wij hebben al een jaar een glasvezel in huis, waarbij overstap Tele2 naar Odido. Glasvezezel werkt nog altijd niet en Tele2 bouwt ondersteuning af. Box nu door tele2 uitgeschakeld, boodschap verplich... Leggi di più
al weken hele slechte internet/wifi verbinding. met name tv kijken via KPN abonnement. films stoppen en beginnen helemaal opnieuw voor 1 seconde. daarna weer eindeloos laden. Websites openen nie... Leggi di più
De verbinding via Tele2 op het nieuwe thuisadres Waddinxveen is heel slecht. Hele begripvolle ondersteuning maar ze doen echt niks om het op te lossen of vrijwillig te ontbinden. Ga nu maar 7 maan... Leggi di più
Per 2 juni 2025 noodgedwongen overgestapt naar Odido want Tele2 stopt ermee. Over de maand juni 2025 werd het volle maandbedrag door Tele2 afgeschreven. Daarna volgde in juli een creditnota voor bijna... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
bagger service
Ik zou meer tijd steken in service verlening dan in al die fb filmpjes.
Heb al 3 maanden een bagger verbinding vanuit huis. Maar oplossen ho maar. Ze hebben het advies om over te stappen (met extra kosten) ipv een oplossing verzinnen.
Zodra je je bundel beëindigt hebben ze er geen moeite mee om nog zo veel mogelijk geld van je in te houden. Ik had m'n abonnement beëindigd, en in m'n laatste maand was m'n bundel opeens alleen nog geldig binnen Nederland, waardoor ik lekker kon betalen voor elke MB die ik in België gebruikte.
En met de klantenservice kom je ook niet verder. Blij dat ik hier weg ben :)
Geen inlevingsvermogen
Mijn ervaring als hulpverlener is dat je beter geen gebruik kan maken van Tele 2 als je een eenzame alleenstaande bent en ook nog eens kwetsbaar.
Voor wie tv kijken van groot belang is om dagen door te komen.
Tele 2 is er niet voor deze mensen, er is geen sprake van enig inlevingsvermogen en er wordt geen enkele bereidheid getoond een monteur te sturen als er problemen zijn die voor hen niet helemaal duidelijk zijn.
Men wordt afgescheept met het opsturen van een afstandsbediening, modem en gaat ervanuit dat deze mensen het wel zelf op kunnen lossen, niet dus!!!
Snel en goedkoop 5g
5g werkt altijd goed en snel. 1 van de goedkoopste 5g providers
Slechte contact mogelijkheden.
Ik heb een vraag en een klacht.
Telefonisch moeilijk bereikbaar, via de site kom ik alleen maar in contact met service voor mobiel, maar mijn probleem is met thuis abonnement. Doorverbinden lukt niet! Klachtenformulier of email niet te vinden....
In het verleden telefonisch contact gehad, dan is de service ok
Niet aan beginnen allerslechtst klantenservice ooit.
Niet aan beginnen allerslechtste klantenservice ooit.
Moest nummer overzetten van mij naar mijn dochter.
Na een half uur geprobeerd te hebben en drie x de verbinding verbroken eindelijk iemand te pakken. Die adviseerde nieuw abonnement, dit gedaan maar dit lukte niet gelijk bij de 2e poging heeft hij de verkeerde kleur van het toestel ingevuld. Gelijk de mail betaald en toen ontdekte we de fout. Gelijk terug gebeld naar Tele2, toen 3 uur bezig geweest, 3 x doorverbonden en de verbinding verbroken, met als resultaat niemand wilde ons helpen. Kreeg te horen weiger de koerier maar en wacht maar op je geld, en sluit dan maar een nieuw abonnement af. Ik vroeg ook om een bevestigingsmail dat we zeker ons geld zouden terugkrijgen en die hebben we ook nooit gehad. De laatste persoon sprak amper Nederlands.
Perfect geholpen
Perfect geholpen! Mijn modem werkte niet meer goed. Ik heb gezocht naar een nummer van de klantenservice. Die kon ik makkelijk vinden. Direct gebeld, geen ingewikkeld keuzemenu -alleen normale dingen- en vlot met een heus persoon aan de telefoon. Zeer vriendelijk en adequaat geholpen en ook daadwerkelijk een vlotte oplossing. Kortom, geen gedoe en gewoon snel in gesprek met een persoon. Zo ontzettend belangrijk!!! Mijn dank!
Incasso loopt door na beëindiging
Ook hier blijven afschrijven na bevestiging beëindiging abonnement. het zou allemaal in orde worden gemaakt....niet dus.
beëindigen per eind maart '23 terwijl ik bevestiging per beëindiging november '22 van tele2 zelf heb ontvangen. wat een bende.
10-04-2023: incasso deels gestorneerd automatisch en deels handmatig aangevraagd, want ze komen de belofte van terugboeken niet na.
23-06-2023: dreigbrief met incassobureau. Als je ze belt word je na iedere vraag minutenlang in de wacht gezet. Dat dit bedrijf nog bestaat is een raadsel.
Beeindiging abonnement is een half jaar durende klucht
Klantenservice in september gebeld om abonnement te beeindigen. Twee keer doorverbonden met een medewerker waarna de verbinding werdt verbroken (na steeds 10 min. wachten). Derde keer lukte het wel (na onderhand een half uur). Opgelost dacht ik. Maar nee, Tele2 bljjft gewoon geld afschrijven.
In februari wederom gebeld. Weer een half uur aan de telefoon. Abonnement bleek niet afgesloten te zijn, gelukkig was er wel een aantekening van de opzegging in september gemaakt. Het teveel betaalde geld is teruggestort. Desondanks probeert Tele2 geld van de rekening te boeken (incasso gelukkig stopgezet). Eergisteren nog een factuur gekregen van Tele2 van
€ 0,01. Waar dat nu weer op slaat, geen idee meer. Het lijkt wel een klucht.
Geen terugbetaling geanuleerde bestelling !!!
Op 15-FEB-2023 een S23 ultra 1TB (groen) besteld, 1401 Euro overgemaakt. De volgende dag zag ik pas dat er een levertijd van 6 weken voor het toestel is, ik heb daarop besloten om de volgende dag 16-FEB-2023 het toestel te annuleren. Daarna het zwarte toestel besteld, en weer 1401 Euro overgemaakt (na de toezeging dat het bedrag binnen een aantal dagen op mijn rekening zou staan. Inmiddels na vele telefoontjes en 4 weken verder nog niet het bedrag retour op mijn rekening!!!!!! Er werd mij weer gezegd dat ik moest wachten, er werd weer een formulier gestuurd naar de finaciele afdeling!!! Ik ben hier ontzettend boos over!! Dit is onaceptabel!!!! Ik heb gezegd dat ik voor 22-FEB-2023 het geld wil ontvangen, indien dit niet het geval is zal ik mijn rechtsbijstand inschakelen.
Top Klantenservice.
De klantenservice was snel te vinden op de site en zelfs om 20:00 hielpen ze me nog steeds echt super snel. Ik had een nieuwe telefoon gekocht omdat mijn oude was gestolen. Gelukkig was hij weer terug gevonden en kon zonder problemen mijn nieuwe telefoon weer ruilen. Heb ze afgelopen dagen ontiegelijk vaak benaderd met vragen en elke keer echt perfect geholpen. Helemaal enthousiast over een bedrijf die z'n klanten service op orde heeft.
Unlimited internet is unlimited not…
Unlimited internet is unlimited not every 2gb need to send. also they have made it in a way that its very difficult to make a script. and because of that its also horrible to send more data. need to reset connection and need a second internet to send more data. i say its a scam. the website doesnt mention anywhere about the necessity of sending more data its crazy!
Bij tele2 gaat alles om centjes
Mijn abonnement is in januari verlopen en in februari werd zonder enige form van uitleg nog 0,49 cent afgeboekt bedrag is belachelijk het is de probleem niet het is niet de discussie waard maar ik vind het raar dat er na verloop van mijn abonnement nog geld afgeboekt wordt van mijn rekening, geen aanspreekpunt als ik bel sta ik zo lang aan de lijn dat kost meer dan dat bedrag dus ik dacht dat hier maar melden, mensen trappen niet in
als ik geen ster kon geven had ik dat…
als ik geen ster kon geven had ik dat gedaan.
abbo is automatisch doorgezet terwijl we niet in staat waren om daar mee bezig te zijn.
Keek net om te kijken wanneer ik me abbo kon verlengen en blijkt dat dat al een half jaar geleden automatisch is gebeurt. zonder toestemming. bel er nu heen krijg ik belachelijke kk volk aan de lijn dat ik dat zelf heb gedaan terwijl dat echt kk b*llsh*t is. ze zei dat dat niet automatisch kon. terwijl op hun site staat dat dat wel kan.. waardeloos . mevrouw wou me niet verder helpen en hing op. bel er nog een keer heen met hetzelfde verhaal. word in de wacht gezet en na 3 minuten hangen ze WEER op.
heel slechte klanten service heel…
heel slechte klanten service heel bruutaal 👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
Slechte customer services
Heb vandaag met een idioot gesproken die me manieren willen leren en die uiteindelijk ophing. Grote mond maar staat niet erachter:)! Echt een domme bedrijf met een paar slechte telefonistes! Mensen Blijf weg!!
Aan de depressieve kant...
Ik heb net tele 2 gebeld om informaties te krijgen over het abonnement dat ze op dit moment aanbieden, ik heb hun aanbod per mail ontvangen. Verschrikkelijk, ik krijg een totaal ongemotiveerde man aan de lijn, alsof hij me een plezier aan het doen is. Hoe kan z'n gedeprimeerde iemand een product verkopen? Ik dacht...'dit gaat niet goed, en nu lees ik jullie recensies, allemaal negatief... ik moet me helaas aansluiten. Ik blijf voorlopig bij mijn trouwe KPN
Dit bedrijf kan zich verbeteren door…
Dit bedrijf kan zich verbeteren door niet te incaseren als mensen geen contract meer bij de hebben.
Extra betalen om email adres te houden
Na het verplicht overstappen naar glasvezel van tele2, waarbij vermeld werd dat er voor mij als abonnee niets zou veranderen, krijg ik nu bericht dat mijn e-mail adres over een aantal maanden wordt stopgezet, of ik moet een e-mail abonnement afsluiten.
Het gaat weliswaar om een klein bedrag, maar ondanks dat er niets zou veranderen, heb ik geen toegang meer tot een server adres, en ook mijn e-mail adres raak ik kwijt, als ik geen extra abonnement neem.
Waardeloze service
Waardeloze service. AL 3x nieuw abonnement maar is nu echt de laatste keer. Ik heb al 2x gevraagd het rekeningnummer te wijzigen en toch wordt de betaling op het verkeerde rekeningnummer afgeschreven. Ze zijn telefoonprovider maar zelf niet bereikbaar, hoe onpersoonlijk wil je te werk gaan via een chatbot.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.