Valutata 1 stelle su 5

wij hebben al een jaar een glasvezel in huis, waarbij overstap Tele2 naar Odido. Glasvezezel werkt nog altijd niet en Tele2 bouwt ondersteuning af. Box nu door tele2 uitgeschakeld, boodschap verplich... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

al weken hele slechte internet/wifi verbinding. met name tv kijken via KPN abonnement. films stoppen en beginnen helemaal opnieuw voor 1 seconde. daarna weer eindeloos laden. Websites openen nie... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De verbinding via Tele2 op het nieuwe thuisadres Waddinxveen is heel slecht. Hele begripvolle ondersteuning maar ze doen echt niks om het op te lossen of vrijwillig te ontbinden. Ga nu maar 7 maan... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Per 2 juni 2025 noodgedwongen overgestapt naar Odido want Tele2 stopt ermee. Over de maand juni 2025 werd het volle maandbedrag door Tele2 afgeschreven. Daarna volgde in juli een creditnota voor bijna... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Op 1 mei een iPhone 13 zwart besteld…

Op 1 mei een iPhone 13 zwart besteld met abonnement. 4 mei kreeg ik de telefoon binnen. Omdat ik nog geen beschermhoesje en glasscherm had heb jij het toestel eerst in de verpakking gelaten. Sinds eergisteren gebruikt ik de telefoon. En gister kwam ik erachter dat de telefoon donker blauw was. Gebeld met de klantenservice. De koerier heeft je inderdaad de verkeerde kleur meegegeven. Enige oplossing die ze bieden is houden van het toestel of het toestel retour sturen en dan een nieuwe bestellen. Ik zal dan enige tijd zonder telefoon zitten of moet een andere regelen (oude telefoon is verkocht) en mag alles regelen rondom het retouren terwijl tele 2 de verkeerde kleur heeft geleverd. Nog voorgesteld om naar een tele 2 winkel te gaan en het toestel gelijk om te wisselen, maar dat kan niet want er zijn geen winkels meer. Waardeloze service!

13 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Onbeperkt internet is niet onbeperkt

Zoals vele voor mij heb ik helaas niet eerst de reviews bekeken, maar gelukkig wel een maand opzegtermijn abbonement genomen.

"Onbeperkt internet" is dus niet onbeperkt! Duidelijk aan verkoper gevraagd, is onbeperkt internet echt onbeperkt, wat het woord tenslotte betekent. Met zekerheid zij de verkoper JA. Het is dus 10 gb per dag, wat je kan "bij kopen" met 2 gb per dag. Lekker als je een filmpje aan het kijken bent! Wat een misleiding en oplichting. Als je een jaar of 2 jaar abbonement hebt kom je daar volgens de medewerkers niet vanaf zonder een BKR registratie. Waarom al die oplichting in Nederland? Ik heb in diverse landen van de wereld gewoond, en daar is onbeperkt wat het woord betekent. In Nederland wordt je weer opgelicht.

12 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Geen Tele2 meer voor mij!

Ik ben absoluut geen moeilijke klant en er kan best wel eens wat misgaan maar dit is voor mij de laatste keer dat ik wat afsluit bij tele2. Op 9 april een telefoon besteld. Na een week was duidelijk dat deze kwijt geraakt was bij postnl. Nu een maand later is er pas contact gelegd met postnl door tele2. In de tussentijd wordt er niets gedaan of geregeld en je moet er zelf achteraan blijven bellen. Wanneer ze wel wat weten kunnen ze je niet vertellen en je moet maar geduldig wachten. Dat geduldig wachten moet je zelf maar beëindigen door maar weer te bellen en te vragen hoe het ervoor staat. Klantgerichtheid een dikke 0!

9 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Slechte service, laat heel lang wachten op nieuwe Sim of telefoon

Echt niet van deze tijd dat je dagen moet wachten op een nieuwe simkaart en dus dagen zonder telefoon zit. Geen winkels ook meer dus je kunt nooit meteen een nieuwe kopen als je je telefoon verloren bent. Tevens lukt het activeren van een nieuwe simkaart ook niet binnen een dag en moeten er dan weer allerlei gegevens naar de klantenservice gestuurd worden, heel onhandig. Ga zo snel mogelijk overstappen naar een andere provider wanneer het kan.

6 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ze adverteren met bellen/sms unlimited…

Ze adverteren met bellen/sms unlimited NL/EU maar PAS OP, je betaald gewoon het tarief wanneer je vanuit NL naar EU belt.
Ze ronden ook af op minuten, ik 2 sec gebeld en dat kost 23 cent.

Wat een vies cotractje heb ik nu.
Spijt van zat goed bij t-mobile.

Zou geen tele2 abonnement afsluiten want het bereik in het buitenland is minder dan bij t-mobile.

4 maggio 2023

Terrible experience with Tele2

I had a terrible experience with Tele2's customer service when I tried to purchase the latest iPhone on a 2-year subscription on March 20, 2023. I made a payment, but to my dismay, the order was canceled on the same day. I immediately contacted customer service to inquire about the cancellation and request a refund.

What followed was a frustrating series of interactions with Tele2's customer service team. Despite numerous follow-ups on my part, they have not managed to refund my order yet, 44 days later. Each time, they provided me with a generic response that offered no real insight into when I could expect to receive a refund.

I am left in the dark about when I could expect to receive my refund, and it's causing me significant stress and inconvenience.

In summary, I found Tele2's customer service to be unresponsive, unhelpful, and downright frustrating. The cancellation of my order and the lack of transparency around the refund process left me feeling incredibly frustrated and disappointed with my experience. I would not recommend this company to anyone looking for a reliable and customer-friendly service provider.

4 maggio 2023

Wanprestatie roaming buiten EU

Op luchthavens buiten de EU werk ik doorgaans via WiFi om buitenland roaming kosten te vermijden. Als ik langer buiten de EU verblijf zet ik roaming uit of koop ik een lokale SIM, maar tijdens een langere vliegreis is het onpraktisch de roaming telkens uit en aan te zetten. Deze keer, 1 april in Delhi, leek de WiFi wel heel erg traag: zelfs één enkele e-mail kon ik niet verzenden en een track-and-trace code raadplegen lukte ook al niet: ik heb het op moeten geven.

Kort daarna een bericht dat 80% van mijn roaming buitenlandlimiet bereikt was, blijkbaar 80% van € 10, € 8 voor niets dus, want die roaming werkte niet eens naar behoren. Is dat niet gewoon wanprestatie, of zelfs bedrog en oplichting, en een twijfelachtig verdienmodel? En kan die waarschuwing niet vooraf verzonden worden, voordat je kosten maakt?

Tele2 blijkt telefonisch een klacht hierover niet aan te kunnen nemen en raadt e-mail aan, maar blijkt via het aangegeven e-mail adres niet bereikbaar. Weer bellen dan maar, een nieuw e-mail adres: weer een foutmelding (nog een aantal andere adressen geprobeerd: niets werkt). Het lukte pas nadat het e-mailcontact door een alertere telefonische medewerker geïnitieerd was (derde telefoontje).

Na lange tijd, een ontwijkend e-mail antwoord. Na aanhouden, weer een antwoord waaruit blijkt dat de oorspronkelijke mail niet gelezen is. Dat is nog een tijdje zo doorgegaan, zonder veel verbetering. Al met al teveel moeite voor 8 euro.

Slechte bereikbaarheid dus, en uiteindelijk: arrogante, eeltige onverschilligheid: contacteren van klantenservice is tijdverspilling gebleken.

Ik krijg overigens wel allerlei mails over voordeling verlengen en men weet me dan ook telefonisch goed te bereiken ... Ik heb inmiddels een andere provider gekozen, met een beter track record of Trust Pilot (en minder dan de halve prijs, zelfs met meer GBs). Goede service is belangrijk. Als er niets bijzonders aan de hand is, is Tele2 wellicht OK, als je service nodig hebt: wegblijven bij Tele2.

Belangrijkste punten.
1) Ik wil graag vooraf duidelijk geïnformeerd worden wanneer ik feitelijk gebruik ga maken van roaming via de buitenlandlimiet, en niet achteraf, als het al bijna op is.
2) Ik krijg weliswaar telkens berichten als ik een grens over ga, maar die berichten zijn truncated, de aanbiedingen van de buitenlandbundels zijn weliswaar altijd zichtbaar, maar verwijzing naar de kosten meestal niet en nooit volledig, dan moet je doorklikken.
3) Het is volstrekt onhelder wanneer Tele2 klanten WiFi gebruiken en wanneer roaming; als de WiFi dus even uitvalt, ga je automatisch naar roaming—tenzij je die kort tevoren uitgezet hebt, maar dat is onderweg niet te doen. In Bhutan bijvoorbeeld werkt de roaming niet; in Delhi en de Arabische Emiraten blijkbaar wel; binnen de EU gaat het via de gewonde bundel.
4) En als er al hoge kosten voor roaming in rekening gebracht worden, dan moet het wel werken. In dit geval was de verbinding zo slecht en traag dat ik blijkbaar alleen heb zitten wachten totdat 80% van de roaming limiet op was, zonder dat er voor mij iets nuttigs gebeurde; waarom veel geld betalen voor wanprestatie ...?

Tele2 heeft hier letterlijk helemaal niets mee gedaan; en blijkens de e-mails dit niet eens (goed) gelezen.

1 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Echt een stelletje oplichters 1ste…

Echt een stelletje oplichters 1ste klas.

Ik heb een abonnement verlengt met een telefoon.betaling van 600.euro gedaa. Ik kreeg een telefoon op gestuurd wat met een open doos niet met zegel aankwam en een screen protector op zat geplakt. Een Gebruikte telefoon! Ik heb toen gebeld en kreeg het advies om alles te annuleren, en terug te sturen zo gezegd zo gedaan. Ik kreeg officiële bericht dat alles geannuleerd was en ik binnen 14 dagen mijn geld zou terug krijgen lNu wacht ik al 6 weken op die 600 euro. Elke dag bel of chat ik en ik word aan het lijntje gehouden eerste klas. Hun zeggen 20 april uit betaald te hebben maar ik heb tot nu 2 mei niks ontvangen. Ga nooit bij tele 2 echt aan afrader. Je krijgt geen manager te pakken alleen maar goedkoop personeel die totaal niks kan of weet. Elke keer een zoethoudertje en vragen om geduld. Maar zodra ik niet betaal krijg ik een deurwaarder op mijn dak.

Oplichters 1ste klas niet in zee gaan is mijn advies. Zolang je betaald is alles goed zodra je service verwacht krijg je niks geen waar voor je geld.

2 maggio 2023

Echt prut

Echt prut. Veel duurder dan Hollandsnieuwe blijkt achteraf gezien. Daarnaast is ook hier geen goede verbinding/bereik (ligt aan de plaats denk ik). Daarnaast moet je het contract afkopen. Ik vind dit echt niet fijn. Bij Hollandsnieuwe is het abonnement makkelijker te wijzigen ook en je betaald vooraf aan wat je wil gebruiken. Daardoor kom je niet voor verrassingen te staan, wat bij Tele2 helaas wel zo is. Echt vet slecht, bah. Ik ga graag terug naar Hollandsnieuwe, maar ik moet nu helaas nog twee jaar wachten :(... Aldus een ontevreden klant.

28 aprile 2023

Belachelijke opzegformulier

Tele 2 heeft een fantastisch opzegformulier op de site staan. Mijn advies, haal dat belachelijke ding weg!!! Je krijgt automatisch bericht dat opzeggen helaas niet is gelukt en dat je toch even moet bellen. Dat wil ik dus juist niet! Zodra mijn abonnement afloopt ben ik daar weg!

26 aprile 2023

slechte provider

'we sturen een mailtje om te wachtwoord te veranderen.' niet dus, die komt nooit aan. Ik wilde alleen maar inloggen om te kijken wat voor abonnement ik heb. Lukt ook niet. er staat 'nog even geduld, jouw abonnement zal hier binnenkort worden getoond.'' Ook niet waar. vervolgens een chatverzoek ingediend. Schijnt maximaal twee uur te duren voor je iemand te spreken krijgt.. laat maar dan

26 aprile 2023

Pas op de EAN NR VAN TOESTEL.Tele2 T-Mobile

Mr Stormbroek heb u vandaag ook gesproken ik ben niet eens met u beslissing van u mail(24-04-2023.na het telefoongesprek heb ik Samung gebeld..En heb een het EAN NR van ons toestel doorgegeven..na dat Samsung de code heeft gecontroleerd met EAN NR 88060947.......blijkt het een EU TOESTEL te zijn geen Benulux toestel...wij hebben bij samsung een dossier nr 281..... ..waar in alles duidelijk in staat over het door u geleverde toestel aan ons.....daarom was de actie ook niet geldig voor dit toestel ,niet wat u in de mail heeft gezet...met laag gb...PAS OP JE TOESTEL BIJ TELE2 EN T-MOBILE IMEILNR KLOPT MAAR EAN NR S NIET......EU TOESTEL IS NIET GEMAAKT DOOR SAMSUNG..MAAR BENULUX TOESTEL WEL GEMAAKT DOOR SAMSUNG....EU TOESTELLEN ACCEPTEERT SAMSUNG NIET..WEL BENULUX TOESTELLEN...

24 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Vreselijk bedrijf met dito…

Vreselijk bedrijf met dito medewerkers/service. Heb op 30 januari al een melding gedaan dat mijn partner overleden is. Zijn abonnement om die reden moest worden stopgezet. Heb sindsdien al zeker 6x gebeld! Blijf maar facturen ontvangen, telkens krijg ik te horen dat mijn melding zal worden "doorgezet" vandaag werd mij zelfs gezegd dat als ik toch weer een factuur ontvang maar weer contact moet opnemen! Jazeker de 7e keer!!! Toen ik daarover mijn ongenoegen liet blijken werd mij gezegd dat er niet meer kan worden gedaan dan het weer "doorzetten" en de verbinding werd verbroken! Wat een slechte organisatie!

21 aprile 2023

Asociale klantenservicemedewerkers

Tele2 heeft echt de meest bizar slechtste klantenservice. Lijkt wel alsof ze iedereen met het denkvermogen van een zeester daar neer zetten. Probeer nu al twee weken mijn onterechte blokkade van mijn abonnement te krijgen. Zij zijn destijds een betaling kwijt geraakt waardoor ze me nu volledig hebben afgesloten en ik een incasso vandaag ontving. Of ik even het toestelkrediet in een keer wilde aflossen. Al tig keer gebeld met de klantenservice en de situatie uitgelegd. Ene keer krijg je een medewerker aan de lijn die het niet snapt, de ander geeft aan de blokkade te kunnen verwijderen. Gebeurt uiteraard niet. Dan bel je weer en krijg je weer iemand die zegt ja je moet betalen en ja pech sorry we hebben je nu definitief afgesloten.

Alsof niemand van de klantenservice notities maakt van de gesprekken die gevoerd worden/zijn of überhaupt de moeite neemt om verder te denken. Erg frustrerend en erg moeilijk omdat ik onterecht word neer gezet als wanbetaler. Vandaag ook weer met een medewerker aan de lijn gehangen. Had haar al een keer eerder gesproken en ik denk dat ze het herkende omdat ze nadat ik weer mijn verhaal uitlegde zo de verbinding verbrak. Ben al jaren lang klant bij Tele2 maar dit is echt te belachelijk voor woorden.

20 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Blijf weg bij tele2 en bespaar jezelf veel stres.

sinds ze over zijn gestapt op een klantenservice in paramaribo is het een groot drama. Mijn telefoon werkt niet naar behoren. Word mij doodleuk verteld dat ze hier geen andere oplossing voor hebben dan het op te sturen naar het reparatiecentrum. Na het laten repareren was het probleem nog steeds niet verholpen. dus ik vraag, hoe gaan jullie dit nu oplossen. zeggen ze ja meneer nogmaals opsturen. en als het naar 4 of 5 reparaties nog niet is verholpen gaan we pas kijken of we een andere oplossing hebben. Voor mij NOOIT geen tele2 meer.

6 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

very bad customer service, and good luck terminating your contract

I am a customer for years and it s impossible to get someone on the line to terminate my contract. You ll get someone if you d like to subscribe though! It can not be done online, their telephone service is supposed to be open till 8pm workdays. since day 1 really slow internet while paying for fast internet, after complaining continuously, it was all of a sudden possible for a few euros more and was obliged to take a phone line i dont use. A year later still the same, and impossible to terminate my contract.

6 aprile 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più