UretVintage.se Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Beställde klocka som kom inom utlovad tid och i det skick som var förväntat. Det som drar ner betyget är oklara besked från deras kundservice (per telefon säger de att klockan är såld för att kort där... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Riktigt tråkig leveranstid. Visst, externlager, men 13 dagar är bara lite segt när man väntar. Jag hade önskat mer specifikation om vad som faktiskt ingår i "Originalhandlingar" för respektive pr... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Beställde en klocka som jag efter lite mer en 14 arbetsdagar avbokade på grund av för lång leveranstid. Det stod 1-3 arbetsdagar men ändrades sen till 4-7 dagar. Något jag noterade i efterhand är att... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bytet till identisk Seamaster men med större boett (41mm), gick väldigt smidigt. Returen av den första klockan funkade väl. Den andra klockan tog lite tid på sig att anlända, men när den väl hade ko... Leggi di più

1. Negozio di orologi
  2. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Hos oss hittar du ett stort utbud av populära pre-owned klockor från världskända märken som Rolex, Omega, Breitling, TAG Heuer, Cartier och många fler. Alla klockor säljs med garanti och vi erbjuder 14 dagars öppet köp. Våra urmakare går igenom och kontrollerar noggrant samtliga klockor innan de skickas till våra kunder, för att garantera att klockan levereras i bästa möjliga skick. Självklart är alla klockor trycktestade och äkthetskontrollerade.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

154 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

56 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Jag läste omdömen om försäljare innan…

Jag läste omdömen om försäljare innan jag handlade. Fokuserade mest på de negativa. De gjorde att jag backade första gången. Efter några dagar bestämde jag mig att ändå genomföra köpet eftersom det fanns möjlighet för faktura eller delbetalning. Det handlade om ett högt belopp. Häromdagen fick jag min klocka. Paketet kom precis då som det stod på deras hemsida dvs 4-7 dagar efter beställningen godkändes. Jag tyckte det tog lite för lång tid men när man förstår konceptet hur de säljer verkar det ändå rimligt. Även priset var konkurrenskraftigt. Beskrivningen av klockan var mindre bra när jag skulle handla men det går att ordna i framtiden. Skicket var som i beskrivningen o all tillbehör fanns med. Så min erfarenhet var positiv

14 aprile 2025

Risposta di UretVintage.se

Hej Karin! Tack för att du gett oss en positiv review. Vad kul att vi vände dina negativa förväntningar till positiva sådana. Vi hoppas att vi i framtiden kan nå fem stjärnor hos dig. Ha en fin dag! Maria Support Agent

Valutata 5 stelle su 5

Absolut enklaste sett att hitta sin…

Absolut enklaste sett att hitta sin dröm klockan.. för mig viktigt att känna sig säker o trygg med affären

8 aprile 2025

Risposta di UretVintage.se

Hej Moniq! Tack för att du gett oss fem stjärnor i betyg! Det gör oss så glada att höra att du funnit din drömklocka. Ha en fin dag! Maria Support Agent

Valutata 3 stelle su 5

Jag är nöjd med köpet men jag uppfattar…

Jag är nöjd med köpet men jag uppfattar att bilden av uret på hemsidan inte var bild av det uret jag köpte och fick levererat.

9 aprile 2025

Risposta di UretVintage.se

Hej Grim! Tack för din review! Våra bilder på klockorna på hemsidan ska så klart överensstämma med verkligheten. Vend gärna tillbaka till oss på support@uretvintage.se med en bild på den klocka du fått hem så kan vi se över ert ärende. Ni har självklart även rätt till 14 dagars retur på en oanvänd modell hos oss. Ha en fin dag! Maria Support Agent

Valutata 5 stelle su 5

Fick varan och den var precis som…

Fick varan och den var precis som förklarat kanske tom bättre.
Fick snabba svar från supporten för det var lite fel i beskrivningen men det fick jag kompensation för..

7 aprile 2025

Risposta di UretVintage.se

Hej Mathias! Tack för ditt fina omdöme! Det gör oss så glada att se att du är en så nöjd kund! Ha en fin dag! Maria UretVintage

Valutata 2 stelle su 5

Smått besviken.

Den inköpta IWC’n var ej i (5 av 5) gradering i sin helhet, utan snarare 3 eller 4 av 5.

Läderbandet var 3 av 5.
Baksidan på uret 3,5 av 5.
Boett 4 av 5.
Osv.

Saknade även internationellt certifikat i form av plastkort från IWC, sen kom klockan med ett vanligt hasp-lås på bandet men var beskrivet att ha ett viklås.

Ingen svarar på supporttelefonen i angivna öppettider.

Gillar uret trots detta, annars hade det blivit en stjärna…

24 marzo 2025

Risposta di UretVintage.se

Hej Patrik! Tack för din review! Beklagar självklart din besvikelse! Jag kan se att vi har kontakt med dig via vår kundtjänst mail och att vi där har erbjudit dig antingen retur eller kompensation. Svara oss gärna så att vi vet hur vi kan gå vidare och hjälpa dig på absolut bästa sätt. Ha en fin helg! Maria UretVintage

Snabb frakt & retur

Snabb frakt, bra bemötande när klockan tyvärr inte passade (för liten) och returen gick smidigt. Men den såg ny ut även om den bara hade 3 av 5, så riktigt bra bedömning av dem!

14 marzo 2025

Risposta di UretVintage.se

Tusen tack för dina 5 stjärnor! Ha det bäst!
Mvh Jenny - Uretvintage.se

Enkelt att handla

Enkelt att handla

1 ottobre 2024

Risposta di UretVintage.se

Tack snälla för ditt omdöme. Vi blir så glada!
Ha en fin dag! Mvh Jenny - Uret.se

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, varan mkt fint skick, bara plus +++++

17 marzo 2025

Tusen tack för ditt omdöme! Ha en fin dag! Mvh Jenny - Uret.se

Omega

Bra skick, över förväntan

20 dicembre 2024

Risposta di UretVintage.se

TACK! Vi blir superglada av detta! Härligt att du är så nöjd!
Mvh Uret Support

Omega seamaster

Är nöjd med mitt köp, fin klocka till ett bra pris !

15 marzo 2025

Risposta di UretVintage.se

Så glada vi blir! Tack för ditt omdöme!
Ha en fin dag! Mvh Jenny - Uret.se

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och bra service

Snabb leverans och bra service.

Var ett litet problem med klockan som jag köpte men åtgärdades utan diskussion av UretVintage.

Snyggt agerat!

11 febbraio 2025

Risposta di UretVintage.se

Tusen tack för dina 5 stjärnor! Stöter du på mer problem så finns vi på support@uret.se. Ha en fin dag! Mvh Jenny - Uretvintage.se

Bästa kundservice

Bästa kundservice, stort urval, snabb leverans.

11 marzo 2025

Risposta di UretVintage.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glada vi blir här på kundtjänsten :) Vi önskar er en fin dag! Mvh - Uretvintage.se

Kanon

Snabb leverans och vacker klocka

19 febbraio 2025

Risposta di UretVintage.se

Vi tackar så mycket för ditt fina omdöme. Ha det bäst!
Mvh - Uretvintage.se

Valutata 5 stelle su 5

Klockan var i ett mycket fint skick

Klockan var i ett mycket fint skick, bättre än förväntat och priset var helt rätt!
Mycket bra dialog med kundtjänst innan köp.
Kan varmt rekommendera, nedanstående negativa kommentarer beror nog mer på köparna…

1 marzo 2025

Risposta di UretVintage.se

Hej! Tack för ditt omdöme! Vad kul att du är nöjd med ditt köp! Detta glädjer oss! Bästa hälsningar - Uretvintage.se

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più