Har nå hatt mine Boots i en mnd. ca. og kunne ikke vært mere fornøyd.Sliter med hovne ankler etter mye gåing/ståing i jobben. Tar 90 min. sammen med strikketøy,tv og kaffe så kommer beina ut som nye h... Leggi di più
Super lækre boots der giver mulighed for så mange gode muligheder, passer perfekt til tasken, og nemme at opbevare på en hylde i skabet så den daglige brug blir så let som muligt... Eneste ting, hvis... Leggi di più
Er strålende fornøyd med mitt kjøp hos your Boots. anbefaler dette produktet på det sterkeste. vi bruker dette produktet til recovery etter trening hos fotballspillere samt til privat bruk. Dette... Leggi di più
Jeg har døjet med compartment syndrom i lægmusklerne i knap 20 år, som har hæmmet min bevægelighed betydeligt. Jeg har ikke kunne løbe og haft smerter ved gang. Jeg er blevet opereret i lægmusklerne... Leggi di più
YourBoots er en danskejet virksomhed beliggende i Farum, der producerer og sælger Recovery Boots til private og profesionelle. Recovery Boots er støvler, som dækker begge ben og fødder og fyldes med luft ved hjælp af en luftpumpe. Luften skiftevis fyldes op og tømmes ud, så blodcirkulationen øges, og overskydende væske i vævet drænes. Samtidigt øges lymfesystemets flow, så affaldsstoffer udskilles hurtigere, og du får en hurtigere restitution. Hos YourBoots finder du Danmarks største udvalg af Recovery Boots. Køb dine Recovery Boots online eller book en tid i vores showroom i Farum og få en grundig og kompetent vejledning i, hvilke boots, der er bedst til dit behov.
Hirsemarken 1B, 3520, Farum, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Risposta di YourBoots
checket produkt hvor der er tænkt på alle de praktiske handy detaljer som gør det meget brugervenligt.

Risposta di YourBoots
God rådgivning, hurtig ekspedition og et toplækkert, professionelt produkt.

Risposta di YourBoots
Super fin service og hjælp til valg af model over telefonen og hurtig levering allerede dagen efter. De er fantastiske , mine drenge og jeg elsker dem allerede

Risposta di YourBoots
Nem og effektiv handel, super fedt produkt, som lever 100% op til mine forventninger

Risposta di YourBoots
Fik besked om at varen var pakket og klar til afhentning af kurer ca. et kvarter efter bestillingen, dagen efter kunne jeg hente pakken.
Kan klart anbefales at handle ved YOUR Boots.

Er meget glad for mine produkter fra YourBoots 👍🏻
Hvis jeg skal sige noget negativt så syntes UT at det var mærkeligt at da jeg købte mine at der ikke var noget Januar udsalg. 16 dage efter efter mit køb. Så kom der tilbud med at man kunne få et par gratis rejse Boots med, man bestiller YourBoots. UT har købt for rigtig mange penge ☹️ Februar holdte man så udsalg øv altså 👎🏻
( TAK for svar tilbage 👍🏻❤️😉 )

Risposta di YourBoots
Virkelig en fed oplevelse - både med hensyn til selve støvlen og kundeservice. Har haft den i lang tid nu, og virker stadig perfekt.
Kan klart anbefales til andre og alle pengene værd👍

Risposta di YourBoots
The Product and support is high qulality; my only complain is that there aren't enough text and information given in English, unfortunately some materials like youtube videos, instructions, tips are available only in Danish language which is a beautiful language but unfortunately not understood by everybody:).

Risposta di YourBoots
Kunne prøve Your Boots før køb 👍 Hurtig levering 👍 og de virker 👍 Lidt mangelhaft brugs/monterings vejledning, dog rimeligt nemt at finde ud af, da jeg havde prøvet/set dem. Er godt tilfreds, de lindre på mine nervesmerter.

Risposta di YourBoots
Jeg har afprøvet dem nu 1 time om dagen i bare 4 dage og kan allerede mærke en forbedring i benene. Især mit venstre ben, som er stift i knæet pga en knæprotese - her kan jeg mærke meget mere liv i benet end jeg plejer. Virkeligt skønt!

Risposta di YourBoots
Jeg havde glemt at bestille en ekstra del til mine boots - de blev sendt fluks - vupti så var pakken der dagen efter😃👍 Super flot service 👍😃