Har nå hatt mine Boots i en mnd. ca. og kunne ikke vært mere fornøyd.Sliter med hovne ankler etter mye gåing/ståing i jobben. Tar 90 min. sammen med strikketøy,tv og kaffe så kommer beina ut som nye h... Leggi di più

Er strålende fornøyd med mitt kjøp hos your Boots. anbefaler dette produktet på det sterkeste. vi bruker dette produktet til recovery etter trening hos fotballspillere samt til privat bruk. Dette... Leggi di più

Jeg har døjet med compartment syndrom i lægmusklerne i knap 20 år, som har hæmmet min bevægelighed betydeligt. Jeg har ikke kunne løbe og haft smerter ved gang. Jeg er blevet opereret i lægmusklerne... Leggi di più

1. Fornitore di ausili per la mobilità

Informazioni fornite da varie fonti esterne

YourBoots er en danskejet virksomhed beliggende i Farum, der producerer og sælger Recovery Boots til private og profesionelle. Recovery Boots er støvler, som dækker begge ben og fødder og fyldes med luft ved hjælp af en luftpumpe. Luften skiftevis fyldes op og tømmes ud, så blodcirkulationen øges, og overskydende væske i vævet drænes. Samtidigt øges lymfesystemets flow, så affaldsstoffer udskilles hurtigere, og du får en hurtigere restitution. Hos YourBoots finder du Danmarks største udvalg af Recovery Boots. Køb dine Recovery Boots online eller book en tid i vores showroom i Farum og få en grundig og kompetent vejledning i, hvilke boots, der er bedst til dit behov.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Stor anbefaling

Super god og hurtig service samt rigtig godt produkt! Stor anbefaling

26 novembre 2025

Kære Martin

1000 tak for din flotte anmeldelse ❤️

Reklamation over defekt

Stikket på mine 10 måneder gamle boots var flækket/brækket.
Sendte n mail og billeder til kundeservice og dagen efter modtog jeg en komplet ny slange med stik på. Det er service som dur.

22 luglio 2025

Kære Lars

1000 tak for din flotte anmeldelse :-)

Team YourBoots

Super lækre boots der giver mulighed…

Super lækre boots der giver mulighed for så mange gode muligheder, passer perfekt til tasken, og nemme at opbevare på en hylde i skabet så den daglige brug blir så let som muligt... Eneste ting, hvis den skal nævnes, var at tasken var gået op i sygningen ved sidelommens inderstof... hurtig og god vejledning og levering ved køb.

11 giugno 2025

Kære Gæst

Mange tak for din anmeldelse!
Jeg ville da ønske du havde kontaktet os, vedr. din taske, så vi kunne have ombyttet den :-)

Pia Maria - Team YourBoots

Øv, øv og atter øv

Hej igen
Hvor er det ærgerligt, at I bare går i forsvars mode. Jeg passer skam på mine nye boots og er meget ordenligt ved dem, men det gør stadig ikke, at de er nemme at få ned i den lille taske, som I har lavet. Så længe det ikke er sportsmodellen, som man har købt (idet du fremhæver at rejse med dem), så burde man overveje en større taske. Firmaet der blot går i forsvar, synes jeg ikke vil lytte til kunderne. Husk hvem I lever af og vær i stedet nysgerrig på, hvorfor netop en kunde har denne holdning.

5 aprile 2025

Glad bruger af boots

Super god service og imødekommende overfor tvivls spørgsmål.
Er super glad for mine boots der hurtigt er blevet en prioriteret del af min hverdag

26 marzo 2025

Kære Lykke

1000 tak for din flotte anmeldelse og skønt du prioritere dem 🥰

Super service

Det er over 5 år siden jeg købte mine recovery boots og modelen er forlængst udgået. Jeg kunne da heller ikke finde de ønskede reservedele i webshoppen. Jeg prøvede i stedet at sende firmaet en email, for at høre om de kunne hjælpe. Det kunne de heldigvis. De fik gravet de slanger frem der skulle udskiftes, så jeg fortsat kan have glæde af min maskine.

Super service, også flere år efter køb :D

25 marzo 2025

Kære Miranda

1000 tak for din flotte anmeldelse 🥰
Vi er glade for at kunne hjælpe dig!

Bedre tryk i kamre

Udskiftede de gamle efter 5 års brug. De nye er bestemt bedre. Kan holde meget højere tryk.

5 marzo 2025

Kære Poul

Mange tak for din flotte anmeldelse og dejligt at du er glad for det nye tryk :-)

Team YourBoots

Fantastisk produkt og vejledning.

Jeg var meget i tvivl om hvilken model af YourBoots jeg skulle vælge og ringede til kundeservice. Fik en super kompetent rådgivning inden jeg valgte model og igen da jeg havde spørgsmål efterfølgende. Fantastisk produkt og vejledning.

27 gennaio 2025

Kære Nina

1000 tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for os 🥰

Fantastiske støvler

Fantastiske støvler. Ekspress hurtig levering. Hjalp straks på mine hævede ben.

13 febbraio 2025

Kære Susanne

1000 tak for din flotte anmeldelse og hvor skønt at høre de allerede har hjulpet dig 🥰

Knæsmerter efter fået protese

Det lindre utrolig meget med kulden, når smerterne kommer, når jeg er i sengen til nat.
Tit beholder jeg sleven på, når den ikke er kold mere. Sleven sidder godt på benet og “samler” knæet så jeg næsten ikke har smerter.

19 dicembre 2024

Kære Lene

1000 tak for din flotte anmeldelse og hvor er det en kæmpe fornøjelse at læse hvilken glæde du har af vores COOL❄️

Team YourBoots

Meget venlig rådgivning samt super…

Meget venlig rådgivning samt super hurtig levering næste dag.
Vi er meget glade for 8 kammer sport recovery boots.

3 dicembre 2024

Kære Jeannett

Hvor er det dejligt at høre og 1000 tak for den flotte anmeldelse 🥰

Recover boots 8.0

Nem hjemme side der hjælper til at købe den rette vare og størrelse af støvler.

Har afhjulpet både min kones, og mine ben “smerter”

29 novembre 2024

Kære John