UretVintage.se Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Beställde klocka som kom inom utlovad tid och i det skick som var förväntat. Det som drar ner betyget är oklara besked från deras kundservice (per telefon säger de att klockan är såld för att kort där... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Riktigt tråkig leveranstid. Visst, externlager, men 13 dagar är bara lite segt när man väntar. Jag hade önskat mer specifikation om vad som faktiskt ingår i "Originalhandlingar" för respektive pr... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Beställde en klocka som jag efter lite mer en 14 arbetsdagar avbokade på grund av för lång leveranstid. Det stod 1-3 arbetsdagar men ändrades sen till 4-7 dagar. Något jag noterade i efterhand är att... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bytet till identisk Seamaster men med större boett (41mm), gick väldigt smidigt. Returen av den första klockan funkade väl. Den andra klockan tog lite tid på sig att anlända, men när den väl hade ko... Leggi di più

1. Negozio di orologi
  2. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Hos oss hittar du ett stort utbud av populära pre-owned klockor från världskända märken som Rolex, Omega, Breitling, TAG Heuer, Cartier och många fler. Alla klockor säljs med garanti och vi erbjuder 14 dagars öppet köp. Våra urmakare går igenom och kontrollerar noggrant samtliga klockor innan de skickas till våra kunder, för att garantera att klockan levereras i bästa möjliga skick. Självklart är alla klockor trycktestade och äkthetskontrollerade.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

154 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

56 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Har väntat på min order sen 28 mars då…

Har väntat på min order sen 28 mars då beställning ägde rum. Försenad uppskjuten och dom har ingen aning om när det eventuellt kan skicka ut den. Får samma svar gång på gång och kundtjänst är inte direkt till någon hjälp då dom uppleves inte ha någon vettig information eller insyn om processen! Otroligt besviken på alla plan! Hemsidans information lever definitivt inte upp till kvalitén dom lovar om service.

7 maggio 2024

Otroligt oseriöst företag

Beställde en klocka från uretvintage.se 2024-03-07 - Har idag 2024-04-25 fortfarande inte fått den. Vid varje mejl så svarar kundservice med att skjuta upp leveransen en vecka i taget. Här är några svar som jag har fått vecka för vecka:
-"Förväntas anlända till huvudlager under denna vecka"
-"Jag beklagar denna försening som uppstått och påverkat din order.
Förväntat så kommer leveransen i mitten på nästa vecka."
-"Det är högt tryck just nu och belastningen på terminal är hög.
Din order är prioriterad och vi kommer meddela dig direkt när din order är redo."
-"Din order ligger som prioriterad hos oss och lagret meddelar att det inte ska vara allt för länge till innan din order kan skickas från oss."

HETT TIPS - Beställ er klocka någon annanstans!

25 aprile 2024
Valutata 2 stelle su 5

Mitt köp hos Uret Vintage

Köpte en Omega Speedmaster. Snabb leverns! Klockan skulle vara "funktionstestad och genomgången". Det visar sig att gången är betydligt sämre än de redovisat i annonsen. Det är smuts och ett hårstrå bakom locket. Samt så nollställer inte kronografens sekundvisare på noll. Så man undrar ju vad de menar med "genomgången"?
Jag mailade och fick svar på 2 av 3 anmärkningar. Om gångavvikelsen svarade de inte alls. Avseende smutsen kunde de tänka sig att ta in klockan och göra rent den. När det gäller sekundvisaren gick jag råd och en länk till en video hur man kalibrerar en kronograf. Bara att tipsen jag fick gäller Quartz-kronografer. Vem vet inte att en Omega Speedmaster är en mekanisk klocka? I synnerhet om man jobbar med att sälja "vintage" klockor.

I det stora hela, inte helt nöjd och framstår både oprofessionellt och oseriöst.

2 gennaio 2024

Undvik!

Känns riktigt oseriöst!
Känns oseriöst hur de hanterar begagnade klockor och bedömer skicket. Kundservice har ingen aning om skicket och inga mer bilder än de som finns på hemsidan går att få. Använder samma bilder till flera objekt av samma klocka och förnekar det. Kommer med ursäkter när de sålt samma objekt flera gånger.

2 gennaio 2024

Obs! Rekommenderas ej!

Obs! Beställde en klocka och sedan säger dem att de är slut i lager. Samma sak hände mig en gång till. Dessutom hänvisar de till dyrare alternativ. Rekommenderas ej!

3 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Worth the wait

Long delivery time but I surmise this is because of their QC procedures. Once my package arrived it was so solidly wrapped I thought they had sent me a bowling ball. Quality of watch as, or even slightly better than expected. Recommended but only for the patient customer.

30 luglio 2023

Oseriös återförsäljare

Lovade att leverera klockan på 7-10 dagar efter 2 samtal när klockan inte levererats så fick vi veta att klockan saknade länkar därav förseningen, det kändes väldigt oseriöst att inte meddela detta då uret vintage uppenbarligen hade informationen. När klockan levererades så tycker jag inte att skicket var vad som lovades på hemsidan, inte heller var den rengjord vilket jag fick veta när jag lämnade in den för att ta bort en länk. Personalen på NK berättade att den var väldigt smutsig mellan länkarna. Jag kommer inte handla här igen

29 settembre 2022

My order disappeared..

Ordered a used watch which after 5 emails, 3 phone calls and 1.5 months later "disappeared" in transport.

When I asked for a similar watch for the same price, they could no longer offer this.

In addition, the exact same pictures were used for another watch 2 days after my order as the pictures of the watch I originally ordered.

25 dicembre 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più