Har nå hatt mine Boots i en mnd. ca. og kunne ikke vært mere fornøyd.Sliter med hovne ankler etter mye gåing/ståing i jobben. Tar 90 min. sammen med strikketøy,tv og kaffe så kommer beina ut som nye h... Leggi di più
Super lækre boots der giver mulighed for så mange gode muligheder, passer perfekt til tasken, og nemme at opbevare på en hylde i skabet så den daglige brug blir så let som muligt... Eneste ting, hvis... Leggi di più
Er strålende fornøyd med mitt kjøp hos your Boots. anbefaler dette produktet på det sterkeste. vi bruker dette produktet til recovery etter trening hos fotballspillere samt til privat bruk. Dette... Leggi di più
Jeg har døjet med compartment syndrom i lægmusklerne i knap 20 år, som har hæmmet min bevægelighed betydeligt. Jeg har ikke kunne løbe og haft smerter ved gang. Jeg er blevet opereret i lægmusklerne... Leggi di più
YourBoots er en danskejet virksomhed beliggende i Farum, der producerer og sælger Recovery Boots til private og profesionelle. Recovery Boots er støvler, som dækker begge ben og fødder og fyldes med luft ved hjælp af en luftpumpe. Luften skiftevis fyldes op og tømmes ud, så blodcirkulationen øges, og overskydende væske i vævet drænes. Samtidigt øges lymfesystemets flow, så affaldsstoffer udskilles hurtigere, og du får en hurtigere restitution. Hos YourBoots finder du Danmarks største udvalg af Recovery Boots. Køb dine Recovery Boots online eller book en tid i vores showroom i Farum og få en grundig og kompetent vejledning i, hvilke boots, der er bedst til dit behov.
Hirsemarken 1B, 3520, Farum, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Har kun brugt YouTube Booth en uge, men umiddelbart virker de udmærket.

Risposta di YourBoots
Super hurtig forsendelse og ingen problemer med levering. God oplevelse

Risposta di YourBoots
Hurtig betjening, alt som det skulle være. Bestilte fredag. Fik pakken lørdag. Kan kun anbefales

Risposta di YourBoots
Jeg er så glad for mine boots. Og kun ros for hurtig levering (dagen efter bestilling) Jeg kontaktede også yourboots med et spørgsmål på messenger i en weekend og fik svar kort efter. 5 stjerner herfra.

Risposta di YourBoots
Hej det er en god opfindelse
Jeg bruger den 3 gange om dagen efter behov. Så det kan ikke være bedre. Den er nem at bruge, jeg bruger den i for bindelse
Med at jeg har problemer med lymfevæske
Og det er bare så GODT
HILSEN FRA EN GLAD BRUGER.
KNUD DAHLERUP HANSEN

Risposta di YourBoots
Super venlige forklarer alt h ad man ønsker at vide om deres produkter og de har showroom som jeg synes er lækkert så man kan prøve e deres produkter hvad der passer til en

Risposta di YourBoots
De er simpelthen fantastisk , både min mand og jeg glade for dem , jeg bruger både støvler og hipsters , støvlerne hjælper mig med mine smerter og ødemer i fødderne . Hipsters mod mine lindesmerter ,
Min mand har ikke haft kramper i benene siden vi købte dem .

Risposta di YourBoots
Mine nye youboots er fantastiske, og det er super rart at kunne bruge dem mens man lige ser fjernsyn en aften. Et lille minus er samle arbejdet hver gang, det må være det næste projekt, at lave dem med fast monteret ledninger uden de fylder mere 😁

Risposta di YourBoots
Meget effektiv og korrekt forsendelse.
Inden for en time fik jeg af vide at pakken var klar.
Modtog pakken dag efter. Og varen er meget god og lever op til forventningerne 😊👍👍👍

Risposta di YourBoots
Bestilte om morgene og næste dag var de fremme. Haft dem i en uge nu og det er virkelig lækkert når der har været trænet hårdt.

Risposta di YourBoots
Altid hurtig levering og god indpakning af varerne.
Super god kunde service.

Risposta di YourBoots
Hurtig levering og er meget tilfreds med mine nye boots

Risposta di YourBoots
Det er næsten for vildt, 2 timer efter jeg bestilt min vare var den på vej.
Det var anden gang jeg handlet men youboots, samme super service som første, hvor jeg også fik en fantastik telefon service.

Risposta di YourBoots
YourBoots skuffer aldrig - service i top kun overgået af produkternes kvalitet