Beställde klocka som kom inom utlovad tid och i det skick som var förväntat. Det som drar ner betyget är oklara besked från deras kundservice (per telefon säger de att klockan är såld för att kort där... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Riktigt tråkig leveranstid. Visst, externlager, men 13 dagar är bara lite segt när man väntar. Jag hade önskat mer specifikation om vad som faktiskt ingår i "Originalhandlingar" för respektive pr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beställde en klocka som jag efter lite mer en 14 arbetsdagar avbokade på grund av för lång leveranstid. Det stod 1-3 arbetsdagar men ändrades sen till 4-7 dagar. Något jag noterade i efterhand är att... Leggi di più
Bytet till identisk Seamaster men med större boett (41mm), gick väldigt smidigt. Returen av den första klockan funkade väl. Den andra klockan tog lite tid på sig att anlända, men när den väl hade ko... Leggi di più
Hos oss hittar du ett stort utbud av populära pre-owned klockor från världskända märken som Rolex, Omega, Breitling, TAG Heuer, Cartier och många fler. Alla klockor säljs med garanti och vi erbjuder 14 dagars öppet köp. Våra urmakare går igenom och kontrollerar noggrant samtliga klockor innan de skickas till våra kunder, för att garantera att klockan levereras i bästa möjliga skick. Självklart är alla klockor trycktestade och äkthetskontrollerade.
Götgatan 19, 116 46, Stockholm, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Jag läste omdömen om försäljare innan jag handlade. Fokuserade mest på de negativa. De gjorde att jag backade första gången. Efter några dagar bestämde jag mig att ändå genomföra köpet eftersom det fanns möjlighet för faktura eller delbetalning. Det handlade om ett högt belopp. Häromdagen fick jag min klocka. Paketet kom precis då som det stod på deras hemsida dvs 4-7 dagar efter beställningen godkändes. Jag tyckte det tog lite för lång tid men när man förstår konceptet hur de säljer verkar det ändå rimligt. Även priset var konkurrenskraftigt. Beskrivningen av klockan var mindre bra när jag skulle handla men det går att ordna i framtiden. Skicket var som i beskrivningen o all tillbehör fanns med. Så min erfarenhet var positiv

Risposta di UretVintage.se
Absolut enklaste sett att hitta sin dröm klockan.. för mig viktigt att känna sig säker o trygg med affären

Risposta di UretVintage.se
Jag är nöjd med köpet men jag uppfattar att bilden av uret på hemsidan inte var bild av det uret jag köpte och fick levererat.

Risposta di UretVintage.se
Fick varan och den var precis som förklarat kanske tom bättre.
Fick snabba svar från supporten för det var lite fel i beskrivningen men det fick jag kompensation för..

Risposta di UretVintage.se
Den inköpta IWC’n var ej i (5 av 5) gradering i sin helhet, utan snarare 3 eller 4 av 5.
Läderbandet var 3 av 5.
Baksidan på uret 3,5 av 5.
Boett 4 av 5.
Osv.
Saknade även internationellt certifikat i form av plastkort från IWC, sen kom klockan med ett vanligt hasp-lås på bandet men var beskrivet att ha ett viklås.
Ingen svarar på supporttelefonen i angivna öppettider.
Gillar uret trots detta, annars hade det blivit en stjärna…

Risposta di UretVintage.se
Snabb frakt, bra bemötande när klockan tyvärr inte passade (för liten) och returen gick smidigt. Men den såg ny ut även om den bara hade 3 av 5, så riktigt bra bedömning av dem!

Risposta di UretVintage.se
Snabb leverans och bra service.
Var ett litet problem med klockan som jag köpte men åtgärdades utan diskussion av UretVintage.
Snyggt agerat!

Risposta di UretVintage.se
Klockan var i ett mycket fint skick, bättre än förväntat och priset var helt rätt!
Mycket bra dialog med kundtjänst innan köp.
Kan varmt rekommendera, nedanstående negativa kommentarer beror nog mer på köparna…