Scopri cosa dicono le persone
Lad dig ikke nare af de pæne billeder og priser på hjemmesiden. Tager overpris for dårlige produkter! Reklamerer højt og flot med fri fragt mange steder på hjemmesiden, men når man ønsker at... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg tog Trin 1 kursus hos Vinduespudsning.com, Johnni tæver dig igennem kurset for at sikre at du har teknikken i orden, og deler alle guldkorn ud. Fantastisk kursus med bedste morgenkaffe. Overveje... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Professionel vinduespudserudstyr til vinduesvask. vinduessæbe vinduesskraber vinduespoleringsartikler
Informazioni di contatto
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Tager sig tid med kunden og vejleder…
Tager sig tid med kunden og vejleder korrekt. Kan klart anbefales.
Har bestilt nogle ting hos dem
Har bestilt nogle ting hos dem, men aldrig modtaget varen eller svar fra dem på de mails jeg har skrevet....
langsom leveringstid
Rigtig godt kursus
Super godt kursus hvor man lærer de grundlæggende teknikker. Derudover er Johnni et super behageligt menneske og virker som om at han virkelig ønsker at man skal få det bedste ud af det.
Fantastisk kursus og en kæmpe anbefaling!
Super godt kursus, hvor man lærer de forskellige teknikker, får tips og tricks til teknikken og selve dét at drive forretning. Derudover får man alle sine spørgsmål godt besvaret, og der findes ingen dumme spørgsmål på kurset, hvilket er rigtig rart. Lærerigt og hyggeligt fra start til slut. Johnni er virkelig god til at lære fra sig, og man kan mærke, at han ønsker, at man bliver en god vinduespudser, og at man kan sit kram 100%, når man går derfra. Det har været alle pengene værd og en klar anbefaling herfra!
Virkelig tålmodig og sød lærer
Virkelig tålmodig og sød lærer. Rigtig energi smittende lærer. Virkelig godt humør og god service
Jeg har deltaget i del 1 af…
Jeg har deltaget i del 1 af vinduespudser kurset, og jeg er rigtig godt tilfreds med det, jeg har fået ud af kurset. Johnny er rigtig flink og dygtig indenfor sit fag og god til at lære fra sig.
Vinduespudsning.com Johnni tog mig igennem kurset trin 1
Fantastisk kursus og dag sammen med Johnni man kan godt mærke at han ønsker jeg skulle lære at blive en dygtig vinduespudser
Jeg kan jeg helt klart anbefale Vinduespudsning.com, og helt klart pengene værd. stor ros til Johnni
Vinduespudserkursus Trin 1
Det var en stor fornøjelse og alle pengene værd at deltage i Johnni' kursus. Mange gode fif og råd, blandet med nogle hyggelige timer.
Trin 1 kursus bedste for pengene!
Overvejer du at vinduespudsning kursus kan jeg helt klart anbefale Vinduespudsning.com, og helt klart pengene værd.
Vindespudser Kursus Trin 1
Min kæreste og jeg rejste for et par uger siden fra Jylland til Glostrup for at tage vinduespudser kursus trin 1. Vi lærte gode teknikker til vinduespudsning, fik svar på alle vores spørgsmål til at drive selvstændig forretning og fik god morgenmad sammen med Johnni. Der var altid kaffe på kanden, og så gav han endda også et lift ind til Hovedbanegården efter kurset. Super god oplevelse, og så ved vi også at vi altid kan ringe til Johnni hvis vi kommer på flere spørgsmål!
Mvh Tilde og Hussein
Kursus Trin 1
Var en tur forbi johnni for at lære at pudse vinduer må sige det har været det hele værd føler mig godt klædt på til komme ud til kunderne & leverer et stykke kvalitets arbejde vel og mærke helt stribe frit 😅 så kan varmt anbefale kursus trin 1 hvis du vil hurtigt igang lærte også at pudse med stang og så fik vi en god snak om at drive egen virksomhed så alt ialt en fremragende & lærerig oplevelse mvh Henrik
Super godt kursus
Super godt kursus. Og johnny er virkelig god til at lære en teknikerne for at pudse vinduer i top kvalitet. Klart en anbefaling herfra 👍🙂
Super godt kursus
Super godt kursus. Jeg lærte en masse af Johnny.
Super god kursus
Jeg deltog i Vinduespudserskole kursus Trin 1
Johnni Hanson, som er ejeren af Time Solution er virkelig en dygtig og utrolig engageret underviser. Jeg har bare på 1 dag lært rigtig meget om at pudse vinduer og fik gode råd om at være selvstændig vinduespudser.
Jeg vaskede vores samtlige vinduer i huset, da jeg kom hjem for kurset. Min hustru sagde, "waouuu" vores vinduer er blevet meget rene. Hun kan allerede se forskel på vores vinduer.
Vinduerne er helt rene uden striber eller pletter.
Johnni guider dig igennem alt hvad man har brug for at vide om vinduespudsning og om at være selvstændig vinduespudser.
Johnni har givet mig de bedste tips og tricks, der har gjort vinduespudsningen meget nemmere for mig.
Jeg er rigtig glad, for at have taget kurset hos Time Solution, og jeg har lært ekstremt meget kun på en dags kursus.
Jeg har fået mere selvstillid og skal snart i gang med at opstarte et vinduespudser firma op. Drømmen er at langsomt få flere og flere kunder. Jeg kunne ikke have gjort det uden deres hjælp fra Time Solution.
Jeg kan helt klart 100% anbefale Time Solution og Johnni Hanson.
Lyn hurtig service
Lyn hurtig service, altid klar til at hjælpe... SÅDAN..!
Super gode medarbejdere
Super gode medarbejdere, med voldsomt god service. Kæmpe anbefaling herfra! :)
Har været på vinduespudsnings kursus.
Har været på vinduespudsnings kursus.
Johnni er meget sympatisk, god til at lærer fra sig og tålmodig. God til at give fif og man får det rigtige håndlag for vinduespudsning . Dejlig service.
Lilly(hfs rengøringspartner)
Kursus i topkvalitet
Jeg har deltaget i vinduespudsning trin1. Johnni og Co. er meget professionelle og flinke og utrolig hjælpsom. Kunderne som kom forbi fik top rådgivning og service.
Klart anbefaling herfra 👍
De har også rigtig god kaffe 😉
Det har været en fantastisk god læring…
Det har været en fantastisk god læring og en super god professionel vinduespudser kursus jeg har været på . Super service over for andre vinduespudser og kan klart anbefale dette sted at handle vinduespudser udstyr. De ved hvad de taler om . 😊
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.