ZoodirektRecensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde fågelfrön för två veckor sedan. Utlovad leveranstid 1-5 dagar. Det finns inget telefonnummer till deras kundtjänst. Enbart en mailadress. Jag har mailat deras kundtjänst vid ett fl... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde filter till våra katters vattenfontän. Betalade med mitt bankkort (dumt av mig) då jag har inte sett röken av mitt köp. Köpet gjordes snart 3 veckor sen. Telefonnumret verkar vara ur b... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Katastrofdåligt! Tog flera veckor innan jag hörde något…då skulle jag recensera mitt köp som jag inte fått. Mejlade och fick besked att varan inte va skickad och de önskade en tanke om kompensation på... Leggi di più

1. Negozio di mangimi
  2. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

Välkommen till ZooDirekt, din specialist på husdjursprodukter av högsta kvalitet! Vi erbjuder ett brett sortiment av foder, tillbehör och vårdprodukter för hundar, katter, smådjur, hästar och akvariefiskar. Vårt mål är att ge dig som djurägare de bästa produkterna till bra priser – med snabb och säker leverans direkt till din dörr. Varför handla hos ZooDirekt? ✔ Brett sortiment – Vi har noggrant utvalda produkter från välkända varumärken. ✔ Snabba leveranser – Vi samarbetar med pålitliga fraktbolag för att säkerställa att du får din beställning i tid. ✔ Kundfokus och personlig service – Vår kunniga kundtjänst hjälper dig gärna med rådgivning och frågor. ✔ Konkurrenskraftiga priser – Hög kvalitet till rimliga priser, utan att kompromissa. På ZooDirekt brinner vi för djur och deras välmående. Oavsett om du letar efter högkvalitativt foder, roliga leksaker, bekväma bäddar eller praktiska transportlösningar, har vi något för dig och ditt husdjur.

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

287 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Långsam frakt/Dålig respons på mejl

Inte världens sämsta näthandel, men fakten tar ett par dagar längre än ”normalt”. Ångrar du din beställning & vill annulera kan du bara försöka göra det via mejl då dom inte har telefon.
Jag försökte annulera min beställning, men fick aldrig någon återkoppling & en kort tid efteråt var varan packad. Så ångrar du dig, är det lika bra att få varan hemskickad, så att du kan returera istället. Även om det innebär att du får betala returen. Ska beställa från en annan sida i fortsättningen.

3 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Beställde hundfoder den 26 juni och har…

Beställde hundfoder den 26 juni och har fortfarande inte fått varken foder eller återkoppling. Företaget har inga anställda än människan själv som står på företaget. Allt känns väldigt luren drejigt och AI påputtat. Handla inte där.

Valutata 1 stelle su 5

Köp inte från detta företag

Sk!t företag! Jag köpte ETT paket torrfoder 26/6 och sedan kom det ett mejl om att det var påväg den 29/6. Idag 7/7 mejlade jag dem tre gånger om att jag skulle kontakta ARN och DÅ helt plötsligt utan besvarade mejl sen innan så skickade dem paketet DIREKT 1h efter mitt hot om ARN och att jag skulle hänga ut dem på nätet. Tror dem seriöst att dem kan ta pengar och låta folk tro att dem skickar paket med fejk mejl? INKOMPETENTA människor!! Handla INTE här.

Valutata 1 stelle su 5

Har inte heller fått min leverans…

Sämsta skiten. Ingen uppdatering, ingen leverans på 4 veckor. Handla inte på detta stället. Försöker även att få tillbaka mina pengar men det är ingen som svarar. Det får bli åtgärder på detta.

Fick grejerna 5 veckor efter beställning. Erbjöds 10
Procent som kompensation. När jag väl fick ordern 5 veckor efter beställning så var den inte komplett.
Onödig energi att handla här. Det kommer inte överleva med så dålig service och behandling av kunder.
Undvik!

Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde hundfoder den 23 juni och…

Jag beställde hundfoder den 23 juni och fick samma dag en orderbekräftelse samt betalningsinformation från Klarna. Den 28 juni sände jag ett meddelande där jag skriver att jag ångrar mitt köp och att jag ber dem stoppa leveransen. Den 2 juli sänder jag en påminnelse. Inget svar! Den 4 juli fick jag leveransen! Efter två långa veckor!
Har företaget satt långa leveranstider och inga svar i system?
Kommer aldrig att handla från dem igen!

7 luglio 2024

Beställde hundbur 26/6-25

Beställde hundbur 26/6-25, stod att varan fanns i lager och och leverans 1-4 arbetsdagar. Mailade 2/7 första gången, inget svar. Provat ringa, går inte att komma fram. Ingen vara skickad än men faktura från Klarna har kommit, upplever Zoodirekt mycket oseriösa. Noll återkoppling från dem. Borde kollat upp dem innan, ser att det är hur många missnöjda kunder somhelst.
Handla inte där !

Mycket dåligt…

Mycket dåligt…
Köpte hundmat den 17:e juni fick det den 4:e juli. Skickade två mail men fick inget svar på någon av dem. Kommer aldrig handla där mer.

6 luglio 2025

Bluff - handla INTE här

Beställde och bekräfteksemail kom, sen kom aldrig ordern. Jag har mailat flera gånger utan svar. Jag har ringt och numret dom anger på hemsidan funkar inte, går inte ens fram signaler!!! BLUFF!

30 giugno 2025

Inte fått mitt paket

Inte fått mitt paket, beställt 13 juni det är 5 juli nu. Får inte svar från företaget. Oseriöst företag som inte värnar om sina kunder, kommer aldrig att beställa här ifrån och rekommenderar inte någon att beställa härifrån.

13 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jag skulle få mina paket inom 1-4…

Jag skulle få mina paket inom 1-4 dagar, efter TREDJE veckan och massa mail kontakt (utan svar) så skriver jag på Facebook sidan och får svar att den ska skickas, fick tjata mig till en avbruten order och kommer aldrig någonsin att handla på detta ställe igen!!!

23 giugno 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più