Zentana Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en prachtige producten. Zoals op website omschreven. Mooi verpakt, heel blij mee!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een le... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Op zich mooie armbandjes maar te klein. Bijna twee weken geleden geretourneerd en niets meer gehoord. Emails vertuurd, meerdere keren gebeld en voicemail ingesproken. Zijn niet te bereiken! Zeer teleu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie en betrouwbare producten. Stenen die echte emotionele waarde hebben (geen plastic) En sieraden die zelfs bij een bal de spotlights zullen veroveren. En dat voor iedere prijsklasse , en elke s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

308 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

112 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hele mooie sieraden 😍

Hele mooie sieraden 😍. En vooral de uitgebreide bijkomende informatie over de halfedelstenen maakt Zentana bijzonder. Heerlijk mooie sieraden met bijzondere betekenis die bij je persoonlijkheid passen.💕

22 settembre 2024

Aanrader !!

Ben een zeer tevreden Klant !
Heb een hele collectie juweeltjes!
Mooie stenen, aparte creaties, prijs/kwaliteit en regelmatig kortingen!
Top...doe zo verder!
Veel succes nog de komende jaren!

18 settembre 2025

Mooie en betrouwbare producten

En dat voor iedere prijsklasse , en elke smaak.
Snelle verzending die met liefde en zorg is ingepakt.
Top , kom hier zeker terug.

18 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Een prachtig armbandje raakte kwijt in…

Een prachtig armbandje raakte kwijt in de post. Na een uiterst vriendelijk en snelle reactie is hij twee keer opnieuw afgestuurd. Ik kreeg alle keuze, geld terug, opnieuw afsturen geen enkele discussie.
Nu zijn we super blij met onze aankoop en de fantastische service.

Risposta di Zentana

Bedankt voor de positieve review Von!

Fijn om te horen dat de klantenservice aan je verwachtingen voldoen.

Een fijne dag verder en veel plezier met je bestelling. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Mooie sieraden en goede kwaliteit

Al enkele keren een bestelling geplaatst bij Zentana, en die is altijd vlot geleverd. Mooie sieraden en goede kwaliteit, ook originele wikkelarmbanden.

15 settembre 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor je fantastische beoordeling, Barbara!

We zijn blij dat jij zo tevreden zijn met onze sieraden. Het betekent veel voor ons dat je zo'n trouwe klant bent!

We hopen je in de toekomst weer blij te maken met nieuwe ontwerpen! 😊

Prachtige sieraden

Prachtige sieraden en keurig in kado doosjes, snelle levering, al de volgende dag geweldig!

30 agosto 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor je positieve recensie Joyce!

Fijn om te horen dat de afhandeling vlot is verlopen en dat de sieraden in de smaak vallen. 😊

Veel plezier met je bestelling, stuur ons vooral een berichtje als je nog vragen hebt.

Blij met Zentana 🥰

Ik heb al veel besteld bij zentana ook cadeautjes voor vrienden!
Snelle levering in mooie doosjes.
Ook een keer bij een foutje in de bestelling keurig door hun opgelost.

18 luglio 2025

Risposta di Zentana

Dank voor je positieve beoordeling Martine!

Wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop en onze klantenservice. Hopelijk heb je er nog lang plezier van!

Prachtige Tibetaanse ring

Elke dag draag ik mijn prachtige Tibetaanse ring met gebedsmolentje. Een draai aan het molentje doet mij weer terugdenken aan de tijd dat ik in Tibet verbleef. Het zorgt voor nog meer verbinding en liefde voor anderen.

17 giugno 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling.

Wat mooi om te horen! Veel plezier met je Tibetaanse ring.

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige sieraden met aandacht verpakt

Prachtige sieraden en altijd supersnel geleverd. Mooi verpakt met een uitleg erbij.

1 settembre 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de 5-sterrenreview Annelies! Fijn om te horen dat de levering snel was en het product naar wens is.

Veel geluk gewenst met de sieraden en hopelijk tot ziens bij Zentana! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over Zentana

Ik ben zeer tevreden over Zentana, mooie sieraden en minerale, heb mijn schoondochter een gelukte armbandje gegeven ( ze probeert zwanger te raken en heeft daar wat geluk bij nodig . Ik bestel graag bij jullie. Hoop dat jullie nog jaren bij ons blijft 🥰🥰🥰

Risposta di Zentana

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent Katja!

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Veel geluk gewenst met je nieuwe sieraden!

Geweldig breed assortiment

Geweldig breed assortiment, snelle levering en prima service!

27 agosto 2025

Risposta di Zentana

Fijn om te horen dat alles naar wens is Marianne!

Bedankt voor de positieve review en veel geluk met je nieuwe sieraden!

Mooie producten

Mooie producten, goede prijzen snelle levering°!

Beste M.A,

Bedankt voor je 5-sterrenrecensie. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de sieraden en snelheid.

Veel geluk met de sieraden en wellicht tot ziens!

Vaker review geschreven over Zentana

Vaker review geschreven over Zentana. Mooie sieraden die jarenlang mooi blijven! Ook toen ik een sierraad had ontvangen van een verrassingsdoos, had ik een mail gestuurd omdat ik het niet voelde. Het paste niet bij mij en kende ook niemand in mijn omgeving die ik hiermee blij kon maken. Fijn opgelost. Altijd snelle levering en kwalitatief goed!

Risposta di Zentana

Bedankt voor de 5 sterren-recensie Jennifer!

We wensen je veel geluk met je bestelling en wellicht weer tot een volgende keer 😊

Valutata 5 stelle su 5

Zeer mooie sieraden en altijd supersnel…

Zeer mooie sieraden en altijd supersnel geleverd.

16 settembre 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling Simone! Fijn dat de levering en sieraden naar wens zijn.

Veel geluk gewenst met je nieuwe aanwinst! ✨

Met liefde gestuurd

Met liefde gestuurd, verpakt en in ontvangst genomen 🙏🏼♥️🌹

Risposta di Zentana

Bedankt voor de positieve review.

Fijn om te horen!

Een fijne dag verder en veel plezier met de bestelling. 😊

Snelle verzending

Snelle verzending, mooie verpakking, zeer klantvriendelijk. De artikelen zijn in het echt bijna nog mooier dan op de foto! Een genot om te neuzen en een cadeautje om te bestellen.

11 settembre 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor je mooie review Marjan!

Fijn dat de levering en de sieraden helemaal aan je verwachtingen voldoen, daar doen we het voor. 😊

Ik wens je veel plezier met je bestelling (en met neuzen!) en wellicht tot ziens bij Zentana.

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige armbanden en 1 setje…

Prachtige armbanden en 1 setje oorbellen gekocht met mooie stenen.
Speciaal een balans armbandje met jaspis besteld voor mijn dochter!

Risposta di Zentana

Bedankt voor de positieve beoordeling!

Wat fijn om te horen. 😊 Hopelijk mogen wij je in de toekomst weer blij maken met een geluksmomentje!

Betaalbare kwaliteit

Kwaliteitsvolle producten voor degelijke betaalbare prijzen. Klantservice is vriendelijk en altijd bereid je vragen te beantwoorden. Levering verloopt steeds vlot. De verschillende acties doorheen het jaar zijn top.

3 marzo 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor je mooie beoordeling Ellen!

Leuk om te lezen dat je onze acties zo leuk vindt. En natuurlijk fijn dat onze klantenservice naar wens is! Daar doen we het voor.

Geniet ervan, en wellicht tot een volgende keer! 😊

Zentana.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più