Beställde klocka som kom inom utlovad tid och i det skick som var förväntat. Det som drar ner betyget är oklara besked från deras kundservice (per telefon säger de att klockan är såld för att kort där... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Riktigt tråkig leveranstid. Visst, externlager, men 13 dagar är bara lite segt när man väntar. Jag hade önskat mer specifikation om vad som faktiskt ingår i "Originalhandlingar" för respektive pr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beställde en klocka som jag efter lite mer en 14 arbetsdagar avbokade på grund av för lång leveranstid. Det stod 1-3 arbetsdagar men ändrades sen till 4-7 dagar. Något jag noterade i efterhand är att... Leggi di più
Bytet till identisk Seamaster men med större boett (41mm), gick väldigt smidigt. Returen av den första klockan funkade väl. Den andra klockan tog lite tid på sig att anlända, men när den väl hade ko... Leggi di più
Hos oss hittar du ett stort utbud av populära pre-owned klockor från världskända märken som Rolex, Omega, Breitling, TAG Heuer, Cartier och många fler. Alla klockor säljs med garanti och vi erbjuder 14 dagars öppet köp. Våra urmakare går igenom och kontrollerar noggrant samtliga klockor innan de skickas till våra kunder, för att garantera att klockan levereras i bästa möjliga skick. Självklart är alla klockor trycktestade och äkthetskontrollerade.
Götgatan 19, 116 46, Stockholm, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
När jag skickade meddelande om klockan jag sökte så fick jag besked om att den var såld. Men efter 1 dag så hade ni fått in en liknade. Så supporten gav mig tipps om klockan som jag sedermera köpte.

Risposta di UretVintage.se
Seriösa företag har väldigt dålig kundtjänst.
Jag skickade ett mejl och fick svar efter två dagar.
Jag har köpt en klocka, och leveranstiden skulle vara mellan 4–7 dagar — jag har fortfarande inte fått min leverans.
Telefonsupporten är bara öppen i två timmar.
Väldigt dålig service.

Hej
Trevliga och tydliga instruktioner, kändes trovärdiga. Vänlig kundtjänst. Inte 5 stjärnor för det tog mkt längre tid från beställning till jag hade klockan än jag trott. Fin klocka!

Risposta di UretVintage.se
Snabb, korrekt och ärlig hantering.
Känns tryggt även för en ovan "näthandlare".

Risposta di UretVintage.se
Skulle inte råda någon att beställa från denna sida, de verkar inte ha någon koll på sina varor så jag skulle inte våga lägga ett sådant stort inköp i deras händer.
Beställde en Tag heuer klocka som fanns tillgänglig på hemsidan. Får orderbekräftelse och två dagar senare får jag följande mail,
Tack för ditt mail!
Nu har jag fått en återkoppling gällande din order.
Vi kan tyvärr inte få tag på modell V830662 - WAZ1118.BA0875 alls. Beklagar så klart detta besked!
Kan någon av dessa modeller vara av intresse för dig?

Risposta di UretVintage.se
Efter en vecka då jag hade ringt företaget flera gånger eftersom min beställning inte bekräftades fick jag veta att den inte fanns i lager. Då hade jag frågat om så var fallet vid varje kontakt. I stället för den Tag Heuer med gul urtavla blev jag erbjuden att köpa en klocka av ett helt annat märke. När min order hade avbeställts såg jag ett par timmar senare att samma klocka åter gick att köpa på hemsidan. Bedrägeri!

Risposta di UretVintage.se
Fungerade bra att hitta rätt produkt för mig.Lite otydligt hur jag betalar ….

Risposta di UretVintage.se
över förväntan klockan var fräschare och med papper skulle ge 100 stjärnor om möjligt

Risposta di UretVintage.se
Beställde en klocka den 19:e april. Ordern "godkändes" den 24:e april. Förväntad leverans 4-7 arbetsdagar. Då jag hörde av mig till kundtjänst första gången blev svaret (6:e maj) "Denna klocka är nyinkommen och våra urmakare ska bli klar med den först...". Därefter, den 12:e maj var svaret "leverans förväntas till vårt huvudlager under denna vecka". Vart finns dessa urmakare då? Ringde ett par ggr, med samma svar. Den 14:e maj vågade jag inte vänta längre utan avbeställde den (det var en 50-årspresent). Tack och lov så gick jag in och läste omdömen här på Trustpilot. Skulle verkligen ha gjort det innan jag beställde någon klocka. Mitt ordernummer var: 6453990 (ser att de har svårigheter att återfinna ordnar med svala omdömen så jag skriver ut det här).

Risposta di UretVintage.se
Pretty lousy customer service. Purchased a pre owned Omega that began having issues within the first week. Sent the product back for service, now the problem has began happening again. Contacted them saying I found it unacceptable and wished to return it in exchange for credit for a different model. They told me no, but you can sell it back to us. Probably won't be using this company again.
Update now I received a reply from them saying that they are not interested in purchasing this model back from me. Wow, what a great experience.

Risposta di UretVintage.se
Beställde en klocka fick en orderbekräftelse
Sen efter 2 veckor ett mail som säger att det blir ytterligare försening men avbeställ gärna känns som man sålt något som man inte har

Risposta di UretVintage.se
Varan levererades snabbt och i utlovat gott skick.