Vandaag is mijn nieuwe wasmachine geleverd en de oude mee retour genomen. De machine moest naar zolder over een vrij krappe trap. Bij ons is geweest medewerker Sam en zijn collega. Ik werd keurig gebe... Leggi di più
Van te voren contact opgenomen met Vonk om te informeren of zij ook de contactdoos zouden plaatsen bij inbouwen. Dat werd beaamt dus verder geen actie ondernomen. Bij aflevering was de installateur on... Leggi di più
Bij Bosch een wasmachine besteld en de levering werd verzorgd door Vonk & Co BV. Wat een topservice! De bezorging werd door twee medewerkers gedaan. Clyde heeft vervolgens de wasmachine vakkundig... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Super geholpen
Super geholpen, heel tevreden door monteur van vonk en co.bedankt Houssem
Niets op aan te merken
De bezorgers hebben in de ochtend gebeld dat ze door een ongeluk later zouden komen. Begrijpelijk. Ze belden uiteindelijk 15 minuten van tevoren. Toen ze er waren pakten ze de vaatwasser uit, haalden de oude weg, zetten de nieuwe neer, sloten alles aan en startten een spoelprogramma zodat de binnenkant schoon was. Al het verpakkingsmateriaal werd ook meegenomen.
Prima service!
Heb de samenwerking en plaatsing van de…
Heb de samenwerking en plaatsing van de vaatwasser door Houssem en Faycel als zeer goed ervaren.
De stemming van de monteurs was en bleef opperbest en het proefdraaien was als uitstekend.badankt
Vrolijke topservice!
Vandaag werd onze nieuwe koelkast geleverd door Vonk en co. Faycel en Hoessem belden 10 min voordat ze er waren. Ze werkten netjes en efficiënt. Bovendien waren ze erg vriendelijk en vrolijk, ondanks hun drukke schema. bedankt mannen!
Uitstekende service door bezorgteam Bird2 van de firma Vonk en co
Een afspraak maken met Vonk en co voor de levering van mijn wasmachine op een dagdeel dat mij goed uitkwam, was eenvoudig gemaakt Tien minuten voordat mijn nieuwe wasmachine door Vonk en co werd geleverd, werd ik gebeld dat ze eraan kwamen. Het super aardige en goed gehumeurde bezorgteam Bird2 van de firma Vonk en co heeft vervolgens nét even dat beetje extra gedaan om ervoor te zorgen dat mijn wasmachine geplaatst en aangesloten werd. Mijn kleine keuken was wel een uitdaging, maar ze werkten als een goed geoliede machine samen en kregen het in een mum van tijd voor elkaar.
Bedankt 👍😎👍
Vandaag bezorging van een wasdroger
Vandaag bezorging van een wasdroger. Superservice van de mannen van Vonk en co, team Bird2.
Droger op eigen initiatief op de eerste etage gezet: wat een sympathieke mannen!!
Goede ervaring met Houssem en Faycel van Green-Express…
Houssem en Faycel van Green-Express hebben onze nieuwe koelkast uitstekend bezorgt en perfect (!) geiinstaleerd! Twee erg aardige, hardwerkende vakmannen, met enthousiasme voor hun vak,
bescheiden, uiterst correct en zéér gediciplineerd. Ze hadden alle gereedschap voorhanden en streefden perfectie na! Daarin zijn ze - tot in detail- super geslaagd! Onze dank is groot voor deze top-installateurs van Green-express!
Al 3x foute bezorging
Bij Bosch een wasmachine besteld met avond levering, wat blijkt. Vonk levert niet in de avond (fout van Bosch). Vervolgens een afspraak voor vroeg in de ochtend gepland, wat blijkt, ze zijn de wasmachine vergeten mee te nemen en komen niet langs. Vervolgens afgesproken dat er een afspraak vroeg in de ochtend zou zijn krijg ik een e-mail met een bezorging midden op de dag. Dit terwijl in de notities ook aan hun kant duidelijk staat dat dit niet gewenst was. Inmiddels dus geruime tijd zonder wasmachine en nu maar hopen dat het dit keer wel goed gaat..
Tevreden
Vanochtend onze vaatwasser bezorgd en geinstalleerd. Prima en vriendelijke service en snelle levering.
Hele goede communicatie en perfecte uitvoering
In opdracht van Electrolux hebben ze de nieuwe koelkast (garantie certificaat issue) gebracht en geïnstalleerd. Heel tevreden over de correcte afhandeling van dit bedrijf, hele goede communicatie. Berichtgeving via e-mail, telefoontje 20 minuten voor tijd aankomst, keurig. Ze ontmantelen de nieuwe kast buiten en nemen het verpakkingsmateriaal zelf mee terug. Perfect ingebouwd in de keuken, plint netjes terug. Vriendelijke mensen. Top!
Top service! Dikke 10! 👍
Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur! (Roy) Top! 👍
Oscar en Aron
Oscar en Aron: dank voor de goede service! Snel en zo netjes gewerkt!
Vonk en Co heeft 2 parels in dienst! Dat zegt genoeg over dit bedrijf!
Bezorging en installatie vaatwasser
Vandaag is onze nieuwe vaatwasser bezorgd en geïnstalleerd door de mannen van Bird 6 van Vonk en co. Super professioneel en vriendelijk geholpen en zo fijn dat er zo veel moeite wordt gedaan om alles goed af te stellen! Heel blij mee!
Jongens van Bird 6 waren snel
Jongens van Bird 6 waren snel, netjes en vriendelijk. Toppers!
Service met een dikke plus!! #Bird6
Vandaag na maanden van wachten door Inventum via de mannen van Bird6 eindelijk mijn nieuwe koelkast geplaatst!
Super fijne kerels die van hun werk een feestje maken. Nadat ze vertrokken waren ontdekte ik dat het voorpaneel niet goed sloot (de koelkast wel). Ik heb gebeld en hoewel ze al op de snelweg zaten zijn ze omgekeerd en teruggekomen om het alsnog aan te passen. Geen spoortje irritatie of chagrijn, alles voor een tevreden klant. Groot compliment voor de mannen van Bird6!!!! 🤗👏
NOOIT WEER!
Onaardig, de bezorger had aangebeld wij hebben netjes de deur open gedaan, vervolgens bijna 10 minuten lopen wachten, zegt de bezorger dat we niet thuis waren wat een onzin! Bel ik de chauffeur. niet alleen was die heel kort af en chagrijnig maar nadat ik hem vertelde dat ik de deur open had gedaan en vroeg of hij het nog kwam bezorgen hing hij op. Als ik bij mijn volgende bestelling dit bedrijf zie staan als bezorgdienst annuleer ik de bestelling meteen!! Dit bedrijf is zo slecht snap niet waarom de grote namen met hun willen samenwerken!
Onprofessioneel en bagger slecht
Geen communicatie over de bezorgdag en tijd. Blijkbaar kunnen jullie komen en staan wanneer jullie willen. Deze clowns daar moet je niet mee in zee gaan.
Perfecte levering en installatie van Bosch droger
Vandaag is onze nieuwe Bosch droger door Vonk & Co geleverd en geïnstalleerd. Vriendelijke en behulpzame mannen, die netjes een half uur van te voren belden ( ook al was het pas 07.25. Ondanks de lastige inbouw kregen ze het snel en vakkundig ingebouwd. Ik heb ze al gezegd dat wanneer de wasmachine het binnenkort begeeft, ik hen weer zou bellen.
Wat een ongelooflijk onaardige bezorger…
Wat een ongelooflijk onaardige bezorger Thomas. Thomas belt mij om iets na 08:00 op en geeft aan dat hij over 5 min er is met mijn bestelling. Gisteren nog gebeld met de klantenservice en ze zeiden duidelijk dat ik een half uur op voorhand gebeld zou worden en niet 5 minuten. De bezorger gaf aan dat ik in het tijdsvenster thuis MOEST zijn.
Ten eerste; ik moet net niks. Als jullie half uur zeggen en je belt 5 minuten van tevoren op is het lekker jouw eigen probleem.
Te tweede; door deze onvriendelijkheid zal ik mijn bestelling annuleren bij Siemens. Ik snap niet dat een groot bedrijf als Siemens samenwerkt met deze uitermate onvriendelijke mensen bij Vonk en Co.
Zojuist is mijn nieuwe Vaatwasser door…
Zojuist is mijn nieuwe Vaatwasser door André en Sjef van de firma Vonck en Co afgeleverd. Blijkt dat ik de verkeerde besteld heb. Maar… geen probleem; met de adviezen van de uiterst vakkundige en behulpzame mannen kan ik toch met deze vaatwasser verder. Hulde mannen! Zeer tevreden en nog gezellig ook.
Eugène Pellis