Valutata 5 stelle su 5

Prachtige keuken! "Uw keuken wrappen" heeft een grote keus aan kleuren. Na goed overleg en advies voor een bronzen kleur gekozen. Staat prachtig en past precies bij het geheel. Het wrappen gebeurde... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Esperto nella ristrutturazione di cucine

Scritti dall'azienda

Wij zijn gespecialiseerd in het verjongen van keukens doormiddel van een A+ kwaliteit folie aan te brengen op uw bestaande keuken.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

uper bedrijf met enthousiaste…

uper bedrijf met enthousiaste hardwerkende medewerkers die uitstekend werk verrichten
Het wrap verhaal klopte al voor ons toen we de showroom binnen gingen en de kleur stalen konden zien en voelen met eigen ogen.
En ook nog super werden geholpen goed met advies , zelfs met de wrap plaatsings datum hebben jullie heel hard met ons meegedacht en die was super snel 💪
En toen ik ook nog de ingeving kreeg om de kledingkast in dezelfde wrap te wrappen 🙈 was dat ook geen probleem
Super positief….en wij kunnen geen minpunt bedenken.
Geweldig team , wij gaan jullie bij een ieder aanprijzen.

20 novembre 2025

Fijne ervaring

Fijne ervaring, eerlijk advies. Na bezoek aan de showroom een keuze gemaakt. Offerte binnen 2 dagen en montage binnen 3 weken.
Mannen vriendelijk en hebben netjes gewerkt.
Zijn blij met het resultaat.

9 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Wat een fijn bedrijf, houdt zich aan afspraken en levert kwaliteit

Wat een fijn bedrijf, vanaf het eerste contact moment tot aan de levering!
1 Helder en snel in de communicatie.
2 Goede prijsopgave en daar houden ze zich ook aan, geen verborgen extra kosten.
3 Abdi dacht heel goed mee met de kleurkeuze, hebben zijn advies opgevolgd en dat heeft heel goed uitgepakt.
4 Abdi was helder in wat we konden verwachten aangezien het om een oude en beschadigde keuken ging, maar het resultaat overtrof echt onze verwachtingen. Supermooi en strak geworden!
5 Abdi en DJ waren gewoon heel prettig in de omgang, beleefd en netjes, gewoon fijne mensen om een dag in je huis te hebben.
6 Er bleken wat dingen aan de keuken lastiger te zijn dan verwacht, maar Abdi en DJ losten dan zonder te klagen, slim meedenkend op.
7 Ze leveren kwaliteit. Ze werken met kwalitatief en dik folie en zorgen dat ze oneffenheden opvullen en/of opschuren waardoor het resultaat heel mooi wordt.
8 Voor mij niet onbelangrijk, ze ruimden na afloop de rommel keurig weer op.

Dank Abdi en DJ!

27 febbraio 2024

Goede en professionele service

Goede, professionele, snelle service. Telefonisch snel geholpen met een afspraak maken en een samples ontvangen welke ik zou willen hebben. Op de dag zelf, op tijd, vriendelijke jongeman die snel en netjes te werk ging en naderhand geen rommel achterliet. Dikke 10!!

26 gennaio 2024

Prachtige keuken

Prachtige keuken!
"Uw keuken wrappen" heeft een grote keus aan kleuren. Na goed overleg en advies voor een bronzen kleur gekozen. Staat prachtig en past precies bij het geheel. Het wrappen gebeurde heel professioneel, zorgvuldig en de vriendelijke heren hielpen ook meedenken. Kortom een aanrader!

17 ottobre 2023

Geweldig resultaat!

Goed contact vooraf, twee hele vriendelijke jongens die kwamen wrappen en die hebben samen mooi werk afgeleverd! Wat een metamorfose!

7 febbraio 2023

Professioneel en goed uitgevoerd

Het werk van Abdihakim en zijn team was professioneel en erg goed uitgevoerd. Ook de communicatie was erg goed. Het werk moest uitgevoerd worden net voor een verhuizing wat voor mij een stressvolle situatie was. Er is goed met me meegedacht en gaf verschillende opties en keuzes in kleur en materiaal etc. Hij heeft de duur van de klus goed ingeschat en is al zijn afspraken nagekomen. Ook zeer flexibel met aanvullende wensen. Een aanrader! Peter

31 maggio 2022

Zo goed als nieuw!!

Mijn keuken was toe aan een opfrisbeurt. En ik heb de jongens van uwkeukenwrappen ingeschakeld. Ik ben zo blij met mijn keuze. Zij zijn vakkundig en hebben een ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit. Dit gaf me een vertrouwd gevoel en het was mijn investering meer dan waard. Mijn keuken ziet er namelijk tip top uit!

31 maggio 2022

Vakmannen

Wij hebben onze keuken laten wrappen door ‘uwkeukenwrappen’ en de jongens hebben een fantastische job uitgevoerd! Ze waren erg professioneel en hebben alle kennis over het vak! Echte vakmannen dus.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn keuken is weer als nieuw

Mijn keuken is weer als nieuw! Uw keukenwrappen heeft onze keuken van wit naar antraciet grijs gewrapt! Ze hebben ons geadviseerd met de kleurkeuze en het heeft super goed uitgepakt!

Top service!

De jongens van uwkeukenwrappen.nl zijn bij ons langs geweest om de keuken van wit naar zwart te wrappen.

Abdi en Robin zijn erg klant vriendelijk en helpen graag mee met het uitzoeken van de juiste kleur.

Wij zijn super blij met het eindresultaat!

Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più