Valutata 5 stelle su 5

wat een geweldig bedrijf Van het begin af super ontvangst,kwamen zonder afspraak langs ,netjes ontvangen kregen koffie aangeboden waren nog even bezig. toen met Anette aan tafel gezeten v... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Onze ervaring met visuals is positief, er word de tijd genomen om je wensen te uiten en er wordt goed mee gedacht. daarnaast is het mogelijk om sampels te lenen om de kleur te bepalen op het keuken... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Esperto nella ristrutturazione di cucine

Scritti dall'azienda

Visualls is dé specialist in keukenachterwanden. Grootste collectie keukenwanden van Nederland met ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche. Bij Visualls alle moderne materialen onder 1 dak, van glas tot aluminium, mat of glanzend, mét of zonder afbeelding. Wij leveren aan keukenwinkels en particulieren tegen de scherpste prijs. Kom naar de showroom in Delfgauw, ook op zaterdag open.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Onze Ikea-keuken ziet er nu uit als een designkeuken!

"Echt een aanrader! Dankzij de prachtige achterwand van Visualls raadt niemand meer dat we een Ikea-keuken hebben staan. Het resultaat is werkelijk fantastisch. We zijn erg goed geholpen met advies en het lenen van kleursamples was ideaal om de juiste match te vinden. Ook de montage verliep vlekkeloos: de monteur werkt zeer kundig en netjes. Vijf sterren!"

17 aprile 2026

wat een geweldig bedrijf

wat een geweldig bedrijf
toen met Anette aan tafel gezeten verschillende wanden bekeken ,wilde graag de skyline van Rotterdam ,die wij wilde lukte eerst niet ,
Anette gaf niet op heeft er alles aan gedaan om onze wand te maken die wij graag wilde .
kregen verschillende foto’s hoe het in onze keuken paste
vandaag is onze wand geplaats door een monteur van Visualls keurig netjes.
wij zijn super blij met onze geweldige achterwand
wij bevelen Visualls zeker aan als je een bedrijf zoek waar klantgerichtheid nog bekangrijk is.
Van het begin tot het einde geweldig

Van het begin tot het einde geweldig geholpen

4 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Wij kwamen onverwachts langs maar er…

Wij kwamen onverwachts langs maar er werd desondanks alle tijd voor ons genomen. Behalve compleet nieuw ontworpen en gemaakte producten hebben ze ook een koopjeshoek en daar vonden wij wat we zochten. Onze aluminium achterwand werd ook nog veilig ingepakt door Johan.
Karin en Rien

30 gennaio 2026

Prijs kwaliteit/service/product uitstekend

Uitstekend welkom geheten, goede vriendelijke service, er wordt tijd voor je gemaakt, oplossingsgericht, kwamen met vele ideeën en voorbeelden. Geleverde producten zaten hufterproof ingepakt, wat ideaal was voor vervoer. Zijn niet bij concurrenten geweest, omdat de vorige ervaringen ook al goed waren, top bedrijf.

28 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Het eindresultaat is heel mooi.

Het eindresultaat is heel mooi. Helaas kunnen we hier geen foto plaatsen.
Er werd door Sylvia heel goed meegedacht.
Ook de uitleg waarom sommige zaken niet konden was prettig.
Montage kundig, snel en goed.
Geduldig en zeer klantgericht.
Wij zijn fan!

11 dicembre 2025

Top!

Goed advies, denken met je mee. Vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Bovendien zeer tevreden met het resultaat. Dus van a-tot-z, alles prima geregeld. Top!

14 dicembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Fijne samenwerking met een mooi resultaat.

Onze ervaring met visuals is positief, er word de tijd genomen om je wensen te uiten en er wordt goed mee gedacht. daarnaast is het mogelijk om sampels te lenen om de kleur te bepalen op het keuken meubel.
De communicatie omtrent de betaling was wat onduidelijk waardoor we langer moesten wachten, toen dat uit de wereld was werd de glaswand goed verpakt netjes aangeleverd. De uitleg om het zelf te plaatsen was ook duidelijk en heeft een mooi resultaat opgeleverd.

15 febbraio 2025

Topproduct van Visuals

Fijne ontvangst in Delfgauw. Hier werden alle opties voor onze spatwand van de nieuwe keuken getoond en besproken. No pressure maar klantvriendelijk. Het eindresultaat laat zich beschrijven als chique, uniek en verrassend mooi.

18 aprile 2025

Vakwerk

Vakwerk
Goed geholpen met kiezen achterwand. Het resultaat is prachtig.

10 maggio 2025

Perfectie kan nog.

Zeer goede ervaring. Behulpzaam om tot een schitterend eindresultaat te komen. Plezierig in de omgang en het belangrijkste de zeer goede kwaliteit.
Wij kochten een achterwand voor het gasfornuis.

22 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Alles goed gegaan en mooie achterwand

Goed geholpen in de showroom en hebben een keukenachterwand met eigen foto laten maken. Aan de hand van de aangeleverde foto's is een mooi ontwerp gemaakt op 330 cm lengte. De monteur die kwam inmeten en naderhand monteren is zeer aardig, vakman en werkt netjes. Kortom: Wij zijn blij met Visualls!

11 aprile 2025
Valutata 4 stelle su 5

Goed geholpen en heel mooi eind resultaat

Goed en vriendelijke geholpen. Ze maken eerst een aantal opzetjes en vervolgens hebben we er een gekozen. We hadden een eigen foto aangeleverd voor de spatwand naast de vaatwasser. Deze is toen ingemeten en later netjes geplaatst. Alleen de communicatie van de latere levering had iets beter gekund. Maar is uiteindelijk netjes opgelost. Het resultaat is heel mooi.

22 marzo 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più