Blev lovad en granitreparation av en vara jag köpt hos dom. Men nu gäller varken garantin eller löftet längre och jag måste betala 2500 för reparationen jag blev lovad gratis eller betala 250 för att... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Bestilte brætspil (til gode priser), og anførte min adresse forkert i bestillingen. Ville også høre om det var muligt at afhente det ene af produkterne i den fysiske butik, fordi den var på lager de... Leggi di più
Jag har bara handlat i Webhallen i Sverige men jag kan säga tryggt att jag har alltid fått bra service av personalen,hemsidan är smidig att använda och jag tycker att Webhallen har jättebra utbud av v... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Vestergade 4-6, 1456, København
- 89 888 999
- info@webhallen.dk
- www.webhallen.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Alt ok
Købte køkkenmaskine som kom præcis som lovet.
Kæmpe vareudbud, udmærkede priser og fornuftig website.
Men som altid er det først i reklamationssager man konfronteres med virksomhedernes sande ansigt. På nuværende tidspunkt har jeg dog intet at udsætte på Webhallen, så derfor får de 5 stjerner.
God service og gode tilbud
Har de sidste to uger ledt efter en bestemt mussemåtte til min krævende gamer lillebror, og fandt den så i går på webhallen.com. Der kunne jeg bestille den til afhentning i butikken, tog så der ind i dag og blev ekspederet af en rigtig serviceminded medarbejder :D der gik ikke 2 sek. så stod jeg med den i hånden, og så endda til kun 349,- hvor den de fleste steder koster omkring 600,- :O
Servicemedarbejder flinke - dårlig håndtering af reklamation
Ved køb af iphone 6s oplevede jeg rigtig flinke og behjælpelige medarbejdere, der kan tilskrives den stjerne der er givet.
Efter et år oplevede jeg desværre at min telefon blev ved med at gå ud uanset batteriniveauet. Meddelelsen jeg fik retur var. at der ingen fejl var at finde på batteriet og at dette var testet i tre dage uden fejl. Jeg står nu med en regning på 300 kroner, fordi der ingen fejl er fundet. jeg har nu taget min mobil i brug igen og har stadig samme problem. ØV ØV!
Appel har efterfølgende bekræftiget at iphones 6's i købt på det tidspunkt jeg købte min telefon har en defekt på batteriet. Webhallen har ikke været behjælpelig i denne forbindelse.

Risposta di Webhallen Danmark ApS
Flinke medarbejdere og fin service
Bestilte og afhentede en Moto Z Play + JBL SoundBoost højtaler onsdag d. 2. november - virkelig fed service at have muligheden for hurtigt at komme ned og hente varen, samt at spare fragten på de 49,-.
Desværre måtte jeg indlevere telefonen igen om søndagen d. 6 november da den havde en fejl med netværket, og den flinke medarbejder oprettede med det samme en reparationssag og bestilte en lånetelefon til mig. Dog skulle lånetelefonen lige sendes hjem til butikken i København først, så jeg gik et par dage uden en "rigtig" telefon.
Afventer nu at få min Motorola tilbage, som nu går ind på 3. uges ventetid siden jeg sendte den ind. Men bl.a. Josephine og en kollega i butikken har været gode med at melde ud om status på reparationen når jeg har forespurgt :) Selvfølgelig bare ærgeligt at jeg har haft en lånetelefon længere end jeg har haft det produkt jeg selv har købt.

Spild af tid/dårlig service
Har købt et kabinet til en harddisk i butikken i Kbh., billigt 89 kr, men faldt fra hinanden ved åbning. Pris og kvalitet hænger sammen.
Besøg 1 om reklamation: webhallens it-system var nede, så de kunne ikke finde hvor min erstatning lå på lageret, så "kom tilbage senere og hent et nyt". Besøg 2! Ny besked. Vi må starte en reklamationssag.,så kom tilbage på mandag. Altså udsigt til 3 besøg i butikken for en returvare til 89 kr. Kom ind i kampen om at god service, webhallen det er til 1 stjerne!

Risposta di Webhallen Danmark ApS
Hurtig levering og venlig behandling :)
Jeg bestilte varen fredag, og modtog den tirsdag. Ingen klager herfra.
Desuden var den pakket enorm godt ind, så det er jo bare perfekt!
Ydermere måtte jeg skrive til kundeservice, da jeg var i tvivl om en par ting ang. min vare, og forventede en mere eller mindre kedelig robotagtig besvarelse, som jeg så ofte har oplevet hos mange andre onlinebutikker. Det skulle dog vise sig at være helt anderledes her; for her var der god stemning, venlige besvarelser, og sågar også en smiley - det får i hvert fald mig til at føle mig endnu mere tryg som kunde! :D
very good
I have pre ordered games with web hallen twice, both times I got them on time and at the best price. The location of the downtown Copenhagen store makes picking up online orders easy.
Jeg har ingen problemer haft med Webhallen, og hvergang jeg er kommet har jeg fået excellent service og de har været flinke til at løse de problemer jeg kom med.
Der er ikke meget at sige ud over 10/10
En kreativ genistreg
Seriøst service til seriøse opgaver.
Med den nye Ansatte 'Victor' aka Vicvic når den fysiske butik i København et helt nyt niveau for ydeevne og kundetilfredshed. Med avanceret retorik, højtydende service, de nyeste spil og meget mere i ryggen, kan du føle dig tryk i Victors hænder – mere end nogensinde før.
VicVic formår at revolutionere det der hidtil har været kendt som almen kundeservice, og blæser benene væk under dig når han tager dig med på sin rejse igennem LED-baggrundsbelysning, variable opdateringsfrekvenser og ej forglemme energieffektivitet. Jeg kan kun ydmygt give 5 stjerner. Tak Webhallen, tak
Uproffesionel lagerhåndtering
Har købt en vare, som jeg selv har måttet rykke for rigtig mange gange. Måtte ophæve handlen efter 6 dage, da jeg stadig ikke kunne få en melding fra lageret om hvornår varen ville blive sendt.
Dog stor ros til kundeservice for høflig og venlig betjening.

Fremragende support.
Jeg oplevede hvad jeg selv så som værende en HW fejl på min laptop. Efter en del udfordringer med den mangelfulde 'reparation' som fabrikantens samarbejdspartner havde udført tilbød Webhallens egne teknikere at prøve at fikse sagen.
Efter ganske kort tid havde de fikset det problem til et 12 tal med 8 pile op, og fik tillige sørget for at den nærmest fungerer som ny.
Kan kun anbefale at man prøver deres support hvis alt andet glipper.
Jeg vil helt sikkert købe andre varer hos Webhallen på baggrund af denne oplevelse.
Good price/service
They were very helpful getting the money back from my defected Nexus phone.
Super priser og afhentning i københavn
Webhallen er et af mine foretrukne valg når der skal handles spil. Konkurrence dygtige online priser, super kundeservice og tilbyder en enestående mulighed for at hente sine vare i deres fysiske butik i København centrum.
Jeg er flere gange sluppet for at vente på en vareforsendelse og samtidig fået den bedste pris ved at handle hos dem.
Top kundebehandling efter køb
Havde købt et Philips 65PS7601 til en allerede skarp pris, men 3 dage efter modtagelse var det nedsat med yderligere 1000kr. hos Webhallen. En email henvendelse til Webhallen var nok til at få tilbudt differencen tilbagebetalt, da skærmen var inden for returperioden. Selve dialogen var også hurtig, kundevenlig og professionel.
I øvrigt har hele ordreforløbet været ret effektivt og uden problemer.
Vil klart anbefale Webhallen og selv kigge der igen når det næste elektronik skal købes.
Fantastisk
Købte et headset (Razer kraken 7.1 chroma) som dsv var defekt og stoppede med at virke efter et par måneder men så skrev jeg til support med hurtig svar fik jeg efter 1-2 uger mit headset tilbage (nyt) gratis
5/5
Rigtig god service
Jeg bestilte en Philips Soupmaker mandag aften, og den var klar til afhentning på posthuset torsdag.
Desværre viste det sig at en af skålene havde fået slået et skår af..
Skrev til webhallen sidst på eftermiddagen, og fik svar inden for en time.
Det var ikke muligt at få sendt en ny skål, men jeg fik valget imellem at returnere forsendelsen, eller få en kompensation.
Så.. alt i alt.. Webhallen har rigtig gode priser, hurtig levering, og fantastisk god service!
Kan varmt anbefales!
God pris
Hej, jeg har i dag d. 29. Oktober bestilt en vare hos jer, til en rigtig god pris. Det er første skridt - nu håber jeg leveringen går efter forventningen. :) 2-3 hverdages levering.
Tak for god behandling
Jeg har kun positive ting at sige om webhallen, de har altid de vare i butikken som de skriver på deres hjemmeside, det har passet hver gang, hvilket underligt nok er svært for andre firmaer åbenbart.
Alt hvad jeg har bestilt via post har jeg altid haft inden for max 3 hverdage.
Har også haft 2 defekte vare hos dem, den ene fik jeg byttet i butikken og det andet fik jeg penge tilbage da det var en udgået vare.
Har endda også fået svar på facebook besked jeg sendte til dem kl 21:50 om aften, det er top service!
Så jeg kan kun sige 5 stjerner og tak for god behandling, håber i forsætter denne gode stil :)
De rigtige produkter til lave priser
Webhallen er min goto-butik når det kommer til hardware.
De rigtige produkter til de rigtige priser.
De har utroligt mange ting på lager, i deres butik i City (lad dig ikke narre af størrelsen når man ser den udefra), og åbningstiderne er også fantastiske.
Anbefales.
Afventer stadig levering af ordre bestilt 8. september
Den 8. september bestilte jeg en MicroSDXC kort og som de stadig ikke har leveret. Jeg har skrevet til kundeservice mange gange og sidste melding fra dem er at de nu Forventer levering den 27/10. Så det håber så sker. Kan ikke anbefale at bestille hos Webhallen hvis det er vare som man står og mangler. Jeg skriver selvfølgelig igen omkring 1. november og jeg har modtaget varen.
Svar til Josephine:
Nu er det jo en meget almindelig varer som alle jeres konkurrenter godt kan skaffe. Det er ikke en som bliver lavet på månen og sendt til Danmark med rumskib. Hvor der er vilje er der vej. Jeg skrev til jer den ene gang at I (Webhallen) havde varen på lager i Sverige, så var det vel bare bede en medarbejder om at smide den i en kuvert og sende den til Danmark. Men det sige vel mere om den service i yder.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.