voor de gang van zaken niet mogelijk was en nog steeds niet is. En sneu te lezen dat de betrokken medewerker, de eigenaresse zelf, vertrokken is. De bedoeling van klachten en reviews is o.a. ervan te leren en te verbeteren voor de toekomst, maar dat begint bij verantwoording nemen en erkennen. Er wordt al genoeg gelogen in de wereld tegenwoordig. Onproffesioneel dit alles. Zonde.

21 novembre 2022

Beste Mirjam,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met ons bedrijf.

Onze terraria worden gebouwd door een extern bedrijf, wij zijn enkel de opdrachtgever van de eisen.

Wij hebben vorig jaar ons uiterste best gedaan om jouw terrarium naar wensen af te leveren. We hebben hier erg veel tijd in gestoken om het zo goed mogelijk voor u te kunnen regelen.

De maat die gevraagd was en niet veranderd mocht worden, was te hoog. Daardoor moest er een extra lang stuk glas gesneden worden om hem te kunnen maken zoals gewenst was. Hierdoor waren erg lichte krassen in het glas te zien, net boven een plateau.

Onze leverancier heeft zijn uiterste best gedaan om dit zo goed mogelijk weg te werken om aan jouw vraag te voldoen.

Omdat het maatwerk met de hand is, kan het een halve centimeter verschillen in de plateaus.

De diktes van het glas en de term 'budgetbakken' kunnen wij ons niet in herkennen.

Na het leveren van de bak, hebben wij te horen gekregen dat het niet naar wens was. We hebben geprobeerd naar een goede oplossing te zoeken maar omdat de comminucatie niet fijn was met u hebben we besloten om dit niet door te zetten en de volledige bak terug te betalen.

U eiste enkel dat wij direct het geld moesten terug betalen. Helaas ging dit niet omdat wij een retourbeleid moeten handteren.

Wij hadden aangeboden om de bak kosteloos bij u op te halen, maar dit wel als we op route in uw regio zaten. Helaas was dit twee weken niet het geval en daarom bent u zelf de bak terug komen brengen.

Na het brengen van het terrarium is het geld terug gestort op uw rekening.

Wij proberen ten alle tijden een zo goed als mogelijke service te bieden. Als er een bak kapot gaat, willen we die laten maken.
Ook helpen we je graag met advies.

Maar in dit geval konden we helaas niet aan de eisen voldoen die u verwachte van ons en hebben we uw geld terug gegeven.

Ondanks het een negatieve review, na bijna een jaar is, willen we u bedanken voor het doorgeven van deze feedback. We kunnen het helaas niet meer doorkoppelen aan onze medewerkers omdat de medewerker in kwestie niet meer werkzaam is bij ons bedrijf.

We hopen dat nu alles ondertussen gelukt is met jouw gerbils en nieuwe verblijf!

Team Knaagplein

Leuke shop

Diverse spullen hier gekocht , goed geleverd en prima prijs . bedankt . ik kom terug . Rene

19 giugno 2023

Toppers

Goede kwaliteit van materiaal, snel thuis gekregen! Ons egeltje helemaal blij! Hier zullen wij in de toekomst vaker gaan bestellen!

7 aprile 2023
Valutata 4 stelle su 5

In de eerste instantie was de zending helaas niet compleet. En een doos was gebarsten.
Na een bericht via klantencontact was het heel snel geregeld. Twee dagen later had ik de rest binnen en een vervangen voor de gebarsten doos.
Wat dat betreft, top service!!

20 febbraio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Goed spul, maar geen bereikbaarheid bij problemen

Vorige week wat voederbakjes besteld.
Ze waren keurig en conform kleurverzoek, maar….. zouden op dinsdag geleverd worden, waren op er op woensdag nog niet. De telefoon werd nooit opgenomen, op mailen werd ook niet gereageerd. Uiteindelijk bereikten ze woensdagnacht toch Post.nl en konden op donderdag bezorgd worden.

7 febbraio 2023

Beste,
We zijn speciaal andere bakjes wezen halen i.v.m het verzoek om bepaalde kleuren, vandaar dat het 1 dagje langer duurde. Op woensdag was mn collega alleen en kan dan inderdaad de telefoon niet beantwoorden, u mail is gewoon op woensdagmiddag dus dezelfde dag beantwoord.

Valutata 1 stelle su 5

Erg late levering en heb na een week…

Erg late levering en heb na een week zelf moeten bellen en mailen waar het bleef en toen werd het uiteindelijk pas verstuurd en duurde toen nog 5 dagen voordat het er was.

11 gennaio 2023

Risposta di Zooply

Beste Brenda u had een artikel besteld wat een nalevering was, dit staat ook bij de artikelen op de site. helaas heeft de vervoeder er daarna 3 dagen over gedaan met een weekend ertussen inderdaad dus 5 dagen, helaas gebeurt dat een enkel keer onze exuses voor het ongemak.

Niet geleverd - erg slecht

Niet geleverd, wacht nog op terugbetaling. Krijg geen contact met ze

19 gennaio 2023

Risposta di Zooply

Beste wouter er bleek een misverstand en deze is netjes opgelost dus we hopen dat u inmiddels een tevreden klant bent.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più