Min kæreste og jeg rejste for et par uger siden fra Jylland til Glostrup for at tage vinduespudser kursus trin 1. Vi lærte gode teknikker til vinduespudsning, fik svar på alle vores spørgsmål til at... Leggi di più

Super godt kursus, hvor man lærer de forskellige teknikker, får tips og tricks til teknikken og selve dét at drive forretning. Derudover får man alle sine spørgsmål godt besvaret, og der findes ingen... Leggi di più

Lad dig ikke nare af de pæne billeder og priser på hjemmesiden. Tager overpris for dårlige produkter! Reklamerer højt og flot med fri fragt mange steder på hjemmesiden, men når man ønsker at... Leggi di più

Jeg tog Trin 1 kursus hos Vinduespudsning.com, Johnni tæver dig igennem kurset for at sikre at du har teknikken i orden, og deler alle guldkorn ud. Fantastisk kursus med bedste morgenkaffe. Overveje... Leggi di più

1. Elettronica e tecnologia

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Professionel vinduespudserudstyr til vinduesvask. vinduessæbe vinduesskraber vinduespoleringsartikler

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

LÆS VENLIGST DETTE INDEN I KØBER!

Vi gjorde desværre en kæmpe fejl i at handle hos Time Soultion/Vinduespudsning.com. Det endte op med vi betalte over 1000 kr. for en vinduespudningsstang som var ødelagt ved levering. Vi har stadig nu 3 uger efter ikke hørt noget tilbage og deres svar var at deres umildbare indtryk af de til sendte billederne var at der ikke var skader som gjorde at stangen ikke kunne bruges. Vi har hverken fået penge retur eller fået tilsendt en ny stang. Dette er uacceptabelt og jeg håber ikke andre oplever det samme.

18 luglio 2017

Tip top

ENESTÅENDE service fra første kontakt - go vejledning og LYN hurtig modtagelse.

Sender mine bedste anbefalinger

23 febbraio 2017

Super forhandler!!

Jeg kan se en del negative anmeldelser på trust pilot, nogle meget tvivlsomme. Jeg handlet med time solution siden jeg startede som vinduespudser. Har intet at klage over! Post Danmark ændre regler som vinden blæser, så det er ikke altid det, der gjaldt i dag, gælder i morgen. Er super tilfreds.

2 aprile 2016

FUPMAGER

Reklamerer højt og flot med fri fragt mange steder på hjemmesiden, men når man ønsker at returnere sin varer finder man ud af at fri fragt kun gælder for levering! Transport omkostningen for at returnere sit produkt, overstiger produktets pris, og man vil således tabe penge hvis man ønsker at returnere sit produkt.

Ualmindelig dårlig service med nedladende personale.

Hold jer væk

16 giugno 2015
Logo di Time Solution

Risposta di Time Solution

Hej Rasmus,

Vi tilbyder fri levering - ikke fri returnering.

Du er åbenlyst skuffet over dette.

Vi har svaret pænt og høfligt på dine henvendelser hele vejen.

Det er ikke pænt af dig at benytte Trustpilot som et våben til at angribe vores forretning og produkter fordi du selv skal betale for returnering.

HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE FUSKER

Har handlet hos denne fusker og bedrager, der vildleder hans kunder, til at købe produkter, til dobbelt og tredobbelte priser, i forhold til hans konkurrenter. Når der så er noget galt med deres produkter, løber de fra deres ansvar og det er stort set alle der har handlet med denne fusker og bedrager. SÅ GØR DIG SELV EN TJENESTE, find en anden leverandør, da du højst sandsynligt bliver svinet til og taget godt og grundigt ved næsen.

15 aprile 2015
Logo di Time Solution

Risposta di Time Solution

Kære deakster,

Er det dit navn ?
Vi kan ikke finde det navn i kundebasen, så det er lidt svært for os at forholde os til denne anmeldelse da du ikke giver dig til kende.

Super!

Det er alligevel imponerende. Bestiller på nettet som privat og får varen leveret 5 timer efter, på trods af vi langt fra er naboer.

Har handlet før med afhentning og dette var også en fornøjelse med fleksibilitet og løsning, når nu man ikke bestiller det rigtige online!

Sådan skal den skæres!

13 gennaio 2015

Fint udvalg, dårlig service

Jeg bestilte en mindre pakke og den blev sendt dagen efter.

Fem hverdage senere, har jeg endnu ikke modtaget min pakke og kontakter forhandleren for at høre om de vidste mere.

"Enkelte breve er desværre længere tid om at komme frem, men vi er fortrøstningsfulde for alle breve kommer før eller siden frem."

Fint nok, det kan ske.

11 dage efter pakken er afsendt, sender jeg en ny mail, da jeg er blevet noget utålmodig.

Jeg får nu at vide, at pakken er blevet sendt retur fra postdanmark, med beskeden "Ubekendt på adressen".

Alt op til nu er fejl der kan ske i en online virksomhed, og er en sammensætning af uheldige omstændigheder, men det er behandlingen af fortrydelsen, der resulterer i, at jeg giver min mening til kende.

Jeg får at vide jeg ikke kan annullere handlen, men de vil gøre en undtagelse, hvis jeg betaler et gebyr på 48 DKK.

Jf. dansk lovgivning, er der 14 dages fortrydelsesret på alle køb der er lavet på nettet, så der er intet som helst "undtagelse" over dette.

De har i forevejen opkrævet 48 DKK i håndteringsgebyr, skønt de reklamerer med gratis fragt.

Dette giver et tab på 96 DKK hvis du fortryder dit køb hos denne forhandler.

Jeg har accepteret betingelserne, fordi jeg ikke gider slås om et beløb af denne størrelse, men jeg synes det er noget svineri.

Jeg vil ikke kommentere på om dette overhovedet er lovligt.

5 ottobre 2014