Zentana Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en prachtige producten. Zoals op website omschreven. Mooi verpakt, heel blij mee!

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Op zich mooie armbandjes maar te klein. Bijna twee weken geleden geretourneerd en niets meer gehoord. Emails vertuurd, meerdere keren gebeld en voicemail ingesproken. Zijn niet te bereiken! Zeer teleu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie en betrouwbare producten. Stenen die echte emotionele waarde hebben (geen plastic) En sieraden die zelfs bij een bal de spotlights zullen veroveren. En dat voor iedere prijsklasse , en elke s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

308 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

113 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Artikelen zijn luxe verpakt en werden…

Artikelen zijn luxe verpakt en werden keurig verzonden. Voldoen aan de gestelde verwachting.

19 agosto 2025

Risposta di Zentana

Fijn om te horen dat alles naar wens is Elly! Bedankt voor de positieve review en wellicht tot ziens bij Zentana.

Veel geluk met de sieraden!

Vriendelijke groet,

Valutata 5 stelle su 5

Ik vind het aanbod heel leuk

Ik vind het aanbod heel leuk. De producten zijn mooi van kwaliteit, en goed is verhouding tot de prijs. Leuke verpakking! De levering is zeer snel.

15 settembre 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor je positieve recensie Nell!

Fijn om te horen dat de levering zeer snel was en dat ons aanbod naar wens is 😊

Veel plezier met je bestelling, stuur ons vooral een berichtje als je nog vragen hebt.

Valutata 5 stelle su 5

De sieraden zijn precies wat ze op de…

De sieraden zijn precies wat ze op de site lijken . Helemaal prima.

10 settembre 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor je mooie beoordeling Monika!

Wat leuk om te horen dat de sieraden naar wens zijn.

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer bij Zentana.

Mooi

Mooi , prachtig

3 settembre 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de mooie review, Carine!

Aanrader!

Heel goede kwaliteit en prijs. Ben er heel blij mee.Snelle verzending!

29 agosto 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling Mireille!

Goed om te horen dat je blij bent met de aankoop. Fijn dat de levering ook snel was. Veel plezier met je sieraden!

Valutata 4 stelle su 5

In de achtjaar van jullie bestaan,heb…

In de achtjaar van jullie bestaan,heb ik geen klacht gehad.jullie hebben heel goed materiaal en grote sortering sieraden. Mijn raad aan jullie blijf zo door gaan en wens jullie veel succes👍👍🕉✋

29 agosto 2025

Bedankt voor je mooie recensie, Jacques! 😊

We wensen je veel geluk met de sieraden en hopen je snel weer terug te zien bij Zentana!

Ontzettend klantvriendelijk!

Ontzettend klantvriendelijk!

24 agosto 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de mooie beoordeling Thomas!

Goed om te horen dat je tevreden bent met de klantenservice. Veel plezier met je sieraden!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden met mijn eerste aankoop

Zeer tevreden met mijn eerste aankoop, mooie verpakking.

20 agosto 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling, Mariëlla.

We zijn blij te horen dat je zeer tevreden bent met je eerste aankoop! Daar doen we het voor :)

zeer mooie armband,zeer tevreden

zeer mooie armband,zeer tevreden
Netjes verpakt en verzonden

6 agosto 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor je positieve beoordeling mevrouw Smeets.

Fijn om te horen dat alles naar wens is! Hopelijk tot ziens :)

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een mooie ketting besteld, echter was de hanger (groot tijgeroog) gebarsten en viel er spontaan af. Na een mail kreeg ik een nieuwe opgestuurd. De afhandeling en de correspondentie heb ik als zeer prettig ervaren. Goede service!

23 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Heel veel duurder dan anderen - versie 2

Tibetaanse armband gekocht voor € 19.99. Zie ik paar dagen erna dat ie voor € 9.99 elders wordt verkocht.

Krijg ik als reactie dat dat een andere is. Nou, nee hoor, die andere had ik ook inmiddels ontvangen. Precies dezellde!!!

Ik een bericht op Trustpilot achtergekaten. Heeft Zentana bmverzocht mijn recensie te verwijderen omdat ik de naam can de andere verkoper gemwld heb. Dus nu deze recensie zinder de naam van de andere verkoper.

Dit geeft nog meer blijk wat voor een verkoper Zentana is. De hoofdrijs vragen voor produkten die elders soms wel 50% goedkooer zijn! En als je er wat van zegt wordt er gelogen, want het produkt is exact hetzelfde. En zeg je daar wat van dan proberen ze je dw mond te snoeren.

Met andere woorden, ver weg blijven als je geld je lief is en waarde hecht aan customer service.

Ik zie nu hun reactie...beste mede-consumenten, ik heb vd andere winkel ook de tibetaanse armband ontvangen....100% dat ze exact hetzelde zijn!!! Wat betreft het retourneren, dit is de vorige keer ook ter sprake gekomen...retourneren heeft weinig zijn als je zelf de kosten vh retourneren moet betalen terwijl de kosten vh retourneren 35% zijn van de koopprijs....

Kortom, opnieuw leugens en blijk geven van gebrek aan oog voor klant

26 giugno 2025

Beste Michael,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen we je teleurstellen met onze prijzen en service.

We doen ons best doen om leuke sieraden te vinden en iedereen tevreden te houden.

We hebben bij Zentana ruim 8 jaar ervaring met edelstenen en sieraden, en hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten.

Soms lijkt iets op eerste gezicht op elkaar, maar er zit vaak verschil in afwerking, kwaliteit en werkomstandigheden.

Zo wordt de armband uit jouw bestelling bijvoorbeeld met de hand geknoopt in een Lama-tempel (die exclusief met ons werkt).

Onze prijzen en voorwaarden zijn vooraf duidelijk. We kunnen achteraf geen korting geven, dat zou niet eerlijk zijn tegenover andere klanten.

Je kunt de armband uiteraard wel retourneren, ook als hij kort gedragen is. Retourneren is eenvoudig en voordelig te doen via onze portal (€3,99).

Als je daar hulp bij nodig hebt kun je onze klantenservice een bericht sturen, we helpen je graag verder.

Een fijne dag voor nu en hopelijk geeft dit wat context.

Snel geleverd en mooie sieraden

Snel geleverd en mooie sieraden

9 luglio 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de positieve beoordeling Tamara!

Goed om te horen dat je tevreden bent en dat de bestelling zo snel geleverd is. 😊

Wellicht tot ziens bij Zentana!

Prachtige aquamarijn ketting…

Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een leuk doosje. Ik kom hier zeker vaker terug, nogmaals dankjewel voor dit prachtige kettinkje. Liefs Michelle

3 luglio 2025

Risposta di Zentana

Dank voor je 5-sterren review, Michelle!

Wat fijn dat je de aquamarijn ketting zo mooi vindt. Hopelijk heb je er nog lang plezier van!

Goed levering

Goed levering, mooi produc.

17 giugno 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling, Femke en Mike!

Wat fijn om te horen dat je de producten prachtig vindt en dat het snel is geleverd. We hopen dat je er veel plezier van zult hebben! 😊

Hopelijk tot een volgende keer bij Zentana.

Zentana.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più