Chrono24 Recensioni 2849

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Chrono24 gav mig en känsla av seriositet och min upplevelse var att jag vågade genomföra en transaktion med en för mig tidigare okänd aktör. Det gick att följa hanteringen och affären samt att dess sp... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Very fast and hassle-free purchase. Quick responses to my questions and was delivered with DHL Express within 2 days from Netherlands to Sweden. Well packaged to ensure no damages. Very beautiful piec... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mitt första klockköp via Chrono24 och jag är väldigt nöjd! Hela processen var smidig och trygg. Uppskattar att Chrono inte bad mig lämna recension direkt efter jag hämtat ut klockan, utan gav mig ca 1... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var en enkel och smidig process. Hade inga som helst problem, betalning, leverans och bra info om vad som hände. Bra underleverantör hjälpte också förstås. Hade inga bekymmer eller frågor, så h... Leggi di più

1. Negozio di orologi

Scritti dall'azienda

Köp och sälj nya och begagnade klockor på Chrono24 i hela världen. Mer än 302,538 märkesklockor från Rolex, Breitling, Omega o.s.v. till bra priser

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Chrono24 felt safe and professional

My experience using Chrono24 for importing a rare watch from Japan was very positive. Purchase, transaction, update, and communication with the seller through the platform were all good and felt safe. Unfortunately, the FedEx customs clearance in Sweden was exceptionally slow and lacked information, which made that part stressful since the 10 day return policy was consumed.

16 giugno 2026
Valutata 2 stelle su 5

Återkomma till mig när jag behöver…

Återkomma till mig när jag behöver hjälp! Har skickat ett flertal meddelanden om att varan (boxen) var under all kritik. Ingen på Chrono24 återkommer och hjälper mig! Mycket irriterande, särskilt som jag är en återkommande kund!
Jag handlar på Chrono24 för trygghet, men när det gäller får jag ingen hjälp. Om någon mot förmodan läser detta, kontakta mig!!!

29 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

At this stage trustpilot are a magnet…

At this stage trustpilot are a magnet to scammers. And BEWARE do not use your real name as user name wich is easy to do when signing up. If you do so your real name will be visible to all you answer in the chrono24 message function. This can be a really bad thing.

10 giugno 2026
Non scritta su invito
Valutata 3 stelle su 5

Allt var till belåtenhet utom…

Allt var till belåtenhet utom leveransen. Vill varna för ups som det är omöjligt som privatperson att kommunicera med. Handlaren hade vidarebefordrat mitt telefonnummer så jag kunde nås vid leveransen, men det nonchalerade budet. Även när jag satte upp en notis på min port om hur budet kunde nå mej nonchalerades det. Detta resulterade i att paketet skickades tillbaka till handlaren. Eftersom de var väldigt förstående skickades det tillbaka utan kostnad till min dotters kontor som alltid är bemannat.

29 maggio 2026

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più