Min kæreste og jeg rejste for et par uger siden fra Jylland til Glostrup for at tage vinduespudser kursus trin 1. Vi lærte gode teknikker til vinduespudsning, fik svar på alle vores spørgsmål til at... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Super godt kursus, hvor man lærer de forskellige teknikker, får tips og tricks til teknikken og selve dét at drive forretning. Derudover får man alle sine spørgsmål godt besvaret, og der findes ingen... Leggi di più
Lad dig ikke nare af de pæne billeder og priser på hjemmesiden. Tager overpris for dårlige produkter! Reklamerer højt og flot med fri fragt mange steder på hjemmesiden, men når man ønsker at... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg tog Trin 1 kursus hos Vinduespudsning.com, Johnni tæver dig igennem kurset for at sikre at du har teknikken i orden, og deler alle guldkorn ud. Fantastisk kursus med bedste morgenkaffe. Overveje... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Professionel vinduespudserudstyr til vinduesvask. vinduessæbe vinduesskraber vinduespoleringsartikler
Informazioni di contatto
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Altid god service
Altid god service, gode råd og smil på læben. Her er en skovl en skovl og en spade en spade, altså tydelig forklaring på tingene. Og så er der også altid kaffe på kanden.
Lynhurtig service
Lynhurtig service, fik lavet mit vaskeanlæg imens vi fik en kop kaffe. Er meget tilfreds! 👌🏽
Altid god service
Altid god service.
Hurtig reaktionstid ved hasteopgaver, og til en god pris.
Kan klart anbefales
Rentvandsanlæg
Skulle have fixet en kobling til rentvandsanlæg, og som altid er der super service og en god løsning..
Top herfra.. 👍
altid god service
altid god service. John har lavet mange anlæg for os og det virker bare har handlet der i mange år kan anbefales
Altid god og professionel service
Altid god og professionel service, kan varmt anbefales.
Hurtig service til tiden.
Super service, hurtig betjening.
Havde problemer med mit renvandsænlæg, kom forbi en morgen for at tanke vand.
Personalet smed hvad de havde i hænderne, for at kunne fint fejlen og hjælpe med at udrede den.
Kan bestemt kun anbefale at kører derud, hvis du skal have vand eller remidler til vinduespolering.
Kæmpe stor ros til dem
Kæmpe stor ros til dem
Altid god vejledning og hjælp til tingene hvis man har spørgsmål. kan ikke sætte den mindste finger på noget om dem. Når man kommer ind i butikken får man altid en rigtigt god service.
Lige fra da jeg kom en ny ind i butikken til nu er jeg altid blevet behandlet godt.
Så glæder mig forsat til at handle hos jer.
Jeg bestilte et luksus vinduespudser…
Jeg bestilte et luksus vinduespudser sæt her for nyligt og det kom hurtigt frem, samt jeg har handlet i butikken hvor der i øvrigt er super god energi og super service. Fik tilmed tilbudt kaffe imens vi snakkede om diverse produkter til en lille hygge snak. Jeg har svært ved at se de mange negative kommentarers oprindelse, da jeg ikke kan nikke genkendende til hverken det ene eller det andet. Super god butik med styr på sagerne, kun ros herfra
God dag alle sammen
WARNING!
WARNING!
Don't buy from these jackals.
If I could have given minus I would have. Probably one of the worst experiences I've ever had to deal with regarding a webshop.
Ingen service overhovedet!
Ingen service overhovedet!! Jeg bestilte flere ting fra deres hjemmeside d. 22/9 og har stadig ikke set skyggen af dem. Jeg har annulleret ordren, og besøger ikke hjemmesiden igen.
Utroværdig.
Købte en skraber på nettet. Pengene blev hurtigt hævet. Vareren derimod blev ikke sendt. Ved forespørgsel fik jeg besked på st de havde opdaget at deres leverandør havde sendt noget forkert men at varen ville blive sendt samme dag. Dagen efter var vareren ikke sendt. 4 dage efter de havde hævet pengene (6 dage efter bestilling) var der ikke sket en pind. Skrev og anulerede ordren med besked om at jeg ville give dem en uge til at refundere pengene og i øvrigt ville nægt at modtage pakken i fald de alligevel ville sende den. Den sidste besked forstod de.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Lang leveringstid og trods flere mails om information om manglende levering aflyser vi ordren. Dette ignoreres og varen sendes alligevel. Dette klages der over igen og der kommer intet svar.
God kunde betjening og super udvalg
Skuffet ingen svar på jeres facebook…
Skuffet ingen svar på jeres facebook gruppe på ens ordre som jeg bestilte den 22/12-18 og har idag den 4/1 enddu ikke modtaget den ingen svarer ingen pakke ingen info om noget måske i ikke skulle kører webshop men nøjes med at have forretning
Rigtig go service...
Rigtig go service...
Har købt meget og flere gange ved vinduespudsning.com eller time solution...
Kvalitet i top og service i top... Altid klar på at hjælpe...
Føj for en svindler og bedrager. HOLD JER VÆK!!!
Føj for en svindler og bedrager.
Køber en vand og kabinevarmer over mail af vinduespudsning.com
Får leveret en vandvarmer, hvorefter vi kontakter ejeren og oplyser til dem at varen ikke lever op til beskrivelsen, da den kun varmer vandet og ikke kabinen i bilen, hvilket de kvitterer med at de vil kontakte os senere, hvorefter vi intet høre fra dem.
Vi kontakter dem så et par dage efter, hvor de pludselig er på ferie og ikke kan tage en beslutning, før de kommer tilbage ugen efter og henviser til deres betingelser om tilbagelevering, på deres hjemmeside, som vi ikke tidligere er præsenteret for, hvilket vi oplyser til ejeren, som igen fejer os af banen, at han ikke kan tage stilling, før næste uge hvor de kommer tilbage.
Vi venter så igen til ugen efter og hører igen ingenting fra ejeren, hvorefter vi kontakter ham igen og hvor han beklager sig over at de jo lige skal komme hjem fra ferie.
Ejeren oplyser så at de tage vandvarmeren retur, hvorefter vi beder dem bekræfte at det er det fulde beløb der returneres, da vi ikke vil tage stilling til deres betingelser på hjemmesiden, da købet ikke er foretaget der.
Ejeren oplyser derefter at de vil "hjælpe" os, ved at tage udstyret retur med fuld betaling.
Vi skriver derefter til ejeren at vi returnerer udstyret dagen efter, hvorefter vi intet høre og returnerer derfor udstyret.
Mandskab fra Citroen kører ud med varen til ejeren, som opfører sig ophidset og smider folkene på porten, uden at ville se på' den returnerede vare.
Sagen er nu endt hos advokaterne, hvor ejeren bliver ved med at referere til hans hjemmeside, hvor købet stadig ikke er foretaget og skal nu resultere i en stævning.
Så til skræk og advarsel til alle, så hold jer langt væk fra denne "forretning" der tager "numsen" på små vinduespudser forretninger og når der er problemer med udstyret, ja så stikker han halen mellem benene og stikker pengene i lommen og efterlader hans kunder med udstyr, de ikke kan bruge.
Vi har hørt om mange andre der er komme ti klemme hos vinduespudsning.com, så spar jer selv en masse besvær og vælg en af de mange andre inden for Rentvand, da denne forretning er plat og svindel.
I al den tid jeg har været selvstændig …
I al den tid jeg har været selvstændig vinduespudser har jeg benyttet Time Solution som leverandør og har kun ros at give:-) forleden bestilte jeg blandt andet En Tshirt hvoraf de ikke havde den i min størrelse. Der gik ikke mange timer før jeg fik en mail om de skulle sende mig een som var nummeret større, hvilket jeg takkede ja til. dagen efter havde jeg mine produkter som lovet og faktisk så passer Tshirten:-) Alt ialt har jeg kun været tilfreds med alt det jeg har købt igennem tiden hos dem.
De bedste hilsener Søren fra firmaet "Søren Selvsving"
Dårlige råd og varer til groteske overpriser
Jeg kom ind i forretningen som ret uerfaren vinduespudser og søgte råd til køb af noget udstyr. Ejeren endte med at sælge mig nogle nærmest ubrugelige produkter, til langt over markedsprisen på andre hjemmesider.
Jeg havde glædeligt betalt overprisen, hvis rådene var gode. Omvendt havde jeg nok også accepteret de dårlige råd, hvis produkterne var billige. Men kombinationen af høje priser og dårlige råd gør time solution til et direkte pinligt foretagende.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.