Sam heeft goed gewerkt en collega ook, iets extra gedaan steker aan gepast enz. Ben echt te vreden wat ze gedaan hebben vatwasser ingebouwt enz .
Bij Bosch een wasmachine besteld en de levering werd verzorgd door Vonk & Co BV. Wat een topservice! De bezorging werd door twee medewerkers gedaan. Clyde heeft vervolgens de wasmachine vakkundig... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Keurige servicemedewerkers.
Vandaag is mijn nieuwe wasmachine geleverd en de oude mee retour genomen. De machine moest naar zolder over een vrij krappe trap. Bij ons is geweest medewerker Sam en zijn collega. Ik werd keurig gebeld een half uur van te voren dat ze onderweg waren. Ondanks de enorme hitte hebben ze mijn machine keurig boven neergezet en aangesloten. Uiterst vriendelijke en beleefde jongemannen die ondanks de hitte van vandaag niet klaagden maar top service leverden. Colaatje en ijsje toe, hadden ze zeker verdiend. Ga zo door!
Sam heeft goed gewerkt en collega ook
Schandelijk.
Schandelijk.
De bezorgers waren een uur te vroeg waardoor mijn vrouw open deed en concludeerden vervolgens, zonder serieus te kijken, dat de nieuwe vaatwasser (met exact dezelfde hoogte als de oude) niet in de nis zou passen. Daarna zijn ze na enkel de front van de inbouw vaatwasser te verwijderen, zonder verder iets te doen weer vertrokken.
Pas na aanzienlijke telefonische druk op de manager werd drie uur later alsnog de nieuwe vaatwasser geleverd en de oude meegenomen. Ik had inmiddels al een nieuwe plank gekocht – de oude was door de lekkage van de vorige vaatwasser enkele millimeters uitgezet – en deze direct vervangen toen de oude machine eruit was.
Desondanks weigerden Dave en zijn manager Thijs de nieuwe vaatwasser nog te monteren, omdat de montagekosten inmiddels zouden zijn teruggestort (wat overigens onjuist is want ik heb die kosten nog steeds niet ontvangen). Zelfs toen ik aanbood die kosten alsnog te betalen, zijn ze vertrokken zonder de installatie uit te voeren.
Ik heb de vaatwasser uiteindelijk zelf geïnstalleerd. Deze draait nu probleemloos, zonder lekkage of schade – iets wat blijkbaar geen enkel probleem was. Het heeft mij wel mijn hele middag gekost.
Jullie worden bedankt. Wat een prutswerk.
Sem heeft ons geweldig geholpen met het…
Sem heeft ons geweldig geholpen met het verwijderen van de oude vaatwasser waarvan de moeren versleten waren en de nieuwe vaatwasser geplaatst met de nodige uitdagingen. Zeer betrokken service!
Prima
Medelijden met de heren, Michael en Mike, die 4 trappen op moesten met een loeizware koelkast. Maar prima op tijd en netjes afgeleverd. Dank!
De monteurs van Vonk & Co hebben onze…
De monteurs van Vonk & Co hebben onze koelkast vakkundig en snel vervangen. Zeer professioneel en vriendelijke mensen, aanrader!
Top.
Top.
Onze wasmachine is vlot en keurig afgeleverd.
De oude is netjes weer meegenomen.
Helaas was onze trap beschadigd maar ook dat werd goed opgelost.
De bezorgers/ monteurs waren ook heel aardig.
Sem heeft ons zeer goed geholpen met…
Sem heeft ons zeer goed geholpen met onze vaatwasser. Heel tevreden.
Wat een slecht bedrijf
Van te voren contact opgenomen met Vonk om te informeren of zij ook de contactdoos zouden plaatsen bij inbouwen. Dat werd beaamt dus verder geen actie ondernomen. Bij aflevering was de installateur ontdaan dat de contactdoos ontbrak en dat zij geen electriciens waren. Er is niets ingebouwd en zelfs de stekker hebben ze niet aan het snoer van de kookplaat gezet. Contact opgenomen met Vonk over de hele aflevering maar daar wordt niet op gereageerd. Ronduit beschamend, dit bedrijf
Clyde en zijn collega waren fantastisch…
Clyde en zijn collega waren fantastisch bij het installeren van mijn inbouwvaatwasser! Zeer vakkundig en netjes gewerkt. Wilden niet weggaan totdat alles tot in de puntjes goed geplaats en geïnstalleerd was. Zeer vriendelijk en professioneel. Ik raad Vonk echt aan!
Bij ons waren vandaag Clyde en zijn…
Bij ons waren vandaag Clyde en zijn partner om een nieuwe koelvrieskast te installeren. Wat een verademing en vakmanschap. Super service
Afdeling die plaatst voor AEG is…
Afdeling die plaatst voor AEG is waardeloos . Bij montage maken ze onnodige schades door overdreven te werk te gaan . Zeg je er wat van krijg je asociale grote smoel en trappen ze het af . Ondertekenen zelf dan maar hun pakbon met naam v d klant . Ronduit grote prutsers
Onvriendelijk en kortaf
De mail communicatie ging naar verwachting. De bezorger die het woord had was onvriendelijk en érg kortaf. Geen reclame voor zowel Vonk en co en Siemens.
Docent was onaardig en ik mocht geen…
Docent was onaardig en ik mocht geen water halen. Toen het heel warm was
Vandaag een zeer goede levering van een…
Vandaag een zeer goede levering van een nieuwe vaatwasser gekregen bij ons in Berkel en Rodenrijs. Ik heb zelden zulke vriendelijke en klantgerichte monteurs thuis gehad. Ter plekke lostten ze snel nog twee andere mankementen op in de keuken, omdat ze er toch waren en het voor hun nauwelijks tijd kost. Super!
Bird en een andere medewerker hebben…
Bird en een andere medewerker hebben onze wasmachine vervangen en dat is heel professioneel verlopen. Ze waren beleefd, vriendelijk en duidelijk en dachten praktisch mee. Alles werd netjes achtergelaten. Over het algemeen een lastige taak netjes uitgevoerd. Toffe mensen. Wij zijn erg tevreden over de service van Vonk en Co.
Ze waren erg behulpzaam.
Ze hebben heel netjes en schoon werk gewerkt , ik was erg tevreden. Ze hebben zelfs meer gedaan dan van hen verwacht werd. Er zijn wel andere bedrijven geweest, maar die waren nooit zo behulpzaam.
Top service!
De bezorging werd door twee medewerkers gedaan. Clyde heeft vervolgens de wasmachine vakkundig geïnstalleerd en de elektra aangesloten. Daarnaast heeft hij mijn droger netjes geplaatst. Alles werd met enorm veel perfectionisme en aandacht uitgevoerd. Echt vakwerk.
Bedankt voor de professionele service!
Professionele installatie koelkast door Sem
Sem heeft bij ons de nieuwe koelkast geïnstalleerd. Hij komt erg professioneel over. Een vriendelijk, gezellig persoon. Denkt met je mee. Neemt de tijd. Zeer tevreden.
We hopen geen problemen met de koelkast te hebben, indien wél, dan hopen we Sem graag weer te zien!
Sem vakkundig en snel
Sem vakkundig en snel. Vaatwasser goed ingebouwd. Goed gedaan. Tevreden.