Onlangs een grote bestelling gedaan (van een paar honderd euro) bij Xenos. Vergeten aan te melden als member, waardoor je 10% korting krijgt. Toch maar achteraan gebeld. Vriendelijk te woord gestaan.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer slechte ervaring met de bezorg service en klantenservice van Xenos. Helaas waren er bij de bestelling 2 artikelen stuk dit prima opgelost en helaas niet de andere artikelen bekeken en deze na mee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben zo blij met mijn nieuwe, olijfkleurige vuilnisbak. Maar ik ben nog blijer met het ontzettend vriendelijke, geduldige en begripvolle personeel van Xenos Hoog Catherijne. Een verademing in het ja... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Had 2 bijzet tafeltjes online besteld. Na ontvangst van het eerste tafeltje (bestelling werd geleverd in 2 verschillende zendingen) bleek dit tafeltje beschadigd te zijn en er zaten plaksel vlekken op... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij Xenos vind je al 50 jaar verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos.nl is een van de verrassendste webshops van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze webshop vindt is dus net even anders. Shoppen op Xenos.nl is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.
Schutweg 8, 5241NP, Waalwijk, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Uitstekende kwaliteit. Goede prijzen. Correcte levering.

Risposta di Xenos
In de winkel in Zutphen was ik al heel goed geholpen en werd moeite gedaan om eea uit te zoeken. Daarna online een kast besteld en die werd snel geleverd. Tevreden klant 😊

Risposta di Xenos
Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen

Risposta di Xenos
Pakket niet ontvangen, geen reactie. Wel betaald.

Risposta di Xenos
Er is helaas iets vergeten te leveren waar ik wel voor betaald heb

Risposta di Xenos
Tafeltje en wat kleine artikelen besteld. Het tafeltje zat goed verpakt in een doos, de kleine artikelen zaten in een veel te groot doosje verpakt, dit had beter in een (papieren) zakje verpakt kunnen worden. Verder een goede ervaring! Ik werd netjes op de hoogte gesteld wanneer het pakket verzonden was inclusief track&trace. Het ophalen in de Xenos vestiging verliep ook soepel.

Risposta di Xenos
Keurig op tijd. Wel brak er randje van de afvalbak af. Geen drama maar zou niet moeten

Risposta di Xenos
Heel onhandig gedoe bij het afleveren. Ik specificeer dit niet want sneu voor medewerjster

Risposta di Xenos
Kreeg logees en kon wat extra bijzettafels, kartonnen bordjes en knutsel spullen gebruiken. Alles werd snel geleverd en we hadden zo fijne dagen

Risposta di Xenos
Online bestelling. Producten erg goed en snel geleverd. Super tevreden!

Had 2 tafeltjes besteld ,waren beschadicht,
Volgende dag al nieuwe bezorgd

Risposta di Xenos
Via internet bestellen en ophalen in winkel. Snel en goed.

Risposta di Xenos
Prima hospitality en service in de winkel. Wel een paar glazen gebroken maar was te verwachten via DPD. Is altijd iets mee.
Tip: ga gewoon naar de winkel! Fijne medewerkers. Altijd goed en geen gedoe met DPD, want dat kun je als klant niet uitkiezen.
Zeker! Zouden meer mensen moeten doen: een basistraining hospitality…dat heb je denk ik in je, in je DNA is zo. Ik kom zeker terug❤️
Ps ik schrijf het hier, omdat ik verder niet kan reageren op jullie reactie. Maar doe het toch!

Goede omruilservice
Bij het ophalen van mijn bestelling (3 Curver voorraaddozen) in een Xenos-vestiging bleek ik niet de juiste maat te hebben besteld. In de winkel was wel de juiste maat aanwezig en ik heb er direct 3 van gekocht. De online gekochte voorraaddozen kon ik ter plekke laten retourneren en het geld was binnen 2 dagen teruggestort. Top service!!!