Walibi Belgium Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 2 stelle su 5

De prijs/kwaliteit verhouding is niet correct. Verouderde infrastructuur. DIT IS niet het Walibi van vroeger. Bewust traag personeel in de restaurants. De 13€ voor de parking is gewoon diefstal.

Valutata 1 stelle su 5

The customer service at Walibi Belgium is atrocious! My children used to be the biggest fans of the park, but the staff treated them like dirt when they didn't do anything wrong. I'm not sure if it wa... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

il est regretable que walibi ne disent pas la vérité. Ils annonxcent parc complet le 6 octobre invoquant souis disant d'offrir un meilleur service alors qu'en réalité le parc est reservé soit une... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Erg teleurgesteld in ons bezoek aan Walibi Belgium. Het personeel sprak enkel Frans en was niet bereid om te helpen in een andere taal, wat voor veel frustratie zorgde. We kregen op verschillende ple... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Service à la clientèle incohérent

Service à la clientèle complètement incohérent. On me téléphone pour me dire que la réponse à ma demande suite à un accident me parviendra dans 2 semaines car la responsable est en congé. Au téléphone, un individu malpoli qui se plaint de son travail à tout va, ne sait pas renseigner le client, alterne entre les pleurnicheries et l'agressivité. En même temps, le facteur dépose dans ma boite aux lettres la réponse à ladite demande. Bref, ces gens-là n'ont visiblement jamais appris comment on communique normalement.

18 luglio 2023

Zeker geen aanrader

Zeker geen aanrader! Ze kondigen een actie aan om goedkope tickets te kunnen kopen. Je moet er snel bijzijn. On 10 uur stipt surf ik naar de website, deze blijkt offline te zijn, na enkele malen opnieuw te proberen is de website terug online maar van de beloofde actie geen spoor! Ik belde hen op, ze vertellen mij dat de actie is mislukt wegens technische problemen maar binnenkort wordt overgedaan. Deze tekst prijkt ook op de website daarna. Sindsdien ga ik regelmatig naar de website omdat daar de nieuwe datum voor de actie moet verschijnen. Vandaag is de tekst verdwenen en geen spoor van een nieuwe actie terug te vinden.puur boerenbedrog gekopieerd van hun collegas in Nederland waar ze deze truk ook al eens toepasten. Vertrouw dit bedrijf niet!

16 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Professionele diefstal en bedrog.

Heel slechte begin. Er was vandaag een flash promo ingepland om 10.00 uur. €10 per persoon ipv €48.

Op de website stond niet op of het ging om online tickets of kassa tickets. Toen ik er eenmaal aankwam om 9.30 werd ons verteld dat het ging om online tickets. Geen probleem dacht ik. We wachten wel een half uur.

10 uur klokslag was de website buiten gebruik. Dat duurde 10 minuten. Toen de website eenmaal in orde was, was de flash promo al verdwenen.

Het personeel gaf aan dat de kaartjes al uitverkocht waren. Maar hoe kan dat als de website offline was?

Nou sta ik daar met 3 kinderen en probeer maar eens uit te leggen dat hun dag niet doorgaat, omdat het “pretpark” heeft besloten om mensen bewust te lokken met een promo dat niet zou plaatsvinden(zie foto) op de aangekondigde datum.

Jullie waren vandaag heel erg onprofessioneel qua jullie aanbod, maar qua bedrog en diefstal waren jullie behoorlijk professioneel.

Hopelijk zal jullie achterbakse methode van zakendoen genoeg klachten opleveren om jullie te boycotten. Het is een kleine kans, maar nog steeds hoop ik dat het gebeurt.

Dank u voor een slechte service en het oplichten van mij en andere klanten.

10 luglio 2023

BARSLECHT

Ok, ik start. 100€ kwijt om met jonge dochter binnen te mogen. 1 ste attractie dicht. 2 de kleine attractie wordt bediend door jobstudent die alle bakjes persoonlijk moet openen en dichtdoen. Van 1minuut aanschuiven tot onmiddellijke 20 minuutjes. Nadien wachtrijen tussen 30-55 minuutjes (weekdag). Rommel wordt niet opgeruimd, voor eten moet je ook 20 minuutjes wachten (1 kapsalon) dat dan in een kapot bakje wordt voorgeschoteld zonder frietjes en bijzonder weinig kip. Puur bedrog. Attracties zijn verouderd en worden niet opgefrist. Geen verantwoordelijke mensen aanwezig. Alleen jonge jobstudenten die grotendeels 0,0 ervaring en aanleg voor horeca en zo hebben. We hebben getracht ons te amuseren maar aan de organisatie van walibi hebben we geen fluit gehad. Nooit meer (pre sixflags 30 jaar geleden was het wel anders)!

6 luglio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Geen aanrader

Lang wachten, veel mensen die over hekken klimmen om zo voor te kruipen. Roken in de wachtrij. Niemand kan er een deftig woord nederlands. Heb al fijnere pretparken gedaan.

29 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Dit park is geen aanrader

Dit park is geen aanrader! Mensen roken in wachtrijen ondanks verbod. Er wordt over hekken geklommen om voor te steken. Onvriendelijke behandeling en geen familiale sfeer.

26 giugno 2023

Criminele organisatie

Was met vrienden waarvan een moeite heeft met opstaan door een ernstige aandoening. Tijdens het uitstappen zet hij zich af en er breekt iets af, gelukkig geen verwondingen aan over gehouden. Het is niet echt veilig als dingen zomaar kunnen afbreken bij uitstappen, dat moet sterk genoeg zijn. Operator mompelt iets in het Frans en wijst half naar de uitgang. Wij dus maar verder gegaan, worden we later door de bewaking meegenomen naar een snikhete ondervragingskamer! 800 euro betalen of politie. Meer dan een uur later waren ze er. Wij alles uitgelegd en na verklaring afleggen mochten we gaan. Maar niet meer het park in want dat was nu ondertussen dicht. Schandalig behandeld en niet eens sorry.

10 giugno 2023
Valutata 4 stelle su 5

Mon parc préféré.

Cela fais + de 10 ans que je viens à Walibi Belgium et j'irai aussi j'jusque quand ça ne sera plus possible.
Le personnel est amicale et interagissent beaucoup avec les clients.
En bref, mon parc préféré !

6 maggio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Topdag

We hebben genoten van een zeer fijne dag. Alle atracties kunnen doen, max 20min aanschuiven.
Personeel was vriendelijk, toiletten zeer proper!
Wij hebben alvast een super leuke dag ervaren :) met 2 meisjes van 7 en 10.

5 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Refund refused & unsafe park measures

Management just want to make money out of visitors the best they can. They had no safe measures in the halloween event and packed thousands and thousands of visitors in a clearly not optimised park. If they do this with visitors imagine how safe are those attractions.

30 ottobre 2022

Geen aanrader sorry!

Meer dan 2 uur wachten voor een attractie die volgens mij wel de moeite zijn. Tragisch slechte organisatie, waardoor je de attracties die er goed uitzien niet kan doen. Uit armoede de wachtrij verlaten een paar keer…Redelijk duur en je krijgt echt nul kwaliteit. Chapeau voor het vriendelijk personeel, want die houden het recht.

31 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Zwakke Halloween ervaring meer dan 2…

Zwakke Halloween ervaring meer dan 2 uur moeten wachten voor op een attractie te kunnen… pizza buffet trok op niks service slecht niemand kon Nederlands
Pizza’s waren kou spookhuis van vijf sterren was niet eng het is zijn geld niet waart wc’s zijn super vuil echt jammer voor het geld dat wij uitgeven voor wat wij krijgen

31 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

A éviter, surtout en période de fêtes/congés !

Catastrophique.

J'y ai été durant la période d'Halloween 2022.
- Enormément de monde
- Des files de 2-3 heures
- Des prix très élevés, tant pour les billets, que les activités extra, la nourriture et les boissons
- Du personnel peu aimable
- Des spectacles et animations de qualité amateure.

Ne perdez pas votre temps, argent et énergie à y aller.

30 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Mensen met special behoeften word geen…

Mensen met special behoeften word geen rekening mee gehouden. Een doktersattest is niet voldoende, het moet een gehandicaptenkaart zijn om een bandje te krijgen..... Mensen met autisme krijgen geen gehandicaptenkaart! Wel een doktersattest! Ga maar eens overal aanschuiven gemiddeld 45 min. Met een kind met autisme...... We hebben dus niks aan onze dag gehad, en ze zien ons ook niet meer terug....

29 agosto 2022
Valutata 1 stelle su 5

Ben je te lang niet gaan

Is je te lang bent moet je niet naar walibi België gaan ik ben 198. Moet 195 zijn aners mag je niet in veel achtbanen is je lang bent niet gaan zonden van je geld personeel egt niet vrindlik noot ook noot meer en veelste duur wat je krijgt . dag was niet leuk egt jammer gaan dan naar Nederland ze walibi dat is beter veel ook veel beter

15 luglio 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più