Zentana Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en prachtige producten. Zoals op website omschreven. Mooi verpakt, heel blij mee!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een le... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Op zich mooie armbandjes maar te klein. Bijna twee weken geleden geretourneerd en niets meer gehoord. Emails vertuurd, meerdere keren gebeld en voicemail ingesproken. Zijn niet te bereiken! Zeer teleu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie en betrouwbare producten. Stenen die echte emotionele waarde hebben (geen plastic) En sieraden die zelfs bij een bal de spotlights zullen veroveren. En dat voor iedere prijsklasse , en elke s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

308 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

112 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prima!

Eerste keer besteld en prima ervaring! Een mooie ketting besteld als cadeau voor iemand. Goede service en snelle levering, vandaag besteld de volgende dag in huis! Geen opmerkingen dus 5 sterren.

19 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben helemaal verliefd op de…

Ik ben helemaal verliefd op de rozekwarts ketting: een prachtige natuurlijke steen waar ik echt positieve energie van krijg. Ook de enkelbandjes zijn schitterend, met mooie betekenissen – ik ga het veel dragen op mijn vakanties!
De service van Sanne was uitmuntend: persoonlijk, snel en super behulpzaam. Alles kwam zorgvuldig en mooi verpakt aan.
Zentana is nu mijn favoriete plek voor betekenisvolle sieraden en cadeautjes.

17 dicembre 2025

Prima service

Mijn bestelling was niet helemaal compleet geleverd maar na een mailtje supersnel in orde gemaakt. Prima service dus 👍🏼

8 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bestelling komt niet !

Ik voel me bedrogen! Mijn bestelling is al een week niet verzonden! De winkel belooft 1-2 dagen naar België een dag meer maar het cadeau dat ik voor een vriendin heb besteld, is niet aangekomen! Ik heb om een ​​snelle reactie op deze klacht gevraagd, maar ik heb alleen wat oppervlakkige berichten en stilte ontvangen. Op dit moment heb ik noch een bestelling noch geld! Ik raad af om hier te bestellen. Het is beter om een ​​betrouwbare winkel te kiezen, want de medewerkers hier zijn duidelijk oplichters!

2 ottobre 2025

Komt haar afspraken na

Komt haar afspraken na. En directe levering .
Enkel nu ze feest hebben en je bij een bestelling een cadeautje krijgt, krijg ik als man 6 engeltjes aks cadeau. Niet iets voor een man toch .
Had mannen ring besteld en aangegeven dat ik een man was.
Verder prima

21 settembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Altijd iets passends

De website is goed en duidelijk. Je kunt filteren op welke producten je wilt zien. De producten zijn van alle kanten gefotografeerd zodat je een goed idee en beeld krijgt. De tekst legt goed uit wat je kunt verwachten. Het product zelf kan iets afwijken omdat stenen en kralen nooit allemaal hetzelfde zijn - dat is een groot voordeel want zo weet je zeker dat niet iemand anders hetzelfde draagt!

Sommige wikkelarmbanden zijn iets te krap en je net niet bij het sluitinkje komt, anderen net iets te lang waardoor je een lus overhoud. Naarmate je het langer draagt, rekt het bandje mee en is het probleem opgelost. Sommige wikkelarmbanden zijn met touw anderen met waxkoord - dat staat ook duidelijk in de tekst. Naarmate je de armbanden langer draagt, vervangen sommigen kralen wel.

De ringen zijn gaaf.
De elastieken armbanden stuk voor stuk leuk en mooi om te dragen. Dat geldt ook voor de halskettingen.
En met steeds nieuwe varianten altijd weer iets passends bij jouw outfit of gevoel.
Kortom neem een kijkje en laat je verrassen.

21 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Mooie armbanden en snelle levering

Naast de supermooie armbanden (heb er diverse besteld voor mezelf en voor mijn vriendin ) kun je bij zentana supersnelle en correcte levering verwachten. Nooit problemen. Heel betrouwbaar

23 marzo 2025

Zoooooo mooi 😊…

De sieraden zijn in het echt nog mooier😊 Zo snelle levering en in een prachtig doosje goed verpakt. De keuze is enorm en voor iedereen is er wel iets bij, nou ja eerlijk gezegd word je enorm hebberig want ik vind alles mooi😁

18 settembre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più