Har nå hatt mine Boots i en mnd. ca. og kunne ikke vært mere fornøyd.Sliter med hovne ankler etter mye gåing/ståing i jobben. Tar 90 min. sammen med strikketøy,tv og kaffe så kommer beina ut som nye h... Leggi di più
Super lækre boots der giver mulighed for så mange gode muligheder, passer perfekt til tasken, og nemme at opbevare på en hylde i skabet så den daglige brug blir så let som muligt... Eneste ting, hvis... Leggi di più
Er strålende fornøyd med mitt kjøp hos your Boots. anbefaler dette produktet på det sterkeste. vi bruker dette produktet til recovery etter trening hos fotballspillere samt til privat bruk. Dette... Leggi di più
Jeg har døjet med compartment syndrom i lægmusklerne i knap 20 år, som har hæmmet min bevægelighed betydeligt. Jeg har ikke kunne løbe og haft smerter ved gang. Jeg er blevet opereret i lægmusklerne... Leggi di più
YourBoots er en danskejet virksomhed beliggende i Farum, der producerer og sælger Recovery Boots til private og profesionelle. Recovery Boots er støvler, som dækker begge ben og fødder og fyldes med luft ved hjælp af en luftpumpe. Luften skiftevis fyldes op og tømmes ud, så blodcirkulationen øges, og overskydende væske i vævet drænes. Samtidigt øges lymfesystemets flow, så affaldsstoffer udskilles hurtigere, og du får en hurtigere restitution. Hos YourBoots finder du Danmarks største udvalg af Recovery Boots. Køb dine Recovery Boots online eller book en tid i vores showroom i Farum og få en grundig og kompetent vejledning i, hvilke boots, der er bedst til dit behov.
Hirsemarken 1B, 3520, Farum, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering og super gode produkter.

Risposta di YourBoots
Super fin service. Jeg fik en god snak inden jeg købte og da jeg modtog maskinen m.m fortrød jeg, en del af mit køb og kontaktede YourBoots - der var ingen problemer - jeg kunne blot returnere og så fik jeg mine penge til gode for det jeg ikke ønskede. Pengene gik ind på min konto med det samme og jeg modtog mine varer dagen efter. Kun ros og tak til YourBoots

Risposta di YourBoots
Jeg har fået god feedback da jeg skrev til dem og derfor var jeg heller ikke i tvivl om hvilket produkt jeg skulle købe. Jeg er glad for dem, og hvorfor? Jeg føler at jeg giver mig selvomsorg når jeg giver mig selv drænage og massage i benene. Ja, vandet kommer igen hos mig, da det ligger til i familien, men synes trods det at mine ben i dagligdagen virker mere let. Jeg har altid haft sensible ben og tænker kun det er en god ting at få alle de affaldsstoffer ud af stængerne. Min mand bryder sig dog ikke om dem, da de slutter for tæt omkring hans opererede knæ. Det føles ikke rart for ham, ej heller med mindre tryk. Men vi skal helt klart have bestilt det lændebælte da han døjer med ondt i lænd/hold i ryggen og det kan han godt se sig selv bruge. Måske i også kan lave noget til min nakke? Jeg arbejder på kontor og kan ofte spænde op i nakke og skuldre, så hvis i kan udvikle et sådan nakke/skulder bælte er jeg den første der bestiller! :-) (og jeg er nok ikke den eneste der kommer til at bestille det)
Mvh Katja Stock Pekruhn

Risposta di YourBoots
God orientering på hjemmesiden og meget hurtig levering.

Risposta di YourBoots
Jeg syntes at det er som jeg havde ventede
Hade fået det anbefale

Risposta di YourBoots
Rigtig god vejledning, da jeg ringede til firmaet. Bestilte inden middag og fik leveret dagen efter.
Jeg købte både Boots (ben) og Hipsters (lår, baller lænd) og er meget tilfreds med dem. Fik Travel med gratis i købet. Dem har jeg brugt i bilen, når jeg kører langt.

Supergode😃👌🏼Kan varmt anbefales👍🏼
Efter en periode med vævsbetændelse i det ene ben og deraf ødem problematik - så købte jeg akut Yourboots, for at jeg kunne behandle derhjemme hver dag. Har den dyreste model med 8 kamre.
Dog er min eneste klage, at jeg har fået sår ca. 3-4 cm x 1 cm på skinnebenene - jeg har meget slanke/tynde ben - da der ikke er beskyttelse under lynlåsene på bootsene.
Det er lidt skidt - også med tanke for, at jeg ved, at mange eliteudøvere bruger bootsene med bare ben fx i shorts - ligesom jeg - som har brugt dem her i sommerperioden med bare ben.

Risposta di YourBoots
Mine Boots virkede ikke efter hensigten, hvorfor jeg kontaktede Yourboots.

Risposta di YourBoots
Super lækre produkter. Super kvalitet der bare spiller. Super support. Super hurtig forsendelse.