Jag besökte SOVA-butiken i Sickla och fick fantastisk hjälp av Jesper. Han tog hand om hela processen på ett mycket professionellt sätt, gav tydlig och trygg rådgivning och ingav ett stort förtroende.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastiskt nöjd med den exeptionella servicen jag fick av Rebecka på Sova Sickla! Dock missnöjd med sängen i sig. Var en helt annan säng än den jag testade i butik. Och den Sova säng jag tidigare haf... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Anledningen till de fem stjärnorna är det otroliga kundservice-och bemötande som Jesper Sommensjö visade i vår kontakt för en dryg vecka sen. Oavsett om det skulle finnas fem eller fler stjärnor,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Betyg: 5 stjärnor Jag fick superfin hjälp på SOVA i Sickla när jag skulle köpa ny säng. Personalen var så trevliga och verkligen engagerade – de lyssnade på vad jag behövde och tog sig tid att hitt... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Scritti dall'azienda

Simbagatan 12, 131 54, Nacka, Nacka, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di SOVA - Sickla
Efter en ganska omständig beställningsprocess (första offerten ofullständig och därmed mycket lägre pris än det faktiska, andra offerten överpris där vi som kund fick kämpa för att få den korrigerad) fick vi till slut hem vår säng. Snabbt konstaterade vi en lukt från madrassen som besvärade både mig och min sambo. Vi vädrade madrassen varje dag under två veckor utan något resultat. Då beslutade vi oss för att åka tillbaka till butiken i hopp om att få hjälp och eventuellt byta madrassen.
Under det mötet (3/11) fick vi mycket bra service. Butikssäljaren var förstående och efter diskussion landade det i att vi fick prova en madrass från en annan tillverkare och av ett annat material - en modell som kändes bra och luktfri. Butikssäljaren avslutar med att säga att hon ska prata med sin butikschef och lägga upp ett ärende under morgondagen.
Efter två veckors digital handläggning med butikschefen får vi beskedet att vi ska "vädra och dammsuga madrassen". Två veckor är underkänt långsamt eftersom vi inte kunnat använda sängen under den här tiden pga lukt. Att sedan som kund behöva sanera en ny produkt som vi köpt - är det rimligt?
Med missnöje åker vi tillbaka till butiken och hoppas kunna få den hjälp vi bemöttes av två veckor tidigare. Vi får hjälp av samma person som sist men nu med ett helt annat tonläge. Vi blir beskyllda med att vi var otydliga sist ("vi förstod inte att ni ville byta"). När vi står på oss att vi vill byta madrass blir vi skuldbelagda med att Sova i så fall skulle stå med en madrass som dom inte kan sälja vidare. Det var ganska ovärdigt om jag ska vara ärlig. Att bli beskylld och skuldbelagd som kund när man köpt en säng till ordinarie pris 90 000 kr är inte okej.
Det här var i måndags (17/11) och status just nu är att butikssäljaren gjort en ny notis i ärendet om att "kund vill byta madrass". Butikschefen, som det verkar hänga på, har inte svarat. Vårt tålamod är slut och det enda som eventuellt återstår är att försöka åberopa deras "Pengarna tillbaka-garanti".

Risposta di SOVA - Sickla
Personalen var väldigt vänliga, kom med konstruktiva förslag och gjorde det lilla extra så 5 stjärnor där. Priserna och frakten (till tomtgräns) är dessvärre inget butiken kan påverka, men är en del av upplevelsen, och är anledningen till att det inte blir 5 stjärnor. Velar mellan 3 och 4...

Risposta di SOVA - Sickla
Helt urkass upplevelse. Butiken försökte lura mig på handpengen. Okunnig personal

Risposta di SOVA - Sickla
Bra personal, alert, effektiv och hjälpsam, både vid köp och leverans.

Risposta di SOVA - Sickla
Vi fick hjälp av Jesper som gjorde ett fantastiskt jobb att på ett enkelt och metodiskt sätt presentera alla alternativ som passade oss. Han hade gott tålamod och fanns alltid tillhands under säljprocessen.
mvh, Stefan

Risposta di SOVA - Sickla
Vi är så nöjda med vår nya säng, positiv personal vid köpet och efteråt!

Risposta di SOVA - Sickla
Rebecka tog emot oss på ett positivt sätt och hjälpte till att välja rätt hårdhet i våra Mattsson sängar. Hon gav fina förslag till sängskydd mm.
Produktionstiden höll löftet och lite förvånade att transporten tog mer än 2 veckor. Leveransen sköttes utmärkt och de gamla sängarna fördes bort.
Sover gott efter de första nätterna

Risposta di SOVA - Sickla
Försäljaren tog 3 timmar med mig för att hitta den rätta säng. Jag sa hur mycket jag vill betala och vilken sorts säng så prov log jag. Det blev absolut rätt. Vissligen var det en lång leveranstid i och med sommar uppehållet men nu har jag sovit i sängen i några veckor och jag är så nöjd.

Risposta di SOVA - Sickla
Det strulade lite från leverantören men medarbetarna på sova var super hjälpsamma och gjorde allt för att lösa problemen. Trevlig och hjälpsam personal

Risposta di SOVA - Sickla
Mkt bra säljare! Och nöjd med köpet. Sover mkt bättre nu och har mindre ont.

Risposta di SOVA - Sickla
Lite struligt med leveransen då vi fick prylar som inte skulle till oss och som upptäcktes senare varpå vi fick passa för att Sova skulle kunna hämta tillbaka de fellevererade prylarna som skulle till annan kund på andra sidan stan.
Om vi hade fått montage och bortforsling av emballage hade den saken löst sig naturligt. Men Sova vägrade ge med sig på den punkten med hänvisning till kontraktet.
Jag och min fru får ta på oss att vi läst avtalet lite slarvigt, men är båda säkra på att vi ställt frågan om montage/emballagehanterings ingående med jakande svar från säljaren.
Så ett tips till spekulanter/köpare i Sicklabutiken. Läs noga avtalet att det ni kommer överens om muntligen återspeglas i avtalet.

Risposta di SOVA - Sickla
Säljaren gjorde sitt yttersta för att ordna en säker, miljövänlig och trygg frakt till min skärgårdsö utan bro eller färja. Mha ett företag med katamaran och pirra fraktades min drömsäng hem.

Risposta di SOVA - Sickla
En mardröm till kundupplevelse.
Jag förstår verkligen att saker och ting kan strula och bli fel. Men detta är under all kritik.
- 3 gånger behövde min kille besöka butiken för att ens få utskickad en offert på dom sängarna vi var intresserade av.
- När väl sängen skulle levereras till hos så hade inte killarna som skulle leverera upp sängen till lägenheten fått reda på detta och lämnade allt utanför porten. Detta trots att vi betalat för leverans upp i lägenheten.
- När vi väl fått upp allt i lägenheten och ska packa upp sängen så visar det sig att det är stora fläckar/slitningskador på sängbotten.
- När vi väl informerat kundsupport på detta så lovar dom att dra av för leveransen som blev fel och bad oss skickar bilder på sängbotten. Veckan går och varken en uppdatering eller en korrigerad faktura fixas från deras håll.
När vi återigen påminner dom angående fakturan så ber dom återigen om ursäkt och korrigerar detta. På frågan gällande sängbotten så uteblir fortfarande svar.
Vi kontaktar återigen supporten och dom beklagar sig ytterligare att dom inte svarat. Vi blev erbjudna nya sängbottnar. Vilket jag ifrågasatte eftersom att det känns helt galet ur miljösynpunkt. Då fick jag istället erbjudandet att dra av 1000kr. Vi svarar supporten angående detta men svar uteblir IGEN.
Vi betalade fakturan, med avdrag på 500kr (för kostanden som var för uppbäring av säng). Vi har fortfarande inte fått svar från supporten. Mer än en vecka har gått..