Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og nem ombytning Havde købt en lækker housecoat til min mand. Desværre for stor. Fik omgående byttet til mindre størrelse helt uden problemer. Ingen returgebyr. Men byttet lige over efter få d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Købte for 1.5 år siden tiger of sweeden i deres basis blå hus Troelstrup. Valgte basis netop så jeg kunme supplere nye bukser efter slid, som ekspedienten også verificerede. Kommer ind i butikken nu o... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super kompetent betjening af medarbejderen, Allan. Hurtig til at gennemskue mine ønsker og forventninger, samtidig med at han håndterede min grundangst for tøjindkøb forbilledligt med god humor og s... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Havde min udviklingshæmmede søn med i Troelstrup for at fylde godt op i hans garderobe, nu hvor han er voksen. Næsten uanset hvad han pegede på, fandtes det ikke i hans størrelse; bukser, skjorter, ja... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento uomo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Københavns største, enkeltstående modeforretning med hele 5 etager med mærkevarer til kvinder og mænd. Vi forhandler en lang række mærker, der alle er anerkendte på den internationale modescene for deres kvalitetsbevidsthed, håndværk og stilfuldt design. Besøg forretningen i København eller vores website.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

Havde egentligt fået indtryk af at…

Havde egentligt fået indtryk af at stedet havde en høj servicegrad, men skal love for at man skal gøre sig umage for at komme af med sine 10.000 kr til et bryllupssuit. Travlhed bevares, men et “lige et øjeblik” så skal vi være der, havde da været en god start. Nå men vi må videre.

17 aprile 2021

Kære Michael,

Tak for din bedømmelse og kommentar. Vi er kede af at i har haft en dårlig serviceoplevelse hos os.

Jeg formoder i var hos os i lørdags? Det er pr. tradition den mest travle dag på ugen, derfor er vi ekstra mange på job netop den dag. Desværre kan vi ikke forhindre at ventetid opstår, da alle vores kunder skal opleve en ordentlig betjening og vi modsat andre brancher for det meste oplever kunder der kommer ind fra gaden uden tidsbestilling.
Vil man derfor gardere sig mod unødig ventetid, anbefaler vi at man booker en tid, enten på vores hjemmeside eller ved at ringe herind til os.

Gudskelov er der ved at komme gang i mulighederne for at holde fest igen, hvis i stadig har mod på at give Troelstrup en chance vil vi se frem til at hjælpe jer med at finde et flot bryllupssuit. I er meget velkommen til at tage kontakt direkte til mig, så skal jeg sørge for at vi reserverer en tid til jer.

Hans Peder Lange
Butikschef
Troelstrup
Tlf. 33121394
1sal@troelstrup.com

Valutata 5 stelle su 5

En fornøjelse både i butikken og online

Når man som jeg har brug for tøj med ekstra længde, er Troelstrup klart et af de bedste steder at shoppe i København, altid kompetent service.
Jeg foretrækker at komme i butikken, men det tøj jeg har bestilt online er altid forsvarligt pakket ind og er den rigtig størrelse.

11 gennaio 2021

Hej Jesper,
Tak for stjernerne og fordi du har taget dig tid til at skrive et par ord om din oplevelse af butikken og webshoppen. Jeg er glad for, at du sætter pris på butikken og webshoppen, samt udvalget og servicen begge steder.

Valutata 1 stelle su 5

En god oplevelse blev hurtigt ødelagt

En god oplevelse blev hurtigt ødelagt.

Jeg havde d.02-06-2020 købt nogle skjorter.
Efter at have prøvet én, fandt jeg ud af at de var for lange. Dagen efter var jeg nede og få dem byttet til en bedre størrelse. Begge dage med venlige og hjælpsomme medarbejdere. Desværre havde de ikke dem jeg ønskede i den rigtige størrelse. Så købte en enkelt hvid skjorte i den rigtige størrelse og fik en stribet bestilt hjem.

I dag blev jeg så ringet op omkring at skjorten var kommet i hus, hvorefter jeg tager ned for at hente den. Nu er der så tilbud på alle skjorterne med 50%. Hvorved at jeg så spørger om jeg så ikke burde kunne få de to skjorter jeg har købt til den pris de nu står til. Da det er indenfor 14 dage at jeg har købt dem. Medarbejderen, ved navn Henrik, fortæller mig at jeg ikke kan få den til den udsalgspris, da det er en vare som de har bestilt hjem og at den skjorte jeg allerede havde fået, heller ikke kunne gøres noget ved, da jeg allerede havde købt den.

Jeg fortæller Henrik, at i dette tilfælde kunne jeg så lige så godt undlade at købe skjorten og så vente på at han havde sat den på hylden med udsalgsprisen og så købe den på ny.
Det ville ikke komme til at ske fortæller han og jeg kunne heller ikke gøre noget med den skjorte jeg havde herhjemme hvis den havde været prøvet på.

Det synes jeg godt nok er en mærkelig måde at drive forretning, hvis man ønsker at have kunder kommer igen.

16 giugno 2020

Kære A. Jacobsen

Jeg er ked af, at du ikke har været utilfreds med din oplevelse i butikken. Jeg ved, at du efterfølgende er blevet kontaktet direkte af vores butiksledelse for at råde bod på oplevelsen.

Jeg håber, at du igen har mod på at besøge butikken.

Hav en dejlig dag

Den bedste herreekviperingsforretning.

Jeg køber stort set alt mit tøj hos Troelstrup. Betjeningen er professionel og engageret, og varesortimentet dækker alles behov.
Det er en dejlig oplevelse at handle i forretningen, fordi alt er præget af ordentlighed og faglig kompetence.

25 gennaio 2020

Hej Engelbert
Tusind tak for stjernerne og de pæne ord om butikken, personalet og udvalget. Det betyder meget for os :)
Mvh. Cathrine fra Troelstrup

Valutata 4 stelle su 5

Dejligt med en butik med god gammeldags…

Dejligt med en butik med god gammeldags ekspdition, hvor man tilbydes hjælp og vejledning ved behov. Gode kvalitetsprodukter og rigtig gode tilbud under udsalg.

25 gennaio 2019

Hej Gitte
Tak for de pæne ord og fordi du har taget dig tid til at anmelde butikken. Vi sigter efter, at levere 5-stjernede oplevelser i butikken hver gang vi får besøg, så hvis du har nogle forbedringsforslag til, hvordan vi kunne levere den endnu bedre oplevelse til dig må du endelig vende tilbage.

Lige i øjet

Min mand købte i dag habit til vores sølvbryllup. Helt igennem god rådgivning og et flot mørkeblåt sæt på udsalg kombineret med siljevest og slips. Det var lige i øjet eller snarere "lige i tøjet"

25 giugno 2018

Hej Hanne
Tak for stjernerne! Jeg er glad for at høre, at I havde en rigtig god oplevelse i butikken.
Tillykke med sølvbrylluppet!

Fantastisk service

Fantastisk service. Dedikeret medarbejdere og godt udvalg. Efter åbning af webshop er det nu også blevet endnu lettere at købe, hvis man ikke er i København hele tiden. Største problem er så man går glip af den gode service - men der må man nøjes med hurtig levering!

11 giugno 2018

Hej Mikkel
Mange tak for stjernerne og de pæne ord om både butikken, servicen og webshoppen.
Vi glæder os til at se dig igen - online eller instore.

Valutata 5 stelle su 5

Har nu handlet 3 gange i Troelstrups…

Har nu handlet 3 gange i Troelstrups webshop...og det virker bare. Varen er der to dage efter. Og super fint pakket ind. Jeg kommer igen.

9 giugno 2018

Hej Mogens
Mange tak for stjernerne og de pæne ord om vores webshop.
På e-gensyn!

Rigtig god kundeoplevelse!

Jeg har været kunne hos Troelstrup i mange år og havde en reklamation på en skjorte. Det er i dag blevet håndteret med det fine niveau af konduite, der er en del af Troelstrups brand, og er super tilfreds. Glæder mig til at se butikken efter den igangværende ombygning!

3 febbraio 2018

Kære Casper
Mange tak for din anmeldelse af butikken og de pæne ord. Vi er glade for, at du værdsætter servicen og glæder os meget til at invitere til housewarming, når opbygningen er overstået.

Valutata 5 stelle su 5

Købte en jakke over nettet hos …

Købte en jakke over nettet hos Troelstrup som desværre alligevel ikke var mig. Returnerede den og fik hurtigt pengene retur. Nemt og hurtigt.

17 ottobre 2017

Kære Cathrine R.

Tak for din anmeldelse af webshoppen. Jeg er glad for at høre, at du var tilfreds med returprocessen.

Valutata 2 stelle su 5

Har handlet en del i Troelstrup .... men SUK!!

Har handlet en del i Troelstrup - som regel dygtige og venlige med fornuftigt udvalg.

Men:

Får så "særlig" mail om tidligt udsalg . Jep, skal ind og have bunke skjorter og der falder nok også et par sko og en stak sokker af. "Ekstra ærmelængde - desværre, de er ikke på udsalg denne gang ..."

Resultat: 0 skjorter, 0 sko, 0 strømper - 0 kr .... til troelstrup.

Dog: De var flinke at sige at de skulle 'nok sige det videre'

......

24 maggio 2017

Kære Mads Kamp

Tak for din anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du er glad for at handle i butikken.

Jeg er ked af, at du besøgte os forgæves i forbindelse med særtilbuddet på skjorter. Vi vil fremadrettet gøre vores bedste for at tilsikre at der tydeligt kommunikeres, at der er tale om udvalgte produkter til vores særtilbud.

En fornøjelse

Jeg var inde hos Troelstrup for at kigge på et jakkesæt til mit bryllup. Dette var mit første jakkesæt, så det hele var lidt uvant for mig. Jeg prøvede et par forskellige jakkesæt og da jeg fandt et jeg kunne lide, prøvede jeg også slips og veste der matchede. Jeg brugte rigtig lang tid, på at prøve forskellige jakkesæt, veste og slips, men jeg følte aldrig at jeg var til besvær på nogen måde.

Sælgeren der hjalp mig, Hans Peder, kom til at sige at han da godt kunne lære mig at binde slips, og det gjorde han da også efterfølgende- "selvfølgelig" som han sagde! Det er sgu da service.

Det var virkelig en behagelig oplevelse at købe tøj hos Troelstrup og jeg køber helt sikkert også mit næste jakkesæt hos dem!

27 novembre 2016

Fremragende betjening.

Jeg var inde i butikken i dag for at købe en efterårsjakke. Jeg blev pænt modtaget i stuen, men vidste, at jeg skulle på 3. for at finde min størrelse.
På 3. etage blev jeg også budt hjerteligt velkommen og da jeg fik forklaret om mine ønsker gik den ansatte straks i gang med at finde forskellige modeller frem som jeg prøvede.
Det er betryggende at handle i en butik, hvor udvalget af varer er meget stort og hvor personalet er venlige og ikke mindst yderst kompetente.
Jeg gik derfra godt tilfreds med en Lodenfrey-jakke i posen.
Tak for en god handel og god betjening.
På gensyn.

8 ottobre 2015

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più