Valutata 5 stelle su 5

intertoys geeft vaak mooie kortingen op nieuwe producten zoals lego set 21367 (kuifje raket) 6 dagen na uitkomst nog online te bestellen helaas bij Lego een wachtlijst tot eind april (op dit moment... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling goed verpakt en snel verzonden/ontvangen. Duidelijke website! Jammer dat er een legoblokje van de eerste set van misschien een beginnende hobby ontbrak bij zak 5, daar kan Intertoys ech... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Op de site van Intertoys stond bij het bestellen van een game dat deze op de release (16 april) geleverd zou worden. Echter kwam ik na het bestellen erachter dat de bestelling pas de 17de geleverd w... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di giocattoli

Scritti dall'azienda

Intertoys is met meer dan 200 winkels en webshop dé speelgoedspecialist van Nederland. Met een breed assortiment vol met het leukste speelgoed, de nieuwste trends en beste games heeft Intertoys alles om spelen nog leuker te maken. Go Play!

3,8

1 stella

Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 3 stelle su 5

De pakketbezorging van DHL is een fiasco

De pakketbezorging van DHL is een fiasco... ik had bij hen aangegeven dat het pakket gewoon voor de deur gezet kon worden, maar vervolgens moest ik verschillende buren af om te kijken of mijn pakket bij hen stond. De bezorger had niet gezegd waar mijn pakket bezorgd was namelijk

14 aprile 2026

Misleidende informatie over levering

Op de site van Intertoys stond bij het bestellen van een game dat deze op de release (16 april) geleverd zou worden. Echter kwam ik na het bestellen erachter dat de bestelling pas de 17de geleverd wordt.

Als ik dit had geweten had ik het spel zelf liever opgehaald..

16 aprile 2026

Risposta di Intertoys

Bedankt voor het delen van je ervaring. Vervelend om te vernemen dat de leverdatum niet aansloot bij je verwachting. Begrijpelijk dat dit teleurstellend is en nemen je feedback mee ter verbetering.

Valutata 4 stelle su 5

Prijs- en kwaliteitsverhouding prima.

Prijs- en kwaliteitsverhouding prima.
Levering binnen 2 werkdagen omdat ik op de dag van de bezorging niet thuis was en bij afhaalpunt liet bezorgen.

16 aprile 2026

Waar is mijn bestelling?

Vrijdagavond 10 april een bestelling geplaatst voor mijn kleindochters. Om de volgende dag af te halen in de winkel.
Vervolgens krijg ik een mail waarin vermeld staat dat de artikelen niet op voorraad zijn in de winkel. Of ik de bestelling om wil zetten in thuisbezorging. Meteen ingevuld dat het omgezet moet worden naar een thuisbezorging.
Krijg de info dat het aangepast is en dat ik een track and trace ontvang als de bestelling onderweg is.
Het is nu 15 april en het enige wat ik tot nu toe ontvangen heb van Intertoys is de uitnodiging om mijn ervaring te delen.
Bij deze dus. Waardeloos dat de bestelling nog steeds niet verstuurd is. Dat het niet op voorraad is in de winkel, ok, kan gebeuren. Maar dat het dan ook nog eens zo lang duurt voordat de bestelling verzonden wordt vind ik ontzettend slecht.
Ik zal in ieder geval niet weer iets bestellen.

15 aprile 2026

Risposta di Intertoys

Bedankt dat je dit deelt. We nemen deze ervaring mee om na te gaan waar dit beter kan. Neem gerust contact op met de Klantenservice voor ondersteuning.

Klantenservice is top

ik heb bij het bestellen een verkeerde e-mail ingevuld, contact opgenomen en binnen een kwartier mail teruggekregen. ik heb de link van de track and trace die zelfde avond gekregen. Top service!

15 aprile 2026

Gat in doos

Het bedrijf heeft snel het pakketje gebracht . Er zat wel een gaatje in de lego doos maar voor de verder rest wel goed ingepakt. Dus dat viel wel effe tegen.

13 aprile 2026

PS5 controller

PS5 controller besteld. Binnen 10 minuten verzonden en 2 dagen later binnen gekregen. Probleemloos, zou Intertoys zeker aanraden

9 aprile 2026

Dank je wel voor het delen van je ervaring!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più