4,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Keukenfrontje(s)

Zeer uitgebreide info en tevens is opgave verstrekking van de benodigde materialen via de site luid en duidelijk.
Wordt tevens god op de hoogte gehouden van verdere afwikkeling van de bestelling en mogelijke bezorgdatum.
Kortom Chapo!!
Jaap Roeg
Almere

18 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Blij met onze "nieuwe" keuken!

Was aan het twijfelen..wrappen of spuiten. Maar dan zouden we alsnog het profiel in de deurtjes houden...dus gekozen voor een totaal ander profiel. Vanaf begin fijne en zeer vlotte communicatie via WhatsApp/mail. Goede adviezen en nette levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Al met al super blij met onze "nieuwe" keuken. Aanrader dus!!

17 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Fijn bedrijf een mooie kwaliteit

Superfijn bedrijf reageert ook snel. Ik wilde graag voor greeploos, maar ik twijfelde of dat qua handgreep diep genoeg was voor de vriezer en koelkast. Dat is die zeker en mooie kwaliteit deurtjes.

16 gennaio 2026

Een aanrader

Van bij het begin liep de communicatie heel vlot en behulpzaam. Ook een perfecte levering en kwaliteit zoals beloofd.
Heel tevreden van het resultaat .
Wat mij betreft een aanrader.

11 febbraio 2026

correcte service

Een bedrijf leer je pas echt kennen wanneer er een probleem optreedt... Vlotte nabehandeling bij een geval van transportschade werd voor mij vlot en correct geregeld met een nazending voor het beschadigd exemplaar .

5 dicembre 2025

Top communicatie en product

Fijne, duidelijke en vriendelijke communicatie. Vooraf via Watssapp besproken welk product ik het beste kon aanschaffen. Het bestelproces was simpel en enkele weken laten lagen er 5 mooie nieuwe frontjes in huis. Achteraf nog enkele vragen en tips. Snelle reactie en behulpzaam.

11 novembre 2025

Iedere dag genieten…

Na het bestellen van een nieuwe tegelvloer, was de keuken niet meer helemaal passend kwa kleur en stijl. Maar er was geen budget voor een nieuwe keuken. Dus zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf dat nieuwe deurtjes levert. En zo zijn we bij keukenfrontjes online terecht gekomen. Het was even een werk met het opmeten van de maten…Maar het resultaat mag er zijn. De kleur en de stijl passen perfect bij de nieuwe vloer. We hebben een hele nieuwe look voor een veel lager budget dan een nieuwe keuken. We zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en genieten iedere dag van het resultaat!

3 novembre 2025

Hoogwaardige panelen. Tevreden!

Wij hebben onze keuken verbouwd en daar een groot deel van de kastjes hergebruikt. Samen met een nieuw aanrechtblad waren we ook nieuwe frontjes nodig voor zowel de oude als nieuwe kasten.
Alles valt en staat natuurlijk bij goed inmeten. Dit drie dubbel gecheckt en de frontjes besteld.
Levertijd valt niets over te zeggen, het is immers maatwerk. Volgens mij was dit bij ons 4 weken?
De frontjes zijn ontzettend mooi en je ziet dat het van hoogwaardige kwaliteit is. Wij hadden 10 panelen besteld en alles paste perfect.
Onze nieuwe oude keuken oogt weer als nieuw!

31 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Keukenfrontjes Online is ideaal voor…

Keukenfrontjes Online is ideaal voor wie zijn keuken een nieuwe look wil geven zonder te verbouwen. De website is overzichtelijk en maakt het makkelijk om maatwerk frontjes te bestellen voor o.a. IKEA- of Bruynzeel-keukens. Keukenfrontjes Online biedt topservice, kwaliteit en betaalbaar maatwerk.

7 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Huis verkocht na nieuwe keukendeurtjes!

Ons huis stond al bijna 1,5 jaar te koop. En in de loop van de tijd hadden we al allerlei punten aangepakt...behalve de keuken...die eigenlijk al een hele tijd een doorn in ons oog was. We hebben toen besloten om de investering te doen om alle frontjes te vervangen en voor alleen al onszelf was het een verademing.

We hadden alle bezichtigingen stopgezet totdat we de deurtjes hadden gemonteerd en de week daarna hadden we 6 bezichtigen.

Voorheen was de keuken voor de kijkers een oude keuken die direct vervangen moest worden maar nu was de keuken een frisse moderne keuken die weer een hele tijd mee kon.

Na deze bezichtigingen is ons huis ook gelijk verkocht!

Een keukendeurtje dat verkeerd was geleverd werd de week erna zonder problemen vervangen.

En in ons nieuwe huis denken we zeker weer aan keukenfrontjesonline als de keuken weer aan een opknapbeurt toe is.

Dankjewel!
Marco

6 ottobre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più