L'azienda ha risposto
Jeg købte en dejlig vinterjakke til min søn i efteråret hos Mr i Holstebro. Efter 3 måneder virkede lynlås i jakken og den ene lomme ikke . Jeg reklamerede selvfølgelig over det og fik verdens bedst... Leggi di più
Mr. Næstved -byen Jeres kvindelige ekspedient virker utroligt arrogant og bestemt ikke serviceorienteret. Skulle købe julegave, hvor hun skulle hjælpe. Det var dog en virkelig ubehagelig tur rundt... Leggi di più
Albuen 6-8, 6000, Kolding, Danimarca
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Mr. August i Helsingør er stedet hvor du går hen og køber herretøj, når du ønsker at købe mærkevarer i god kvalitet til fornuftige priser. Jeg har lige været forbi og nyde deres sublime service. jeg kigger snart forbi igen 😀

Risposta di Mr.dk
Utrolige ringe service. Ved bytning har de også regler som ikke engang fremgår af deres bon.
Dårlig kundeservice i fysisk butik ..
Kommer ikke til at besøge butikken igen..
Super god, nem og hurtig handel.
Jeg bestilte min mands julegave i mandags om eftermiddagen, og har hentet den i pakkeshop i dag onsdag.
Gaven er helt perfekt, og lever op til forventningerne.
Jeg kan klart anbefale deres webshop. Og alt står så fint beskrevet under deres handelsbetingelser, så man ikke er i tvivl om noget.
Jeg kommer helt sikkert til at shoppe der igen.
Generelt er butikker, hvor man sender noget retur og selv skal henvende sig for at høre, hvor ens penge bliver af, bare dårlige.
Jeg købte flere trøjer hos MR og DinTøjmand og måtte sende én retur til begge. DinTøjmand har automatisk refunderet pengene, mens jeg selv skal til at have fat i MR. Jeg ved ikke, om de håber, man glemmer det?
I har sendt mig det forkerte halstørklæde. Jeg står og skal give en gave (de er heller ikke pakket ind trods jeg krydsede det af) hvilket i og for sig er godt nok da min mand ellers havde åbnet en forkert gave. Håber jeg kan få det refunderet asap og med en undskyldning. Derudover er indpakningen til halstørklædet under al kritik. Den kræver en saks til åbning af Gaffa og man risikerer at klippe halstørklædet op. Der skete heldigvis intet. Alt i alt under alt kritik. I har heller ikke givet mig et returmærke til halstørklædet - kun til tasken. Handler ikke hos jer igen.
Jeg kom ind med en blazer jeg havde købt i Uniqlo og spurgte Ole som arbejder der om han ville hjælpe med mig at vurdere om den sad som den skulle. Selvom det ikke var jeres produkt, gav Ole stadig sin tid og ærlige mening og den sad heldigvis som den skulle. Tusinde tak for god Service med stort S. Skal herhen når jakkesættet skal skiftes ud.
Jeg bestiller 2 langærmede trøjer i hvid fordi jeg er i tvivl om str så sender de mig 2 hvide t shirts
Bestilte nogle varer og hørte ikke noget. - Kunne se på mit kontoudtog at pengene var trukket, men ingen varer. - Havde ikke fået besked fra GLS - Tog ned til udleveringsstedet, men de kendte ikke noget. - Senere kom pakken, - sikke en masse tid man spilder på det, og trist at man kan trække pengene uden at fortælle kunden noget. Her skal man ikke købe noget. - Brug en anden leverandør
Mr på Amager . Super service og hjælp lidt ekstra til da der var brug for det .
Lavede en bestilling på hjemmesiden, dagen efter sletter de den da de ikke havde varen men stod der de havde da jeg bestilte
Mr. Mantra på fisketorvet. Sælger løj for mig.
Kom ind for at købe et par sko, men det var kun udstillingensmodellen som var tilbage. Sælger siger at han nok ikke kan give rabat selv om det er udstillingsmodellen.
Hans chef kommer så forbi og fortæller at de altid kun køber en af hver størrelse af den sko. Problemet med den udtalelse er at to måneder før har jeg været i butikken og købt samme sko i brun, hvor jeg fik et "nyt" par.
Forstår ikke, hvorfor chefen skulle lyve på den måde for en kunde. Men så har man lært det. Ikke stole på sælgeren i Mr.
Virkelig hurtigt og behagelig oplevelse
Bestilte det onsdag aften kl 22 og modtog min vare kunne hente den i dag fredag til galten :)
Forfærdelig og på alle måder ubehagelig service i Roskilde-afdelingen, Mr. Møllbach!
Jeg skriver på vegne af min mor, som selv i dag er i chok over den service hun oplevede, som værende en familie fra roskilde - født og opvokset. Vi har været stamkunder hos jer igennem mange år - bliver vidst en af de sidste besøg.
D. 23. januar mod lukketid besøgte min mor Mr. Møllbach i Roskilde med det simple formål at købe en fødselsdagsgave til sin mand. Hvad der skulle have været en nem handel, blev i stedet en chokerende oplevelse med sans af diskrimination og grov uprofessionalisme.
Min mor, som går med tørklæde, blev mødt med mistænkelige og nedladende blikke fra den ansatte, som om hun skulle begå en forbrydelse. Det er ikke blot uacceptabelt – det er et direkte angreb på grundlæggende respekt for kunder.
Min mor forsøgte alligevel at ignorere blikkene og gik rundt i butikken for at finde tøj. Hun kiggede på bukser og forsøgte at matche dem med en trøje, mens den ansatte blot stod bag kassen uden at tage initiativ til at spørge, om hun havde brug for hjælp. Trods hans ligegyldige holdning gik hun rundt i butikken og forsøgte at finde bukser og matchende trøjer. Den ansatte, der blot stod bag kassen uden at tage initiativ til at hjælpe, blev direkte spurgt om størrelser. Svaret? Et flabet og decideret useriøst: "Det må du selv finde dernede."
Min mor prøvede gentagne gange at få assistance, men blev mødt med samme ligegyldige og nedladende tone. Da hun til sidst spurgte ham, om han overhovedet havde interesse i at sælge noget, svarede han iskoldt: "Jeg vil bare hjem og lukke butikken, så nej."
Det hele kulminerede, da min mor gjorde det klart, at hun ville skrive til ledelsen om oplevelsen. Hans svar? "Det skal I da bare gøre, jeg er ligeglad." Det er simpelthen ubegribeligt, at en ansat kan tillade sig at udvise en sådan arrogance og ligegyldighed over for både kunder og ledelsen.
Til sammenligning havde min mor tidligere på dagen talt med en anden medarbejder i samme butik, som havde været yderst serviceminded og professionel. Kontrasten kunne ikke være større. Hvordan kan det være, at niveauet for service afhænger så voldsomt af, hvem der er på arbejde? Hvor er kvalitetssikringen?
Denne opførsel er ikke blot dårlig kundeservice – det er en direkte trussel mod jeres omdømme og bundlinje. Kunder som min mor og min svigerinde, der havde fundet varer og var klar til at købe, endte med at lægge alt fra sig og forlade butikken i vrede. Hvis en ansat kan jage betalende kunder væk, hvor mange penge går I så glip af hver dag, særligt når stamkunder som os nu ikke får lyst til at komme retur?
Til koncernen, Mr.dk, således skader denne type ansatte jeres brand. Hvis dette er den oplevelse, kunder potentielt kan forvente, skal I ikke undre jer, hvis de vælger andre steder at handle – steder, hvor de bliver mødt med respekt, professionalisme og lysten til at levere en god service.
5 stjerne til Slagelse
Fantastisk service fra butikken, som erkender deres fejl.
At de åbner butikken en søndag for at udlevere en glemt skjorte, det er stort.
Nul stjerner fra mig. Deres refundering er under al kritik. Man skal rykke for at få sit tilgodehavende retur på gavekort.
Har ellers elsket deres butik og lækre udvalg men det her er så dårlig kundeservice.

Risposta di Mr.dk
Hej har lige modtaget en jakke.
den er blevet levert hurtigt og lever fuldstænding op til forventningerne er komplet tilfreds.
udover dette oplevde jeg også god kunde service via køb over deres hjemme side det perfekt.
et problem var, at jeg ikke kunne lave bestilling via google chorme, da den stoppede efter jeg havde udfyldt de første oplysinger og kunne ikke komme vidre. Og måtte bruge microsoft edge for at udføre odre, men intet problem for mig.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.