ZoodirektRecensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde fågelfrön för två veckor sedan. Utlovad leveranstid 1-5 dagar. Det finns inget telefonnummer till deras kundtjänst. Enbart en mailadress. Jag har mailat deras kundtjänst vid ett fl... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde filter till våra katters vattenfontän. Betalade med mitt bankkort (dumt av mig) då jag har inte sett röken av mitt köp. Köpet gjordes snart 3 veckor sen. Telefonnumret verkar vara ur b... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Beställde hundbur 26/6-25, stod att varan fanns i lager och och leverans 1-4 arbetsdagar. Mailade 2/7 första gången, inget svar. Provat ringa, går inte att komma fram. Ingen vara skickad än men faktu... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Katastrofdåligt! Tog flera veckor innan jag hörde något…då skulle jag recensera mitt köp som jag inte fått. Mejlade och fick besked att varan inte va skickad och de önskade en tanke om kompensation på... Leggi di più

1. Negozio di mangimi
  2. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

Välkommen till ZooDirekt, din specialist på husdjursprodukter av högsta kvalitet! Vi erbjuder ett brett sortiment av foder, tillbehör och vårdprodukter för hundar, katter, smådjur, hästar och akvariefiskar. Vårt mål är att ge dig som djurägare de bästa produkterna till bra priser – med snabb och säker leverans direkt till din dörr. Varför handla hos ZooDirekt? ✔ Brett sortiment – Vi har noggrant utvalda produkter från välkända varumärken. ✔ Snabba leveranser – Vi samarbetar med pålitliga fraktbolag för att säkerställa att du får din beställning i tid. ✔ Kundfokus och personlig service – Vår kunniga kundtjänst hjälper dig gärna med rådgivning och frågor. ✔ Konkurrenskraftiga priser – Hög kvalitet till rimliga priser, utan att kompromissa. På ZooDirekt brinner vi för djur och deras välmående. Oavsett om du letar efter högkvalitativt foder, roliga leksaker, bekväma bäddar eller praktiska transportlösningar, har vi något för dig och ditt husdjur.

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

287 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bluff!!

Skickar falska mail, påstår sig ha skickat varorna men inget dyker upp, ska vara skickat med dhl men får ingen spårningslänk! Söker jag på deras hemsida så existerar inte mitt ordernummer... Den enda kontaktvägen är mail som de inte svarar på!
Skickar ut mail där jag ska recensera produkter jag inte fått....
Listan kan göras lång men kontentan är: KÖP ALDRIG FRÅN DETTA FÖRETAG!!

Mycket besviken

Mycket besviken, väntat länge nu på ögondroppar till mitt djur, de svarar inte då jag undrar var varan blir av ,undrar hur jag får tillbaka pengarna,har gått för lång tid nu

Valutata 1 stelle su 5

Ingen leverans, svarar inte på mail.

Påsarna är bra vet jag sedan tidigare , men ingen leverans har kommit på över 3 veckor för denna beställning. Svarar inte heller på email. Beställ någon annanstans om du vill få dina varor inom rimlig tid

Valutata 1 stelle su 5

Skickade otaliga mail utan att få svar…

Skickade otaliga mail utan att få svar då jag behövde få min beställning innan ett visst datum som var inom väl rimlig tid från det att jag lade min beställning. Skrev tillslut att jag ville avbeställa min order, fick inte svar på det heller. Fick sedan mail om att ordern var skickad, trots det dök det aldrig upp något paket. Fick inte heller något kollinummer. Fick slutligen ett mail där de skyllde på att de bytt lager och system, därav förseningen.

10 giugno 2025

Gjorde en beställning den 15 juni

Gjorde en beställning den 15 juni, fick inget kollinummer när leveransen var ”på väg”. Kontaktat via mail med frågor gällande detta, inget svar. Åberopade ångerrätten (som är tvingande) den 26:e juni då jag upplever företaget som oseriöst, samt att mina varor inte anlänt, inget svar! Påminnelse idag om att jag önskar kommunikation gällande ångerrätten, INGET SVAR! Bedrövligt oseriöst. Otroligt trist! Inga varor, ingen återbetalning, noll kommunikation. Rekommenderas inte. Blir en anmälan.

Valutata 1 stelle su 5

Har väntat i 3 veckor på min leverans…

Har väntat i 3 veckor på min leverans och får inga uppdateringar när jag kollar upp försändelsen. Varorna har nu varit "på väg" sedan 12e juni och ÄN verkar varorna inte vara i sikte.
Allt jag får är mail efter mail om påminnelser att jag ska lämna ett omdöme.

Ingen leverans!

Beställde 12 juni och ingen vara än. Skickat flera meddelanden till kundtjänst och efterfrågat leveransuppgifter. Även försökt ringa men går ej att komma fram. Är detta företag SCAM??

1 luglio 2025

Jag väntade i 2 veckor på min order

Jag väntade i 2 veckor på min order . Är van att få leverans från andra företag på 2-3 dagar! Jag annullerade min order hos zoodirekt vilket gick bra. Så för mej är det sista gången jag gör en beställning från zoodirekt.

11 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ingen leverans och inget svar

Beställde kattsand av Zoodirekt just för att dom lovade blixtsnabb leverans. Efter två veckor ännu ingen kattsand. Mejlade då företaget, och har efter ytterligare nio dagar ännu inte fått vare sig svar eller kattsand.

29 giugno 2025

Katastrof.

Katastrof.

Tog 1 månad för min beställning att komma fram, skickades inte från dom förrän efter jag påmint. När den väl kom fram hade de skickat paketet till fel ställe- till grannstaden så det blev en resa på 3mil extra tur och retur. (Dessutom vid 2 separata tillfällen då de skickade min beställning i 3 separata paket och de anlände inte samma dag.

Dom skrev att jag skulle återkomma med förslag på kompensation, men efter mitt svar, där jag bad dom kreditera en liten del av fakturan, så har det varit knäpptyst.

Aldrig mer zoodirekt!!

27 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Fanns 0 skulle det vara det självklara…

Fanns 0 skulle det vara det självklara valet. Inga varor levererades och efter 12 dagar tag jag själv kontakt. Leveransen annullerades på Zoodirekts anmodan. Ingen kompensation fick jag, men däremot en riktigt dålig ursäkt där man skyllde på en enskild medarbetare (kan vara ett enmansföretag detta?) kommer aldrig att beställa något mer från Zoodirekt.se

24 giugno 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più