SOVA - Sickla Recensioni

TrustScore 4 su 5

Simbagatan 12, 131 54 Nacka, Nacka, SE

Valutata 5 stelle su 5

Jag besökte SOVA-butiken i Sickla och fick fantastisk hjälp av Jesper. Han tog hand om hela processen på ett mycket professionellt sätt, gav tydlig och trygg rådgivning och ingav ett stort förtroende.... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Fantastiskt nöjd med den exeptionella servicen jag fick av Rebecka på Sova Sickla! Dock missnöjd med sängen i sig. Var en helt annan säng än den jag testade i butik. Och den Sova säng jag tidigare haf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Anledningen till de fem stjärnorna är det otroliga kundservice-och bemötande som Jesper Sommensjö visade i vår kontakt för en dryg vecka sen. Oavsett om det skulle finnas fem eller fler stjärnor,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Betyg: 5 stjärnor Jag fick superfin hjälp på SOVA i Sickla när jag skulle köpa ny säng. Personalen var så trevliga och verkligen engagerade – de lyssnade på vad jag behövde och tog sig tid att hitt... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Sickla

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1349 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Bra bemötande och bra varor

Bra bemötande och bra varor. Allt passade perfekt!

5 novembre 2025

Hej Stig,
Stort tack för din recension! Så roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och att allt passade perfekt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig!

Avstå om ni kan

Efter en ganska omständig beställningsprocess (första offerten ofullständig och därmed mycket lägre pris än det faktiska, andra offerten överpris där vi som kund fick kämpa för att få den korrigerad) fick vi till slut hem vår säng. Snabbt konstaterade vi en lukt från madrassen som besvärade både mig och min sambo. Vi vädrade madrassen varje dag under två veckor utan något resultat. Då beslutade vi oss för att åka tillbaka till butiken i hopp om att få hjälp och eventuellt byta madrassen.

Under det mötet (3/11) fick vi mycket bra service. Butikssäljaren var förstående och efter diskussion landade det i att vi fick prova en madrass från en annan tillverkare och av ett annat material - en modell som kändes bra och luktfri. Butikssäljaren avslutar med att säga att hon ska prata med sin butikschef och lägga upp ett ärende under morgondagen.

Efter två veckors digital handläggning med butikschefen får vi beskedet att vi ska "vädra och dammsuga madrassen". Två veckor är underkänt långsamt eftersom vi inte kunnat använda sängen under den här tiden pga lukt. Att sedan som kund behöva sanera en ny produkt som vi köpt - är det rimligt?

Med missnöje åker vi tillbaka till butiken och hoppas kunna få den hjälp vi bemöttes av två veckor tidigare. Vi får hjälp av samma person som sist men nu med ett helt annat tonläge. Vi blir beskyllda med att vi var otydliga sist ("vi förstod inte att ni ville byta"). När vi står på oss att vi vill byta madrass blir vi skuldbelagda med att Sova i så fall skulle stå med en madrass som dom inte kan sälja vidare. Det var ganska ovärdigt om jag ska vara ärlig. Att bli beskylld och skuldbelagd som kund när man köpt en säng till ordinarie pris 90 000 kr är inte okej.

Det här var i måndags (17/11) och status just nu är att butikssäljaren gjort en ny notis i ärendet om att "kund vill byta madrass". Butikschefen, som det verkar hänga på, har inte svarat. Vårt tålamod är slut och det enda som eventuellt återstår är att försöka åberopa deras "Pengarna tillbaka-garanti".

17 novembre 2025
Non scritta su invito

Hej Henrik,
vi förstår din frustration och att processen inte har motsvarat dina förväntningar. Ärendet är fortfarande pågående och butiken ska ha varit i kontakt med dig via en annan kanal. Hör gärna av dig om du har fler frågor eller funderingar. Vi tar med oss dina synpunkter. Önskar dig en fin dag.
Vänligen, SOVA

Rebecca var super

Rebecca var super. Bra hjälp

29 ottobre 2025

Hej Cecilia,
Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Rebecka! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

Mycket Serviceminded

Personalen var väldigt vänliga, kom med konstruktiva förslag och gjorde det lilla extra så 5 stjärnor där. Priserna och frakten (till tomtgräns) är dessvärre inget butiken kan påverka, men är en del av upplevelsen, och är anledningen till att det inte blir 5 stjärnor. Velar mellan 3 och 4...

22 ottobre 2025

Hej Anneli,
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du uppskattade vår personal - och vi förstår att leverans och pris påverkar helhetsintrycket. Sov gott!

Helt urkass upplevelse

Helt urkass upplevelse. Butiken försökte lura mig på handpengen. Okunnig personal

18 ottobre 2025

Hej Wictor,
Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte blev som förväntat – så ska det förstås inte vara. Det är självklart aldrig vår avsikt att någon ska känna sig vilseledd. Om du vill dela mer detaljer är du varmt välkommen att kontakta oss direkt, så att vi kan reda ut det som hänt.

Bra personal

Bra personal, alert, effektiv och hjälpsam, både vid köp och leverans.

18 settembre 2025

Hej Göran!
Vad glada vi blir! Tack för ditt köp & tack för din recension. Önskar en fin dag! Vänligen SOVA

Grym service av Jesper!

Vi fick hjälp av Jesper som gjorde ett fantastiskt jobb att på ett enkelt och metodiskt sätt presentera alla alternativ som passade oss. Han hade gott tålamod och fanns alltid tillhands under säljprocessen.
mvh, Stefan

9 ottobre 2025

Hej Stefan!
Stort tack för din fina recension. Vad roligt att höra att Jesper kunde hjälpa er hitta rätt, det ska vi hälsa vidare! Varmt välkomna åter.

Proffsigt bemötande

Köpte en sänggavel. Bra utbud. Bra bemötande.

6 luglio 2025

Hej Christer,
Vad glada vi blir att du är nöjd med utbudet och bemötandet. Tack för din recension. Sov gott!

Super hjälpsam personal

Super hjälpsam personal, trevlig och fakta bunden

Hej Huy,

Tack för din recension! Det är roligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Vi önskar dig många goda nätter framöver!

Valutata 5 stelle su 5

Vi är så nöjda med vår nya säng

Vi är så nöjda med vår nya säng, positiv personal vid köpet och efteråt!

Risposta di SOVA - Sickla

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till och tack för din fina recension. Det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Personlig service

Personlig service. Jag har prövat två st Tempur kuddar.

26 agosto 2025

Hej Tatiana,

Vad roligt att höra att du uppskattar servicen. Att hitta rätt kudde kan verkligen göra skillnad för sömnen och vi kan varmt rekommendera en Tempur-kudde.
Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Vänligen, SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Rebecka tog emot oss på ett positivt…

Rebecka tog emot oss på ett positivt sätt och hjälpte till att välja rätt hårdhet i våra Mattsson sängar. Hon gav fina förslag till sängskydd mm.

Produktionstiden höll löftet och lite förvånade att transporten tog mer än 2 veckor. Leveransen sköttes utmärkt och de gamla sängarna fördes bort.

Sover gott efter de första nätterna

18 settembre 2025

Risposta di SOVA - Sickla

Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att Rebecka kunde guida er till rätt val. Vi beklagar att transporten tog längre tid än väntat, men är glada att leveransen gick smidigt och att ni nu sover gott i era nya Mattsson-sängar!

Dom som jobbar i butiken i Sickla

Dom som jobbar i butiken i Sickla

16 settembre 2025

Risposta di SOVA - Sickla

Tack för ditt besök & tack för din recension - det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Försäljaren tog 3 timmar med mig

Försäljaren tog 3 timmar med mig för att hitta den rätta säng. Jag sa hur mycket jag vill betala och vilken sorts säng så prov log jag. Det blev absolut rätt. Vissligen var det en lång leveranstid i och med sommar uppehållet men nu har jag sovit i sängen i några veckor och jag är så nöjd.

6 settembre 2025

Hej Marscha,
Tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att vår sängexpert tog sig tid att hitta den perfekta sängen för dig och att du nu sover riktigt gott. Vi uppskattar ditt tålamod med leveranstiden och önskar dig många sköna nätter framöver!

Super hjälpsam personal

Det strulade lite från leverantören men medarbetarna på sova var super hjälpsamma och gjorde allt för att lösa problemen. Trevlig och hjälpsam personal

5 settembre 2025

Hej Jennie,
vi beklagar att det strulade från leverantören, men det gläder oss att det gick att lösa. Detta ska vi hälsa vidare till butiken!

Mkt bra säljare

Mkt bra säljare! Och nöjd med köpet. Sover mkt bättre nu och har mindre ont.

1 settembre 2025

Risposta di SOVA - Sickla

Stort tack för din recension! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med köpet och att du sover bättre nu. Önskar dig många goda nätter framöver!

Valutata 3 stelle su 5

Leveransstrul och läs avtalet noggrant

Lite struligt med leveransen då vi fick prylar som inte skulle till oss och som upptäcktes senare varpå vi fick passa för att Sova skulle kunna hämta tillbaka de fellevererade prylarna som skulle till annan kund på andra sidan stan.
Om vi hade fått montage och bortforsling av emballage hade den saken löst sig naturligt. Men Sova vägrade ge med sig på den punkten med hänvisning till kontraktet.
Jag och min fru får ta på oss att vi läst avtalet lite slarvigt, men är båda säkra på att vi ställt frågan om montage/emballagehanterings ingående med jakande svar från säljaren.
Så ett tips till spekulanter/köpare i Sicklabutiken. Läs noga avtalet att det ni kommer överens om muntligen återspeglas i avtalet.

30 agosto 2025

Risposta di SOVA - Sickla

Vi beklagar verkligen att leveransen inte gick som planerat. Vi tar med oss era synpunkter och kommer att arbeta med att förbättra våra rutiner för att undvika liknande situationer framöver. Önskar er en fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Säljaren gjorde sitt yttersta för att…

Säljaren gjorde sitt yttersta för att ordna en säker, miljövänlig och trygg frakt till min skärgårdsö utan bro eller färja. Mha ett företag med katamaran och pirra fraktades min drömsäng hem.

Hej Ingegerd,

Stort tack för din fina recension. Vi blir verkligen glada att höra att allt löste sig smidigt och att du fick hem din drömsäng på ett tryggt sätt.
Vi önskar dig många sköna nätter i din nya säng!

Hjälpsam trevlig personal

Hjälpsam trevlig personal

23 agosto 2025

Hej Eila,

Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

En mardröm till kundupplevelse

En mardröm till kundupplevelse.

Jag förstår verkligen att saker och ting kan strula och bli fel. Men detta är under all kritik.

- 3 gånger behövde min kille besöka butiken för att ens få utskickad en offert på dom sängarna vi var intresserade av.

- När väl sängen skulle levereras till hos så hade inte killarna som skulle leverera upp sängen till lägenheten fått reda på detta och lämnade allt utanför porten. Detta trots att vi betalat för leverans upp i lägenheten.

- När vi väl fått upp allt i lägenheten och ska packa upp sängen så visar det sig att det är stora fläckar/slitningskador på sängbotten.

- När vi väl informerat kundsupport på detta så lovar dom att dra av för leveransen som blev fel och bad oss skickar bilder på sängbotten. Veckan går och varken en uppdatering eller en korrigerad faktura fixas från deras håll.

När vi återigen påminner dom angående fakturan så ber dom återigen om ursäkt och korrigerar detta. På frågan gällande sängbotten så uteblir fortfarande svar.

Vi kontaktar återigen supporten och dom beklagar sig ytterligare att dom inte svarat. Vi blev erbjudna nya sängbottnar. Vilket jag ifrågasatte eftersom att det känns helt galet ur miljösynpunkt. Då fick jag istället erbjudandet att dra av 1000kr. Vi svarar supporten angående detta men svar uteblir IGEN.

Vi betalade fakturan, med avdrag på 500kr (för kostanden som var för uppbäring av säng). Vi har fortfarande inte fått svar från supporten. Mer än en vecka har gått..

6 luglio 2025

Hej Maria,

Så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte vara. Vi förstår din frustration och tar detta på största allvar. Butiken ska ha kontaktat dig angående detta. Vi tar med oss dina synpunkter och arbetar kontinuerligt för att förbättra vår service.

Vänligen SOVA

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più