Er was bij mij in eerste instantie een Oris trekhaak onder de auto gezet terwijl ik een Brink had aangevraagd en dat dit na telefonisch contact vooraf ook mogelijk was voor mijn auto. Toen ik de auto... Leggi di più
We waren al een keer eerder bij Trekhaakcentrum geweest maar toen hadden wij heel veel haast, maar ze hebben alles geprobeerd om ons toch te helpen. Vandaar dat onze keuze weer op het Trekhakencentrum... Leggi di più
Ik heb Trekhaakcentrum Nootdorp gebeld met de vraag of ze mijn trekhaakmodule willen coderen, zij geven aan dat dit niet hoeft dus zal de module wel defect zijn. Nieuwe module besteld a 136 euro vi... Leggi di più
Bij trekhaakcentrum pas een trekhaak er onder laten zetten keurig geplaatst !! Alleen de prijzen zijn pittig !! Met vergeleken met trekhaakpunt !! Het verschil 369 euro voor 1 trekhaak met caravanpa... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Trekhaakcentrum is hét adres voor een complete trekhaakmontage en kabelset installatie en staat garant voor de juiste trekhaakoplossingen voor bijvoorbeeld hybride, elektrische, import- en historische auto’s. Ook voor bedrijfsauto’s en campers hebben wij vaak een geschikte oplossing. Daarnaast levert Trekhaakcentrum accessoires zoals verloopstekkers, witte kentekenplaten, adapters en fietsendragers. Ook voor reparaties aan stekkerdozen en/of ombouw van kabelsets bent u bij ons aan het juiste adres.
Brieltjenspolder 30, 4921 PJ, Made, Paesi Bassi
- 085 - 20 20 660
- info@trekhaakcentrum.nl
- www.trekhaakcentrum.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Organisatie met veel verbeterpunten.
Trekhaakcentrum gaf aan dat ze een specifieke trekhaak zouden monteren op mijn voertuig, dit is zowel als opmerking genoteerd en twee keer telefonisch bevestigd.
Na installatie krijg je een "certificaat" waarop staat gemonteerd: Trekhaak
met kabel set 13 polig.
en welke dingen niet zijn gedaan zoals pin 9 & 10.
Aan deze informatie heb je natuurlijk helemaal niets, behalve dat je weet dat ze pin 9 & 10 (constant & geschakeld) niet hebben geïnstalleerd. Je weet niet wat voor trekhaak er gemonteerd is, je weet niet wat voor kabelset er gemonteerd is. Dus eigenlijk kunnen ze leveren wat ze willen. Hierop informatie verzocht en bleek dat ze een andere trekhaak hebben gemonteerd zonder mij daar van op de hoogte te stellen.
Daarnaast weten de monteurs niet wat ze installeren, ze krijgen het aangeleverd en installeren het maar (Dit kan per locatie verschillen, dit was locatie Veldhoven). Met de vraag of ze weten welke trekhaak het is, en hoe de installatie is gegaan en of er nog bijzonderheden zijn krijg je als antwoord: 1. Dat weet ik niet, 2. goed, en 3 nee.
Ze waren voor de rest in hun klant vriendelijkheid erg onprofessioneel.
Ik raad deze organisatie zeker niet aan, ondanks dat ze de goedkoopste zijn, is klantvriendelijkheid en duidelijkheid niet aanwezig.
3 keer een trekhaak besteld bij mijn…
3 keer een trekhaak besteld bij mijn auto,s aansluitingen waren goed gemonteerddaarom 2 sterren alleen echter tot 3 keer toe was mijn haak beschadigd bij het ophalen van mijn auto en dat moet niet kunnen
Offerte laten maken voor een trekhaak…verkeerde offerte
Offerte laten maken voor een trekhaak onder mijn camper. Offerte kreeg ik snel met aantrekkelijke prijs. Helaas. Men had niet gezien dat het een camper betrof. De prijs werd verdubbeld. Van 500 naar bijna 1000 euro.
Tja dat is geen beste eerste kennismaking. Je mag er toch vanuit gaan dat dergelijke specialisten een juiste offerte kunnen maken.
Jammer, een gemiste kans voor dit gedrijf. Werd overigens wel zeer correctte woord gestaan.
P. Van Baal
Trekhaakcentrum Kerkrade
Na enige bedrijven vergeleken te hebben, besloten om bij Trekhaakcentrum een afspraak te maken. Hiervoor een formulier ingevuld op de site én de gewenste datum ingevuld (met telefoonnummer).
Vervolgens is het erg jammer dat je besluit rond de 700 euro uit te geven bij een bedrijf, dat na het verzenden van de aanvraag helemaal niets meer van zich laat horen.
Uitstekende ervaring bij trekhaakcentrum Nootdorp.…
Uitstekende ervaring bij Trekhaakcentrum Nootdorp, vriendelijke meedenkende medewerkers. Omdat ik met vakantie ging en de agenda was volgeboekt, was een medewerker zelfs bereid op zijn vrije dag terug te komen. Klein probleempje werd prima en vakkundig opgelost.
Trekhaakcentrum 2021-02-10
Mijn ervaring met Trekhaakcentrum.nl.
Op de site van Trekhaakcentrum.nl kan je via het invullen van je auto gegevens een offerte aanvragen.
Hierna kreeg ik dus de offerte toegestuurd. Wat een geweldig mooi en aannemelijk bedrag kreeg ik te zien voor een complete trekhaak onder mijn Camper en heel fijn op nog geen 10 km van mijn woonplaats.
Later kwam trekhaakcentrum hierop terug. Een trekhaak voor een camper is aardig complex en het zou vele malen duurder gaan worden.
Al mijn gegevens werden zonder mij te vragen naar een montage bedrijf gestuurd. Privacy heeft trekhaakcentrum nooit van gehoord.
Op de site zie je niet naar wie en welke plaats je gegevens naar toe gestuurd worden.
Na lang zoeken kwam ik erachter dat het Profile bleek te zijn.
Het bedrijf gebeld en jawel ze hadden al mijn gegevens ontvangen van …….precies.
Hier kreeg ik te horen dat mijn gegevens weer doorgestuurd zijn naar DUITSLAND. Hoe moeilijk kan het zijn denk ik nu.
Het betreft een gangbare camper van het merk Chausson.
Enige tijd later een mail uit Brabant met een offerte. Jawel ook zij hadden mijn gegevens doorgestuurd gekregen van TREKHAAKCENTRUM.NL.
Dit allemaal ZONDER mij medeweten en of akkoord.
Dit is mijn ervaring met TREKHAAKCENTRUM.NL.
NOOIT MEER.
Geheel volgens afspraken vakkundig…
Geheel volgens afspraken vakkundig gemonteerd. Nergens goedkoper.
Klaar terwijl je wacht. Alles conform de Corona regels. Fijne wachtruimte met tv en lectuur. Koffie thee toiletten
Mijn dank Huub Cremers
Snel plaatsen en verder niet nadenken.
Ondanks de vriendelijke behandeling heb ik sterk mijn twijfels over de professionaliteit. De stekkeraansluiting was idioot ver buiten de bumper geplaatst en veel te hoog. "Dat kan niet anders, anders moeten we een gat in uw bumper zagen". Gelukkig heb ik dat niet laten doen. Maar daardoor kon mijn fietsendrager alleen maar heel schuin geplaats worden. Prutswerk dus. Uiteindelijk kwam ik er zelf achter dat het plaatsen aan de andere zijde van de trekhaak wel voldoende ruimte gaf om de aansluiting normaal te monteren. Dus lager en veel meer onder de bumper. Niks wegzagen! Zelf de aansluiting aangepast en nu wel een goedgeplaatste bruikbare trekhaakstekker.
Ik heb een afneembare trekhaak laten…
Ik heb een afneembare trekhaak laten plaatsen door trekhaakcentrum Honselersdijk ik ben daar heel vriendelijk geholpen ik heb daar ook een fietsendrager gekocht De Pro-Usher SG2 met oprijgoot die heel makkelijk te bedienen is dus al met al ik ben tevreden.
Trekhaak
Op 2 april heb ik ze gebeld voor een trekhaak, na 2 week nog niks gehoord dus heb ik wederom gebeld en ze waren er mee bezig. Week later nog niks, weer gebeld dus. Toen kreeg ik iemand aan de lijn die het persoonlijk op zou pakken, niet gebeurd. Week later weer gebeld, kreeg ik de boodschap dat er de volgende dag contact met mij zou worden opgenomen, niet gebeurd.
In het kort,
In 4 week tijd heeft het bedrijf geen contact met mij opgenomen, 3 maal moest het contact van mij komen en heb ik geen trekhaak.
HIER NOOIT EEN TREKHAAK BESTELLEN!
Van het kastje naar...
Van het kastje naar...
Liet op advies van Trekhaakcentrum.nl bij hen een Bosal trekhaak monteren met verhoogde kogeldruk. Helaas blijkt de daarnaast aangeschafte Uebler 21 s fietsendrager, als beste getest bij ANWB en Consumentenbond, niet te passen. Dat ligt niet aan de drager maar aan de Bosal fabrikant die het met de EU normen blijkbaar niet zo nauw neemt en mij heeft 'opgezadeld' met een niet verticaal gemonteerde trekhaak waardoor drager en fietsen naar achter overhellen. Geen gezicht en komt de stabiliteit niet ten goede. Nadat ik het euvel had geconstateerd begon het 'grote touwtrekken' tussen de Uebler dealer en Trekhaakcentrum met als voorlopig resultaat...niets! Uebler monteerde tegen [nog] meerkosten een andere koppeling die het probleem enigszins corrigeerde. Trekhaakcentrum hoort mij meerdere malen beleefd aan maar neem verder geen oplossings initiatief. En dan te bedenken dat ik de lieve som van 1500 euro heb neergeteld voor wat ik dacht een professionele en gedegen product.....
Oplossing:
...wanneer trekhaakcentrum.nl:
eindelijk zelf eens contact opneemt i.p.v. dat de klant telkens 'achter het probleem aanmoet,
zorgdraagt voor een oplossing waarbij mijn fietsendrager in de juiste verticale stand komt te staan zodat ik zonder zorgen de weg op kan...
Geen expertise, onverantwoordelijk en nalatig
Het trekhaakcentrum in Nootdorp heeft een verkeerde trekhaak bevestigd, waardoor de fietsendrager die we er later op bevestigden zeer laag hing en een gevaarlijke situatie ontstond. Na veel aandringen en bewijs (zie foto) gaven ze uiteindelijk hun fout mondjesmaat toe en hebben ze er in Oosterhout een andere trekhaak op bevestigd. Dit heeft ons 3 vakantiedagen, extra hotelkosten en een hoop gezeur gekost. Men heeft ten eerste als zogenaamd expert (als trekhaakcentrum verwacht je in ieder geval dat ze verstand hebben van trekhaken) er een foute en/of verkeerde trekhaak op gezet en ons met een gevaarlijke bevestiging weg laten rijden. Ik heb mijn klacht gemeld maar excuses en compensatie van de extra kosten die het gedoe heeft meegebracht worden niet gegeven. Men ontkent zijn verantwoordelijkheid in deze. Conclusie de expertise is ver te zoeken en men laat je gewoon weg rijden met een verkeerde trekhaak wat een gevaarlijke situatie oplevert helemaal na bevestiging van de fietsendrager.