Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og nem ombytning Havde købt en lækker housecoat til min mand. Desværre for stor. Fik omgående byttet til mindre størrelse helt uden problemer. Ingen returgebyr. Men byttet lige over efter få d... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super kompetent betjening af medarbejderen, Allan. Hurtig til at gennemskue mine ønsker og forventninger, samtidig med at han håndterede min grundangst for tøjindkøb forbilledligt med god humor og s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento uomo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Københavns største, enkeltstående modeforretning med hele 5 etager med mærkevarer til kvinder og mænd. Vi forhandler en lang række mærker, der alle er anerkendte på den internationale modescene for deres kvalitetsbevidsthed, håndværk og stilfuldt design. Besøg forretningen i København eller vores website.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig kvalitet & service i.f.m. blazer

Troelstrup har fint stangtøj af gode mærker. Men kvalitet og deres service m.h.t. salg af tilpasset tøj var for mit vedkommende miserabel.
Jeg ønskede mig en klassisk dobbeltradet, mørkeblå blazer med gyldne knapper. Med tilpasning ville det blive lidt over 4.500 kr. Medarbejderen forstod åbenbart ikke, hvad man mener med en sådan blazer, men det gik efter lidt tid.
Jeg får så nogle knapper at vælge imellem og gør det klart, at jeg ønsker nogle klassiske gyldne messingknapper uden nogen pseudo-tingel-tangel som indgravering. Jeg vælger nogle sådanne.
Men inden jeg er nået hjem, får jeg SMS-besked om, at det kan de mærkværdigvis ikke klare--selvom sådanne kan købes overalt. I stedet sender medarbejderen mig et foto af nogle, der ikke er gyldne men til gengæld har alt muligt mærkeligt graveret.
Jeg gør det klart, at det ikke skal være dem, men at jeg selv vil komme ind med nogle andre.
Så jeg klipper knapper af en ældre blazer, jeg havde i forvejen og vender tilbage til butikken med dem og giver dem til medarbejderen.
En måned eller så senere får jeg besked om, at blazeren er syet færdig, og at jeg kan hente den. Men da jeg henter den, har de ikke brugt dem, jeg har afleveret men syet nogle helt andre på med et eller andet fiktivt våbenskjold indgraveret. Det stik modsatte af, hvad jeg eksplicit havde bedt om. Men jeg resignerer og giver op.

Efter en måned går det op for mig, at blazeren reelt ikke passer--selvom den var lavet efter mål. Den er for stor, men den konsekvens, at reversen konsekvent folder synligt, når den er knappet. Herefter tog jeg blazeren til en af de få rigtige herreskræddere, der endnu findes, som så kunne fortælle, at det var, fordi det var dårlig kvalitet af jakkes struktur. Det kostede mig 1000 kr. ekstra at få rettet (nogenlunde) op på det.

I dag opdager jeg så, at en af knapperne på den blazer, jeg næsten aldrig bruger, allerede er faldet af, fordi den ikke var syet ordentligt på.

Jeg vil måske købe nogle sokker eller slips i Troelstrup, men jeg kommer aldrig nogensinde til igen at købe noget, der forudsætter, at man skal forlade sig på butikkens medarbejderes og underleverandørers evner.

6 marzo 2025

Kære Peter Kurrild-Klitgaard

Vi har modtaget din anmeldelse via Trustpilot.

Vi beklager meget det uheldige og irriterende forløb. Det er heldigvis ikke måden tingene foregår på til hverdag hos Troelstrup.

For så vidt angår udvalget af blazerknapper hos Troelstrup er vi underlagt vores leverandørers udvalg, hvis de ikke har neutrale knapper i deres sortiment – har vi det desværre heller ikke.
Vores ellers udmærkede leverandører er ikke i stand til at modtage ’reservedele’ til deres produktion, derfor kan vi ikke sende metervarer, knapper eller andet til dem.

At vi så ikke formår at sætte de ønskede knapper på efterfølgende er der ingen undskyldning for – vi beklager naturligvis.

Når vi producerer konfektion efter mål, er der altid en tilpasningsproces når tøjet er modtaget fra leverandøren, hvor vi tilretter eventuelle fejl og mangler. Det er inkluderet i prisen, og er noget du selvfølgelig også kunne have benyttet dig af.
Jeg forstår at du valgte en anden skrædder da du havde mistet tilliden til at vi kunne løse sagen. Vi kan ærligt sige at mere end 99% af alle husets skrædderopgaver ender med af være løst til kundens tilfredshed.

Hvis du vil give os en ny chance, kan du komme forbi med din blazer, så skal vi sy den knap på der er faldet af og gå resten af knapper grundigt igennem.

Hurtig og nem ombytning

Hurtig og nem ombytning
Havde købt en lækker housecoat til min mand. Desværre for stor. Fik omgående byttet til mindre størrelse helt uden problemer. Ingen returgebyr. Men byttet lige over efter få dage. Meget fin service.

18 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

En helt igennem god oplevelse.

Super kompetent betjening af medarbejderen, Allan. Hurtig til at gennemskue mine ønsker og forventninger, samtidig med at han håndterede min grundangst for tøjindkøb forbilledligt med god humor og stor faglighed.
- og tøjet passede i første forsøg. Elsker bare når folk har dygtiggjort sig i deres metier og er stolte af det.
Kæmpe ros herfra!

5 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

I januar købte jeg oilskinsfrakke og…

I januarr købte jeg oilskinsfrakke og dertil hørende fleece-vest. Vesten var desværre et nummer for stor. Et telefonopkald med god vejledning og et besøg i butikken resulterede i en omgående ombytning til vest i den rette størrelse.
Personalet er høfligt og kompetent. Varesortimentet er begyndt tangere det sikre. Før var der flere satsninger og spræl rent modemæssigt. Dog: man går ikk eglat i byen, hvis det gælder kvalitet og rådgivning.

10 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bestilt Santoni sko til 4400 kr på…

Bestilt Santoni sko til 4400 kr på webshop og modtog sko med slidmærker under sål

14 novembre 2024

Hej Ulrik

Vi er kede af du har haft en utilfredsstillende oplevelse med dit køb hos os.

Vores forretning og webshop deler varelager. Det betyder at de varer der sælges online kan have været prøvet i forretningen og omvendt kan de varer der sælges i forretningen, tidligere have været solgt i webshoppen.

Når det drejer sig om sko, skal der kun 2 skridt på et gulv til at de bliver lidt ridsede på lædersålen. Af samme grund har vi gulvtæpper i skoafdelingen, for at minimere mærker på sålen. Santoni har orange såler, og her ses mærkerne desværre endnu tydeligere. Det er naturligvis beklageligt, men vi har svært ved at sælge sko til vores kunder som de ikke må prøve.

Jeg ved vi har tilbudt dig at ombytte skoene til et andet par, med færre mærker på sålen. Jeg håber at du bliver glad for dine sko, trods alt.

Hans Peder Lange

Store Manager

Valutata 1 stelle su 5

De har 1 par busineess sko i størrelse…

De har 1 par busineess sko i størrelse 46 på webshoppen. Dybt godnat. Herreforretning der favner små mænd. 46 er ikke engang unormalt atypisk længere.

29 ottobre 2024

Hej Frederik.
Grundet vores nye rejse mod vores nye webshop har vi haft lidt bøvl med de online filtre og derfor kan det drille lidt. Vi har naturligvis et stort udvalg af b.la. business sko også i str 46. Dette ses under hver enkelte sko og vi håber at de online filtre snart sidder helt i skabet.
Dbh
Mikkel

Uprofessionel webshop

Uprofessionel webshop. Min mand modtog i midten af februar en ordre fra deres hjemmeside. Han sendte herefter en af varerne retur. Jeg modtog så i dag et opkald fra en medarbejder, der var meget anklagende og aggressiv, han påstod, at den returnerede vare var sendt retur alt for sent (den er sendt 10 dage efter modtagelse - deres hjemmeside skriver 30 dages returret). Fejlen skal formeligt findes et sted i deres ustrukturerede system. Det er naturligvis helt i orden at lave fejl - men den anklagende og meget negative tone i telefonen, er efter min mening aldrig nødvendig og da slet ikke, når jeg som kunde har overholdt alle deres returneringsregler. Vi handler helt sikkert aldrig i den butik igen…

29 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Benyttede udsalget til bl.a at købe nye…

Benyttede udsalget til bl.a. at købe nye sko. Blev betjent af en meget kompetent og serviceminded medarbejder, som også i andre af husets afdelinger har demonstreret sine evner.

2 febbraio 2024

Risposta di Troelstrup

Hej Ole og tak for den meget fine anmeldelse. Det betyder meget for os, da vi gør meget ud af at levere den bedste og mest personlige service til alle vores kunder. igen 1000 tak for anmeldelsen. De bedste hilsner alle os i Troelstrup

Byens bedste herretøjsforretning

Byens bedste herretøjsforretning! Her kan man altid finde lækkert tøj hvad enten det er til pænt eller casual brug. Derudover får man en virkelig god service af det dygtige personale. Jeg har kommet i forretningen igennem mere end 25 år, og det er imponerende som de har formået at tilpasse sig. Troelstrup får mine bedste anbefalinger.

3 gennaio 2024
Valutata 2 stelle su 5

Troelstrup har IKKE de store størrelser

Havde min udviklingshæmmede søn med i Troelstrup for at fylde godt op i hans garderobe, nu hvor han er voksen. Næsten uanset hvad han pegede på, fandtes det ikke i hans størrelse; bukser, skjorter, jakker, frakker. Han er stor, men han er ikke kæmpe, og vi gik netop til Troelstrup fordi de altid har været 'dem med de store størrelser'. Den unge ekspedient tabte desuden ret hurtigt pusten, så vi fik stort set ingen service i den sidste del af besøget.

11 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Købte for 1.5 år siden tiger of sweeden…

Købte for 1.5 år siden tiger of sweeden i deres basis blå hus Troelstrup. Valgte basis netop så jeg kunme supplere nye bukser efter slid, som ekspedienten også verificerede. Kommer ind i butikken nu og får at vide at farven er udgået og at de iøvrigt ikke sælger bukser uden jakke (!). Heldigvis kunne jeg gå i tiger of sweden butikken og købe samme buks som 1.5 år siden, separat - men her virker det bare som et dårligt forsøg på mersalg fra Troelstrup og i direkte modstrid med hvad der tidligere var blevet oplyst.

29 marzo 2023

Hej Thais.
Tak for din kommentar.
Fejlen er helt på vores side, og beror på en intern misforståelse.
Den kvalitet du købte for halvandet år siden, findes ganske rigtigt stadig. Vi har dog valgt at skifte til den nye kvalitet og har derfor ikke længere den oprindelige kvalitet på lager som ’løse’ jakker og ’løse’ bukser.
Det er selvfølgelig ikke det samme som at det ikke findes og ikke kan bestilles hjem til dig på forespørgsel. Jeg beklager din uheldige oplevelse og vi vil straks informere alle kollegaer omkring mulighederne indenfor Tiger Of Swedens lager program.
Jeg håber du har lyst til at besøge os en anden gang.
Venlig hilsen os hos Troelstrup.

Best man tour

Er på Best man tour, med gommen! Er netop kommet ud fra Troelstrup, hvor vi blev serviceret af Allan.

Fantastisk oplevelse, Allan lyttede og spurgte interresseret ind til brylluppet og vi følte os SÅ godt behandlet! Kæmpe stor tak til allan og troelstrup for fantastisk service!

17 febbraio 2023

Hej Mathias,
Mange tak for din rosende anmeldelse af servicen i butikken.
Vi er utrolig glade for at vi kunne hjælpe jer med jeres Best man tour.
Vi vil se frem til at se jer igen.
Med venlig hilsen os hos Troelstrup.

Valutata 4 stelle su 5

Interessant tilgang til service

Fin service og oplevelse ved køb af jakkesæt, slips og skjorte til bryllup i august 2022.

Skjorten er efterfølgende brugt én gang yderligere. Da den skal bruges for tredje gang mangler knappen i halsen og da ingen ekstra knap er syet i skjorten, tager jeg kontakt i butikken.

De har ingen ekstra knapper liggende hvilket er helt fair, men ønsker ikke at tage kontakt til Stenströms for at fremskaffe en eller tag skjorten retur som en reklamation. Jeg får at vide jeg kan prøve ved en skrædder.

Det syntes jeg egentlig er en ret interessant og selvfølgelig yderst skuffende måde at yde service på.

Lad os håbe jakkesættet holder lidt længere.

Opdatering pr. 19/1/23.
Efter kontakt fra Troelstrup har jeg været inde med skjorten og ny knap bliver syet på uden beregning. Den service jeg oprindelig havde regnet med er blivet givet - det værdsætter jeg selvom den skulle være givet fra start. Anmeldelsen er rettet til 4/5 stjerner.

17 gennaio 2023

Kære Alexander.

Vi undskylder meget for den beklagelige oplevelse du har haft i forbindelse med din skjorte. Der skulle naturligvis være fundet en korrekt løsning på stedet.

Vi er selvfølgelig yderst interreseret i at hjælpe dig.
Du er mere end velkommen til at komme ind i butikken, hvor vi med det samme vil sætte en ny knap i på stedet.
Du må også meget gerne sende skjorten ind til os, så vi kan få den fikset hurtigst muligt.

Vi beklager selvfølgelig ulejligheden. Med venlig hilsen os hos Troelstrup.

Dårlig forretningsstil i Troelstrups Webshop

Trækker penge for en skjorte, som de ikke har på lager og derfor ikke er afsendt. Jeg købte skjorten, som stod var på lager i deres webshop. Blev kort efter ringet op, hvor de beklagede, at der var sket en fejl og oplyste mig at de ikke havde skjorten alligevel. Troelstrup har derefter trukket beløbet for skjorten i strid med gældende regler på området og en uge efter har jeg ikke fået pengene tilbage endnu. Har måtte rykke for tilbagebetaling. Dette er en dårlig forretningsstil!

25 agosto 2022

Hej Henrik

Vi beklager meget den uheldige behandling af din ordre. Det gik desværre galt mere end et sted ved håndteringen af din ordre.
Proceduren du har oplevet er ikke den normale standard hos os, alle retursager og tilbageførsel af penge bliver normalt fejlfrit håndteret straks.

Tak fordi du ringede herind og gav os muligheden for at løse vores fejl – og internt få afklaret hvad der er gået galt, så det ikke sker igen.

Vi beklager ulejligheden.
Hilsen os hos Troelstrup

Service i VERDENSKLASSE!!

Efter en tur på bryllupsmesse i Forum, faldt min interesse på Troelstrup som en af mulighederne for at købe mit sæt tøj til den store dag, efter at vi havde mødt/talt med Allan (tror jeg) - super positiv oplevelse - 1. STJERNE!
Nogen uger efter var jeg i Kbh. med fruen, og ville da så lige ind og kigge.
Der var godt gang i butikken, men vi blev spottet med det samme af en ekspedient - 2. STJERNE!
Ekspedienten som spottede os, kommer over da han var klar, og her fra tog han kegler!
Jeg har aldrig oplevet en så behagelig og rolig gennemgang af tøj, selvom der var travlhed. Han tog sig god tid! - 3. STJERNE!
Han tog flere forskellige farver og sæt frem, så jeg kunne blive inspireret, da jeg var helt blank men åben for idéer.
Aldrig har jeg fået bundet så meget sko af en mand før som denne dag - 4. STJERNE!
Hans tålmodighed, faglig viden og nok vigtigst for mig, at han kunne sætte sig ind i mit sted, og bare sælge det han gerne ville - 5. STJERNE!

Hans Peder - DU ER VERDENSKLASSE!
Det er din fortjeneste at jeg valgte at købe tøjet samme dag!
En KÆMPE tak skal der lyder her fra - og en tanke til jer hos Troelstrup, skal der nok komme d. 28/5 når den store dag skal stå!

Mvh.
Anders - Næstved

22 aprile 2022

Risposta di Troelstrup

Kære Anders. Tusind tak for de rosende ord. Vi sætter meget stor pris på at du har taget dig tid til at anmelde butikken. Hilsen Troelstrup

Valutata 5 stelle su 5

Glimrer med sin service i butikken

Glimrer med sin service i butikken. Kompetente ekspedienter og et godt og bredt udvalg. Priserne er rimelige og ja, man kan tage chancen, spare en 50er og købe skjorten hos konkurrenterne online. Så går du glip af en god købsoplevelse, muligheden for at prøve og føle varen samt få rådgivning og modetips. Jeg vil anbefale at besøge butikken. Hjemmesiden er ikke så interessant, synes jeg.

17 marzo 2022
Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service - før, under og efter køb!

Tusind tak for hjælpen med min ordre fra webshoppen, med min kærestes fødselsdagsgave, jeg var udfordret med at afhente i butikken pga Corona. Sød betjening i telefonen, og fantastisk overskud, at I ville komme ud og aflevere ordren foran butikken.

25 gennaio 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più