Zentana Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en prachtige producten. Zoals op website omschreven. Mooi verpakt, heel blij mee!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een le... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Op zich mooie armbandjes maar te klein. Bijna twee weken geleden geretourneerd en niets meer gehoord. Emails vertuurd, meerdere keren gebeld en voicemail ingesproken. Zijn niet te bereiken! Zeer teleu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie en betrouwbare producten. Stenen die echte emotionele waarde hebben (geen plastic) En sieraden die zelfs bij een bal de spotlights zullen veroveren. En dat voor iedere prijsklasse , en elke s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

308 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

113 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

hartjes: mooie stenen…

Snel geleverd en heel mooie stenen hartjes. Mooier dan ik dacht op de foto. Lieflijk. Prachtige kleuren. Heel blij!

4 giugno 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de 5-sterrenreview Sybille! Fijn om te horen dat de levering snel was en het product naar wens is.

Veel geluk gewenst met de hartjes en hopelijk tot ziens bij Zentana! 😊

Snelle levering leuke ketting

Snelle levering leuke ketting

19 giugno 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling Marc!

Goed om te horen dat je bestelling tijdig is geleverd. Veel plezier met je ketting!

Prachtige armband ontvangen

Prachtige armband ontvangen: De armband kwam gebroken aan. We hebben er toen gelijk en mailtje uit gedaan met een foto. In het weekend kreeg ik zelfs bericht terug met een keuze hoe we opgelost wilde zien. En op maandag lag er al een nieuwe armband op de mat.
Erg goede en snelle communicatie en levering!

13 giugno 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de positieve beoordeling, Maricha!

Fijn om te horen dat de levering en klantenservice aan je verwachtingen voldoen.

Een fijne dag verder en veel plezier met je armband. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Er zat een foutje in de bestelling en…

Er zat een foutje in de bestelling en dit is supersnel en helemaal top opgelost.
Goede service en snelle reactie

15 giugno 2025

Risposta di Zentana

Dank voor je positieve review, Moniek!

Wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop en onze klantenservice. Hopelijk heb je er nog lang plezier van!

Super service

Heel fijn bedrijf met hele mooie sieraden. Mij bestelling bleef door DHL steeds retour gezonden worden. Maar ik ben super geholpen door Sanne, met veel geduld en begrip. Super service

13 giugno 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de lieve woorden, I. Keizer!

Nou, dat was telkens wat he! Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen. Nogmaals dank voor je engelengeduld en veel draagplezier gewenst.

Zeer snelle levering super goed

Zeer snelle levering super goed

2 giugno 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling, Harry!

Goed om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. Veel plezier met je sieraden!

Valutata 5 stelle su 5

Super snelle levering van mijn…

Super snelle levering van mijn bestelling. Keurig verpakt.
Product is van goede kwaliteit.

14 maggio 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de 5-sterrenreview Joan!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze sieraden en service.

We wensen je veel geluk met je nieuwe sieraden 💖

De artikelen zijn van goede kwaliteit

De artikelen zijn van goede kwaliteit

13 maggio 2025

Bedankt voor je positieve recensie, Marina! 😊

We wensen je veel geluk met de sieraden en hopen je nog eens terug te zien bij Zentana!

Valutata 5 stelle su 5

Fijne producten en probleemloze…

Fijne producten en probleemloze afhandeling

11 maggio 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor je positieve recensie Claudine!

Fijn om te horen dat de afhandeling vlot is verlopen en dat de sieraden in de smaak vallen. 😊

Veel plezier met je bestelling, stuur ons vooral een berichtje als je nog vragen hebt.

Valutata 4 stelle su 5

Ik draag nu a jaren het kralen…

Ik draag nu a jaren het kralen armbandje, die ik heb gekregen van een vriendin, na 4 jaar viel ie vd week uit elkaar…. Meteen een nieuwe besteld die de volgende dag al in de brievenbus lag….

25 aprile 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor je positieve beoordeling Hermina!

Fijn om te horen dat alles naar wens is en we tijdig hebben kunnen leveren.

Veel plezier met het kralen armbandje en wellicht tot een volgende keer bij Zentana!

Valutata 5 stelle su 5

Zoals ik had verwacht weer dik…

Zoals ik had verwacht weer dik tevreden. En vrouwlief en ik weer erg blij met de mooie producten.

24 aprile 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor je fantastische beoordeling, Marcel!

We zijn blij dat jij (en je vrouw!) zo tevreden zijn met onze sieraden. Het betekent veel voor ons dat je zo'n trouwe klant bent!

We hopen jullie in de toekomst weer blij te maken met nieuwe ontwerpen! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Blij met mijn bestelling bij Zentana

Blij met mijn bestelling bij Zentana. Het duurde even voor het bij mij was, maar dat ligt niet aan Zentana. Dat komt geheel voor rekening van PostNL. De armbanden zijn zoals verwacht, keurig in mooie doosjes. Snelle afhandeling, duidelijke communicatie via mail. Helemaal tevreden.

16 aprile 2025

Bedankt voor deze fantastische review Paula! 😊

Wat leuk om te lezen dat je blij bent met onze sieraden en service.

Een 10/10 is echt een groot compliment, daar worden we helemaal blij van!

Bedankt voor je vertrouwen in Zentana!

Netjes verpakt

Netjes verpakt, bezorgd in de brievenbus, met een zilverpoetsdoekje er ook nog bij. Prima.

10 aprile 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor je mooie review Erika!

Fijn om te horen dat de bestelling naar wens is en dat je blij bent met het zilverpoetsdoekje erbij!

Veel geluk met de bestelling gewenst. 😊

handgemaakte sieraden

Zeer Snelle levering.
Voor mij is het de 2e keer dat ik armbanden bestel en wederom vind ik ze erg mooi en ben heel tevreden. Ook de prijs vind ik goed, zeker niet te duur voor handgemaakte sieraden.
Uitgebreide keuze sieraden.

3 aprile 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de positieve beoordeling Flora!

Goed om te horen dat je tevreden bent. 😊

Wellicht tot ziens bij Zentana!

Valutata 5 stelle su 5

Snel geleverd en prachtige armbanden

2 aprile 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor de positieve review Mieke!

Fijn om te horen dat de levering en armbanden aan je verwachtingen voldoen.

Een fijne dag verder en veel plezier met je bestelling. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Een fijne site prachtige sieraden en…

Een fijne site prachtige sieraden en snelle levering. Een mooie verpakking.

22 marzo 2025

Risposta di Zentana

Bedankt voor je positieve recensie A.Eiking!

Wat fijn om te horen dat je de sieraden prachtig vindt en dat het snel is geleverd. We hopen dat je er veel plezier van zult hebben! 😊

Hopelijk tot een volgende keer bij Zentana.

Zentana.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più