Valutata 5 stelle su 5

Vandaag is onze keuken gewrapt en wauw wat gaaf, absoluut vakmanschap!! Super vriendelijk en netjes. Een absolute aanrader. Super bedankt !

Valutata 5 stelle su 5

Onze ervaring met Djamairo was zeer aangenaam. Professioneel en kundig, vriendelijk en qua prijs uitstekend. Hij denkt mee, heeft goede ideeën en luisterde goed naar je wensen. De keuken heeft hij in... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Djameiro heeft mijn meubels op de Club voorzien van wrap en dat heeft hij echt heel netjes gedaan. Is secuur en wil ook graag kwaliteit leveren. Hij heeft het in 2 dagen gedaan ipv 1 dag omdat hij de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Esperto nella ristrutturazione di cucine

Scritti dall'azienda

Professionele keukenwrapping, uitgevoerd door vakkundige specialisten. Met onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij de aangewezen partij voor het wrappen van uw keuken in zowel uw woning als bedrijfspand. Onze professionele keukenwrapservice geeft uw keuken een geheel nieuwe uitstraling, zonder de kosten van een volledig nieuwe keuken.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Kundig en professioneel

De keuken heeft hij in 2 dagen gewrappt omdat hij het nauwkeurig en met aandacht wilde doen. We zijn zeer tevreden. Hij doet echt zijn best om al je wensen te realiseren. Hij werkt netjes en adequaat. Al met al een hele positieve ervaring!

7 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

We zijn heel erg tevreden hoe onze oude…

We zijn heel erg tevreden hoe onze oude keuken weer fris en netjes is geworden . Ze kwamen eerst langs voor vrijblijvend advies en komen gemaakte afspraken goed na. Echt een aanrader voor als je een betrouwbaar bedrijf zoekt die een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding levert !

9 ottobre 2025

Van oud naar nieuw

Op 08 maart jl. mijn oude keuken laten wrappen door wrapedbydjam. Omdat ik uit de route woon heeft hij dit op zijn vrije zaterdag gedaan. Een zeer strak resultaat. Vrienden en kennissen dachten dat er een nieuwe keuken was geplaatst. Vakkundig, snel, betrouwbaar kortom zeer tevreden

8 marzo 2025

Keuken wrappen

Contact gezocht om mijn keuken te laten wrappen. Reageert snel en vriendelijk.
Afgesproken datum en tijd netjes nagekomen. Het eindresultaat is super.
Hij is vriendelijk en levert zijn werk netjes af.

16 luglio 2025

Snelle en nette service

Contact was snel gelegd. Na persoonlijk overleg, was al snel een datum geprikt om de deurtjes van de keuken te vervangen en te wrappen.
Superblij met het resultaat. Djomairo werkt snel en netjes. Hij is een topper!
Nogmaals bedankt voor je inzet.

12 luglio 2025

Zeer tevreden

Wij hebben door Wrapbydjam onze tafel en tv-meubel laten wrappen. Onze meubels zien er weer als gloednieuw uit. Djam werkt netjes, proffesioneel en is zeer kundig in zijn vak. Echt een aanrader!

2 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Onlangs onze keuken laten wrappen

Onlangs onze keuken laten wrappen. Echte aanrader. Een vakman en werkt keurig en levert top werk af . Komt zijn afspraken na en zijn heel blij mee . Binnen kort ook de deuren even laten doen . Top bedrijf 100%

27 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Professionele en leuke vakman!

Super snelle en fijne communicatie. Binnen 4 uur mijn keuken veranderd in iets prachtigs! Hij gaat snel, precieseb professioneel te werk. Buiten dit alles denkt hij ook met je mee naar de mogelijkheden. Mijn keuken was nog niet volledig af maar laat de rest zeker door hem uitvoeren. Ontzettend bedankt voor je harde werken!!!

Lizeth
Zwolle

26 aprile 2025

Heel erg tevreden!

Heel erg tevreden!
Het 1e contact was snel en goed. Ik ben een enorme twijfelkont en kon kleuren van een digitaal boek niet goed beoordelen. Geen probleem! Hij is gewoon langskomen om het stalenboek te brengen. En deze mochten wij vervolgens ook nog een week lenen, zodat we niet in een uurtje de keuzes hoefde te maken. Uiteindelijk de keuzes gemaakt en ook de afspraak om te wrappen. Alles ging super soepel en vooral het contact was erg fijn. Hij dacht met ons mee en is flexibel.

Hele fijne ervaring en wij zijn super tevreden over het eindresultaat!! 😍

22 marzo 2025

Dit is wat je wilt!

Mijn keuken heeft een complete metamorfose ondergaan en ziet er nu weer als nieuw uit. Het is echt een aanwinst voor mijn huis. De communicatie met WrapByDjam was uitstekend. Ze dachten met me mee en gaven goed advies over de mogelijkheden.

25 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede service, klantcontact en kwaliteit

Het contact met Djam was erg prettig en duidelijk. Hij is een heel benaderbaar persoon en reageert snel op berichten. Zijn service is heel klantgericht: hij helpt je direct bij al je vragen en stuurt direct allerlei samples op nadat je ze aanvraagt. Hij pakt direct door op de afspraak voor het verwijderen van de kastjes en het plaatsen van de kastjes en is erg flexibel in het plannen hiervan.

Ook bij het verwijderen van de kastjes en het plaatsen en wrappen van de nieuwe kastjes, biedt Djam een hoge kwaliteit en nauwkeurigheid. Ik zou hem iedereen aanraden.

19 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Top werk geleverd door Djamairo en zijn…

Top werk geleverd door Djamairo en zijn collega. Onze keuken heeft binnen 1 dag een compleet nieuwe look en ziet er echt geweldig uit! Zij denken met je mee, zijn echt super vriendelijk en professioneel. Wij raden WrapbyDjam zeker aan!!!

7 febbraio 2025

Geweldig

Eerst goede voorlichting en prijs afspraak daarna op de dag zelf gaan ze aan een stuk door ( geen koffie, thee of broodje). Nemen zelf het afval mee en laten het schoon achter in een woord geweldig. Het resultaat: Je kan het niet geloven
In 1 dag een complete metamorfose. Ik geniet er van. Had ik jaren eerder moeten doen. Heel goed werk geleverd voor een betaalbare prijs. Dus: neem contact met hen op en je zult zeer tevreden zijn.

18 gennaio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più