Har nå hatt mine Boots i en mnd. ca. og kunne ikke vært mere fornøyd.Sliter med hovne ankler etter mye gåing/ståing i jobben. Tar 90 min. sammen med strikketøy,tv og kaffe så kommer beina ut som nye h... Leggi di più
Super lækre boots der giver mulighed for så mange gode muligheder, passer perfekt til tasken, og nemme at opbevare på en hylde i skabet så den daglige brug blir så let som muligt... Eneste ting, hvis... Leggi di più
Er strålende fornøyd med mitt kjøp hos your Boots. anbefaler dette produktet på det sterkeste. vi bruker dette produktet til recovery etter trening hos fotballspillere samt til privat bruk. Dette... Leggi di più
Jeg har døjet med compartment syndrom i lægmusklerne i knap 20 år, som har hæmmet min bevægelighed betydeligt. Jeg har ikke kunne løbe og haft smerter ved gang. Jeg er blevet opereret i lægmusklerne... Leggi di più
YourBoots er en danskejet virksomhed beliggende i Farum, der producerer og sælger Recovery Boots til private og profesionelle. Recovery Boots er støvler, som dækker begge ben og fødder og fyldes med luft ved hjælp af en luftpumpe. Luften skiftevis fyldes op og tømmes ud, så blodcirkulationen øges, og overskydende væske i vævet drænes. Samtidigt øges lymfesystemets flow, så affaldsstoffer udskilles hurtigere, og du får en hurtigere restitution. Hos YourBoots finder du Danmarks største udvalg af Recovery Boots. Køb dine Recovery Boots online eller book en tid i vores showroom i Farum og få en grundig og kompetent vejledning i, hvilke boots, der er bedst til dit behov.
Hirsemarken 1B, 3520, Farum, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
et dårligt produkt og en elendig kundeservice. jeg anbefaler konkurrenter i stedet.

Risposta di YourBoots
Hurtig levering og jeg er meget glad for alt jeg har købt fra dem gennem flere år

Risposta di YourBoots
Top top service og garanti betingelser.
Et vidunder produkt der gør det muligt for mig at være aktiv trods en omfattende skade i min ankel. Hurtig restitution og lethed i benene. Et produkt jeg bruger dagligt og aldrig vil være foruden. Nedsætter også mit stress niveau i resten af kroppen.

Risposta di YourBoots
Maskinerne er helt fantastiske, og verdensklasse service - bude kunne give 10 stjerner her.

Risposta di YourBoots
Reservedele er dyr i fragt.
Blevet sendt som pakke men kun sagtens blevet sendt som brev.

Risposta di YourBoots
Bestilte TOUR BOOTS med 8 kamre, men da de var i restordrer og de ikke kunne sige hvornår de kom fik jeg dem ombyttet til sports modellen og de kom 2 dage senere så hurtig betjening og god service 👍🏼

Super god service 😁
De fik sendt en forkert str. bukser, men fik sendt de rigtige, så jeg havde dem dagen efter 👍

Super lækkert produkt.
Jeg har købt yourboots med 6 kamre og det fungerer perfekt. Den lækre taske der følger med er helt uundværlig.
Levering og køb fra hjemmeside i top.

Risposta di YourBoots
Jeg var i tvivl om størrelse og produkt. Men Pia fik guidet mig godt igennem det, og er virkelig tilfreds med min recoverboots. De er perfekt til mit behov.

Risposta di YourBoots
Alt spillede max fra bestilling af recovery boots til levering.
Hele familien er glade for varen
Kan varmt anbefale yourboots.dk.

Risposta di YourBoots
Købte et par boots til læggene, men da min ældre mor ik ku sætte dem på selv, måtte vi returnere dem. For at betjene dem var vi nødt til at pille folien af. Men fik af vide at så kunne vi ikke returnere dem, også fordi der samtidig sad nogle hår i velcroen. Jeg bad dem returnere dem så jeg kunne udbedre ‘skaderne’ og kontaktede derefter Forbrugerombudsmanden som oplyste at en vare købt på nettet må afprøves som i en fysisk butik. Få dage efter fik jeg pengene tilbage. Men husk at læse alt med småt.
Vi har også med stor tilfredshed købt de helt lange boots som har været rigtig gode igennem flere år, og som man heldigvis kan købe billige reservedele til.
De er eminente til dem som pga smerter ik kan have støttestrømper på.
Super hurtig levering og mega god kundeservice. Det er 5 gang jeg bestiller noget fra jer og det er der altid dagen efter.maskine og pants er så effektive mod forskellige smerter , kan kun anbefale jeres produkter . Tak Pia for dine gode service . 5 stjerner herfra

Risposta di YourBoots
Fremragende service. Bestilte søndag og produkt fremsendt mandag morgen. Bestilte fejlagtigt forkert str., men det fik de allerede søndag korrigeret. Jeg er meget imponeret!

Risposta di YourBoots
Fint produkt - hurtig levering.
Jeg anbefaler dem hyppigt til mine patienter med behov for ødem behandling og restitution efter hårde fysiske præstationer.

Risposta di YourBoots
Ganske godt tilfreds med dette køb, løsner godt op for benene. Klar anbefaling herfra.