Zoospecialisten

Valutata 4 stelle su 5

Tog lite längre tid en vad det stod på hemsidan men kontaktade ägarna via kundtjänst och fick då snabb återkoppling och de skickade varorna direkt efter återkopplingen. Köpte två selar och är mycket n... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Varning! Gjort beställning 7 juni, på foder och hundtillbehör. Betaling ser ut att gå via "Svea betaltjänst" men går via ett annat bolag som är kopplat till bolaget som driver hemsidan. Hemsidan... Leggi di più

Le persone hanno visualizzato anche

Valutata 1 stelle su 5

Beställde två hundselen som jag efter…

Beställde två hundselen som jag efter försenad leverans fick returnera pga för små i storleken. Skulle få nya större i utbyte. Betalade dessvärre i förskott. Fick varken pengar krediterade eller två större selen. Katastrofbutik. Har betalat över 850 kronor för luft! Har inte fått svar på mina mail sedan jag returnerade varorna. Nu har det gått över fyra månader. Lurendrejeri!

1 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

0 stjärnor. Bluff och båg. Tar betalt, skickar inte varan man beställt. Svarar ej på mail.
3 månader utan respons.
Polisanmält.

16 ottobre 2025

Den här sidan är skräp

Den här sidan är skräp. Det måste finnas brottslingar bakom den. Den är helt värdelös. Jag hoppas att ni läser detta innan ni beställer något. En anmälan har gjorts till polisen och till landets klagomyndigheter.
This page is garbage. There must be criminals behind it. It’s completely useless. I hope you read this before ordering anything. A report has been filed with the police and the country’s consumer protection authorities.
Esta pagina es basura . Deben estar criminales detras de ella . No sirve para nada. Espero que lean esto antes de pedir algo. Se ha hecho una denuncia a la policia y alas autoridades de reclamo del pais.

6 agosto 2025

VARNING!!!!!

VARNING!!!!!
Beställ ej från detta fejkbolag!!!!
Skickar ej beställning och betalar ej tillbaka det man betalat för!!!!
Skäms på er!!!!!!!

1 giugno 2025

Levererar ej! Svarar ej!

Varning!
Gjort beställning 7 juni, på foder och hundtillbehör.
Hemsidan är mycket snygg.
Jag har mailat upprepade gånger utan svar. Bett om att få pengar tillbaka om det är lång leveranstid. Inga läskvitton, men det ser ut på mitt mailprogram att mail kommer fram trots att de inte lämnar läskvitto eller svarar. Inget telefonnummer kopplat till sidan.
Ärendet är nu Polisanmält.

7 giugno 2025

UNDVIK!!!

La en beställning på mat till vår hund. Vi fick meddelande om att beställningen blev försenad gång på gång och bestämde oss för att annullera beställningen och köpa maten på annat ställe. Vi fick bekräftelse från företaget att beställningen var annullerad och att pengarna skulle återbetalas. En månad senare har vi varken fått pengarna tillbaka eller fått svar på våra otaliga meddelanden till dem. UNDVIK!

20 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Do NOT order anything from this web site

It was the worst experience I have ever had.
I placed my order (It was a cat food), but they did not ship it even after 20 days. Then I cancelled the order and it has been more than 1 month that I have not received any refund. They don't answer my emails as well.
This company looks like a total scum, stay away.

9 maggio 2025

Varning

Varning! Mycket oseriöst ” företag” . Efter mycket väntan och mailande fram och tillbaks, flera gånger utan svar,Finns inget tel nr. ) fick jag återbetalt efter ca 1 månads tjafs och irritation eftersom ingen vara dök upp.Önskar jag läst trustpilot först!

26 maggio 2025

Ingen vara

Ingen vara. Det står öppettider under kontakt men det går inte att ringa.

10 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Har sällan varit med om sämre!

Har sällan varit med om sämre!! Beställde 19maj. Ännu har ej min order skickats. Har mailat och fått ett ursäktande för sen leverans.har fått köpa min hundmat på annat ställe, men ej fått varken vara eller vad jag önskar, pengarna tillbaka . Mitt råd, köp någon annanstans!!! Var dum nog att läsa här efter min order!

3 giugno 2025

DO NOT BUY FROM THIS STORE

DO NOT BUY FROM THIS STORE

I ordered three large bags of dog food, and it took 1 month and 20 days for them to be delivered.

While waiting, I had to buy two small bags and a large one from our local store—at a much higher price—because our dogs needed to be fed.

I contacted Zooespecialisten multiple times, and every week I got vague responses like “we’ll send it on Thursday” or “next Friday for sure,” but nothing happened on those dates. The communication was unreliable and frustrating.

When I finally received the packages, I informed them that I would be leaving a negative review—and suddenly they offered a 15% discount on my next order.
No thanks. There won’t be a next order.

Avoid this store if you value your time, your money, and your peace of mind.

29 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Har gått över en månad sedan jag…

Har gått över en månad sedan jag beställde hundmat. Fortfarande ingen hundmat. Det enda man får till svar är att de har sett fel i sitt lagersaldo och att det ska skickas den och den dagen. Det var två veckor sedan. Fortfarande ingen mat och bara luddiga svar.
Handla inte här om ni vill få det ni beställer.

19 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Don't buy anything on this site

Don't buy anything on this site. It seems cheap, but you will either not get it at all or way too late. On the website they said that it should take max. 8 days for my product to arrive, it took more than 4 weeks. After two weeks it was still not sent. I had to write emails. They hardly reply (and if very late). You cannot call this company. If you look at the address, it's in a normal 'family' house. No signs of a trustworthy company. I strongly recommend against buying at this shop! I was in the end lucky that I received it, even though it was useless because too late. Sending back costs a huge amount (I ordered a large transport box for dogs). I paid with Klarna, which at least made it possible to pause the payment.

7 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

They never send my order

I bought cat food from them over 20 days ago.. they never send it, even tho I sent them over 6 emails they replied and promised me multiple days within multiple weeks and I never received my package, would absolutely not recommend.

22 aprile 2025
Valutata 2 stelle su 5

Lång leveranstid

Efter två och en halv vecka och ett antal mail till kundtjänsten dök tillslut varan jag beställt upp.

13 aprile 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più