en medarbejder der gør arbejdet helt fantastisk godt. jeg vil anbefale jer til andre, der vil have en vinduespudser. Medarbejderen skal have stor ros for sit arbejde. Jeg glæder mig til, at han kom... Leggi di più
Har haft første besøg af renværk, og er meget begejstret for resultatet. De kom som aftalt - en høflig og behagelig ung mand. Resultatet er virkelig flot, og han udførte arbejdet meget stille (lod næ... Leggi di più
Hi, we're very satisfied because the windows were cleaned very well. Thank you so much for the excellent service.
Jeg havde fornøjelsen af at få pudset mine vinduer af to unge, dygtige drenge, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger! Fra start til slut var de både professionelle og venlige, og deres ar... Leggi di più
Vi er din lokale vinduespudser i Storkøbenhavn og omegn, der leverer professionel vinduespolering til både private og erhverv. Med over 200 topanmeldelser og mange års erfaring sørger vi for skinnende rene vinduer. Vi tilbyder både traditionel vinduespolering og rentvandsanlæg til høje bygninger. Uanset om du har brug for fast pudsning eller en enkelt pudsning, kan du regne med høj kvalitet, hurtig respons og personlig service.
Elefantenes Kvarter 6A, 2620, Albertslund, Danimarca

Risposta di Vinduespudser Renværk
Gjorde mine ret beskidte vinduer rene igen, og tog sig god tid til det.

Risposta di Vinduespudser Renværk
Meget søde og imødekommende. Overværende overfor både hunden og børnene 😅
Varm anbefaling

Risposta di Vinduespudser Renværk
Flotte vinduer og meget høflig betjening. Har lavet en fast aftale med firmaet.

Risposta di Vinduespudser Renværk
Super god service og fantastisk godt arbejde. Vi kan klart anbefale Renværk

Risposta di Vinduespudser Renværk
God oplevelse med god service og til fornuftig aftalt pris.
Eneste problem… Nu kan naboerne se når man er morgengrim 😉

Risposta di Vinduespudser Renværk
en medarbejder der gør arbejdet helt fantastisk godt.
jeg vil anbefale jer til andre, der vil have en vinduespudser.
Medarbejderen skal have stor ros for sit arbejde.
Jeg glæder mig til, at han kommer igen.

Mødestabile
Flinke og rare unge mennesker, der godt er fantastisk flot arbejde.