Ondanks een hoop negatieve reviews hier had ik toch maar wel besteld bij Yermin Beauty. Ik ben absoluut niet teleurgesteld heb originele producten ontvangen voor een goede prijs, er zat zelfs een cade... Leggi di più
Ik zocht naar K18 leave in conditioner, overal was deze rond de 90 euro, behalve bij YerminBeauty hier was die 85,98. Met nog en extra kortingscode was ik uiteindelijk maar 81 euro kwijt voor dit kost... Leggi di più
Nepproducten en chaotische afhandeling Ik heb een haarserum van The Ordinary besteld dat ik al eerder heb gebruikt. Bij ontvangst viel meteen op dat de textuur totaal anders was dan normaal.... Leggi di più
Er gaat van alles mis bij yermin Beauty, ten eerste heb ik weken gewacht op mijn bestelling. Toen ik uiteindelijk de spullen kreeg, was de tube van de oogcrème niet goed gesloten, en kwam de crème er... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
My order arrived really fast
My order arrived really fast, however 1 item was missing. Very appreciated by assistance of Ella from customer service. She sent new item and +1 extra bottle as it took long to get the product. I am satisfied with customer service!
Great service!
Unfortunately the wrong product was sent at first but after contact with the servicedesk, I got the correct product sent and didn't have to sent back the first one. This was great service!
Kan niet anders zeggen dan top in…
Kan niet anders zeggen dan top in tegenstelling tot wat ik hier lees. Dit was absoluut niet mijn ervaring de negatieve reviews hebben mij overigens niet tegengehouden om alsnog bij Yermin Beauty te bestellen.
(Cerave serum en cleansers)
Snelle levering volgende dag al in huis (bezorgdienst moet ook maar net meewerken), goed verpakt. Ik had nog een vraag en hier ben ik keurig over teruggebeld. De producten zien er goed en tot nu toe bevalt het goed in gebruik. Ik ben tevreden en zal zeker vaker bestellen. Een ander verpakking? houd rekening met de regelgeving, marketing en distributie van het land, daar kan verschil in zitten, werking van het product is hetzelfde.
Tevreden klant!
Het is de 2de keer dat ik bij Yermin Beauty een getinte spf creme heb besteld.
Mijn ervaring met hun is goed en ben zelfs beetje verbaasd over de vele negatieve reviews.
Mijn vraag over het product werd netjes de volgende dag beantwoord en mijn bestelling kreeg ik met paar dagen weer in huis.
Ik durf hier zeker vaker te bestellen!
Prima ervaring met Yermin Beauty
Prima ervaring met Yermin Beauty. Bij vragen, krijg je heel snel en altijd een reactie. Eucerin artikelen besteld en deze zijn een stuk goedkoper dan bij de apotheek. De volgende keer koop ik er zeker weer! is een aanrader.
2 kapotte tubes la roche posay…
2 kapotte tubes la roche posay ontvangen. Na 3 mails nog geen reactie niet bestellen daar!!!
Wat een oplichterij dit bedrijf zeg!
Wat een oplichterij dit bedrijf zeg!
Ze reageren alleen als ze er zin in hebben en anders negeren ze je gewoon…
Ik nam de pakketjes ook niet aan zodat ik zeker wist dat het retour zou gaan en 3 keer raden wat!
Ze stuurden het gewoon retour op mijn naam zodat het leek alsof ik ze alsnog in ontvangst had genomen.
Deze bedrijf manipuleert klanten en bedriegt tevens Klarna ook.
Zou aangeklaagt moeten worden via de rechtbank.
Verdient nog niet eens 1 ster!!!
Dit is geen betrouwbaar bedrijf
Dit is geen betrouwbaar bedrijf. Zij leveren geen originele producten en eigenlijk lichten zij gewoon mensen op. Ik heb een bestelling geplaatst en het was allemaal een nep spul. Een stinkende, goedkope haarolie wat verkocht wordt onder het merk Kerastasé, en een haarmasker waar ook een van de andere stinkende haarconditioner wordt gebruikt. En dat verkopen zij onder het merk Kerastasé.
Vervolgens is het onmogelijk om met ze in contact te komen. Geen reactie op de mails en telefonisch ook niet te bereiken
Niet kopen!
Niet kopen!! Had ik maar eerst deze reviews gelezen. Ik heb 2 La Roche Posay Effaclar serums gekocht & een matterende dagcrème. Serum rook vreemd, was troebel. Toch geprobeerd een paar nachten maar kreeg overal puistjes op mijn gezicht! Terwijl het tegen oneffenheden moet werken. Ik gebruik dit merk al 10 jaar maar dit is nep!!! De dagcrème is ook nep en vet. Niet kopen!!! Je wordt opgelicht!!
NEP PRODUCTEN
NEP PRODUCTEN, NIET BESTELLEN!
Cerave en Olaplex besteld.
Van Cerave dadelijk rode droge trekkerige huid en geirriteerde ogen. Omdat ik het nietvertrouwde om de olaplex op mijn haar te gebruiken heb ik reviews over hen gegoogled. En inderdaad ik ben een van de vele klanten die opgelicht is door hen. Dat zoiets kan blijven bestaan is ongeloofelijk. Waar kan je dit melden? Ze blijven ongestoord hun gangetje gaan
NIET BESTELLEN!!!!!!!!!!!!!!!!
NIET BESTELLEN!!!!!!!!!!!!!!!!
Het zijn oplichters!! Ik heb nep producten ontvangen (Kérastase) die mijn haar erg hebben BESCHADIGD!!!!
Achteraf zag ik dat het etiket van de artikelen niet origineel was.
Ze reageren niet op de mails!!
Beschadig haar en geld weg!!!
Prima levering zelfs met een cadeautje…
Prima levering zelfs met een cadeautje dat zeer bruikbaar is.
Niet betrouwbaar
Een bestelling geplaatst en bij ontvangst was product duidelijk gebruikt geweest. Verpakking was verbogen, oud en had vlekken. De desbetreffende serum was open geweest omdat er droogplekken op pipet zaten.
Eerst telefonisch geprobeerd contact op te nemen maar het nummer op de site werkt niet. Per mail gemeld bij Yermin en kreeg na enkele pogingen pas reactie. Begrepen niet hoe het kan en zouden het product opnieuw opsturen. Na twee weken nog steeds niets ontvangen. Opnieuw gemailt en waren verbaasd dat er nog niks was aangekomen. Zouden mij track en trace mailen of product opnieuw opsturen. Na enkele dagen weer niks en gevraagd om alles retour te zenden. Was akkoord en zou mijn geld teruggestort krijgen.
Yermin gaf weer niet thuis, na meerdere pogingen gemailt. Uiteindelijk een reactie dat ze mijn verzoek naar de 'klachten afdeling' zouden doorzetten. Ben nu weer weken later en absoluut geen reactie meer.
Dit is een geval van goedkoop is duurkoop. Geen eerlijk bedrijf, er klopt heel veel niet aan Yermin Beauty. Ga dit ook melden bij o.a. Consuwijzer.
Bestel hier niet
Bestel hier niet, het zijn oplichters! De producten zijn nep. Na dit te hebben aangegeven nul reactie meer
Wat ben ik blij eerst de reviews te…
Wat ben ik blij eerst de reviews te hebben gelezen, bijna 2 dagcrème Vichy besteld. Wat een frauduleuze mensen heb je toch….. En die 5 sterren beoordelingen zijn door bedrijf zelf geschreven …🤡
NIET BESTELLEN
NIET BESTELLEN , HET ZIJN OPLICHTERS!
ik heb een totaal verkeerde bestelling ontvangen en zij reageren niet meer op mijn emails.
IK BEN ECHT HEEL BOOS, MIJN GELD IS WEG!!
ik kan mijn producten niet retourneren, terwijl elke klant een retourrecht heeft van 14 dagen.
hun telefoonnummer klopt niet.
afschuwelijk dit, hopelijk leest iedereen dit voordat ze daar bestellen.
En dan nu reageren dat er geen email is ontvangen?
ONZIN
ZE REAGEREN NOG STEEDS NIET ...
24 uur nu , na hun onderstaande reactie .. nog steeds geen antwoord na een mijn email.
OPLICHTING!

Risposta di Yerminbeauty
NEP PRODUCTEN
Absoluut nep-product. Wallen creme van "la roche-posay" substiane riche (wallen) besteld. Voor mij een nieuw produkt maar 1e dag last van mijn ogen. 2e en 3e dag merkbaar vettige substantie in mijn ogen en branderig gevoel rondom de ogen. Reviews gelezen en gezien dat mensen aangaven dat het "nep producten" betrof. Daarom bij de apotheek een (zekerste weten) echte tube gekocht. Volledig andere creme in de tube. Maar ook de tube zelf verschilt bij vergelijking op veel plekken. Logo klopt niet helemaal. Tekst is vetter gedrukt. Ergens is het ook nog slecht nagemaakt nep. Let op je smeert het wel onder je ogen en het komt dus ook in je ogen. En wat is het? Eigenlijk gewoon schandalig maar ook beetje eigen schuld want "als het te mooi is om waar te zijn" dan is dit ook vaak zo. Tube bij apotheek rond de € 40,- bij Yerminbeauty € 18,-
Denk na voordat er hier gekocht wordt. In mijn geval "maar" € 18,- maar wél weggegooid.
Opgelicht
Helaas, ik kocht 4 producten van Olaplex bij Yermin Beauty maar er werden er maar 3 geleverd. De klantenservice gebeld en gemaild maar geen reactie ontvangen. Voor de zekerheid toch maar even de reviews gelezen en daarna de inhoud van de flesjes gecontroleerd. Ook daarin zat nep spul. Ongelofelijk dat dit zomaar kan. Ik ga een klacht indienen bij de consumentenbond.
Fijne webshop met kwaliteitsproducten…
Fijne webshop met kwaliteitsproducten en fijne service! Klantenservice ook goed bereikbaar voor vragen en er word met je mee gedacht. De Bestelling werd snel geleverd en alles was netjes verpakt. Zeker een aanrader!

Risposta di Yerminbeauty