SOVA - Sickla Recensioni

TrustScore 4 su 5

Simbagatan 12, 131 54 Nacka, Nacka, SE

Valutata 5 stelle su 5

Jag besökte SOVA-butiken i Sickla och fick fantastisk hjälp av Jesper. Han tog hand om hela processen på ett mycket professionellt sätt, gav tydlig och trygg rådgivning och ingav ett stort förtroende.... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Fantastiskt nöjd med den exeptionella servicen jag fick av Rebecka på Sova Sickla! Dock missnöjd med sängen i sig. Var en helt annan säng än den jag testade i butik. Och den Sova säng jag tidigare haf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Anledningen till de fem stjärnorna är det otroliga kundservice-och bemötande som Jesper Sommensjö visade i vår kontakt för en dryg vecka sen. Oavsett om det skulle finnas fem eller fler stjärnor,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Betyg: 5 stjärnor Jag fick superfin hjälp på SOVA i Sickla när jag skulle köpa ny säng. Personalen var så trevliga och verkligen engagerade – de lyssnade på vad jag behövde och tog sig tid att hitt... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Sickla

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1355 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Proffesionell personal

Ringde butiken och fick prata med en säljare. Han guidade mig igenom hela processen och efter att ha intervjuat mig plockade han ihop en säng som passade oss perfekt. Allt gick snabbt och smidigt. En vecka senare levererades sängen inom överenskommet tidsfönster.

18 luglio 2025

Hej Göran,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att du fick så bra hjälp genom hela processen.

Vi hoppas att ni kommer trivas med er nya säng!

Valutata 5 stelle su 5

Provning i butik var helt ok

Provning i butik var helt ok, beställning smidigt, leverans och installation gick som förväntat och leveranstiden kortare än det var sagt.

6 agosto 2025

Hej Jan,
Tack för din recension. Vi är glada att höra att provning, beställning och leverans fungerade smidigt – och vad kul att leveranstiden blev kortare än väntat! Varmt välkommen tillbaka. Vänligen SOVA

Kundfokus

Hjälpsam och trevlig personal med kundfokus

30 luglio 2025

Tack för ditt besök & varmt välkomna åter. Vänligen SOVA

Superservice i Sickla butiken

Superservice i Sickla butiken! Fick byta min nyinköpta oanvönda kudde. Tusen tack! Jag köpte för hög kudde.

18 giugno 2025

Risposta di SOVA - Sickla

Vad roligt att höra! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig. Hoppas den nya kudden passar bättre! Sov gott. Vänligen SOVA

Sköna sängar, bra service

Sköna sängar och bra service med tillmötesgående personal

13 luglio 2025

Risposta di SOVA - Sickla

Tack för ditt besök & tack för din recension - det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Fick bästa informationen och råd av kunnig trevlig personal

Fick bästa informationen och råd och provligga tills jag blev nöjd. Sedan när madrassen kom hem sover jag sååå gott och som på fluffiga moln ! Personalen var jätte trevliga och hjälpsamma ,tack!

23 giugno 2025

Risposta di SOVA - Sickla

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig fortsatt många goda nätters sömn. Sov gott!

Helt perfekt

Helt perfekt, alltid trevligt bemötande

19 giugno 2025

Risposta di SOVA - Sickla

Tack för er recension, vad glada vi blir. Önskar er en fin dag! Sov gott

Bästa servicen

Bästa servicen! Nu är vi så nöjda..tack för proffsiga råd och personligt bemötande. Nu sover vi gott!
Gunilla

16 maggio 2025

Risposta di SOVA - Sickla

Tack för ditt köp & din recension! Sov gott!

Bästa säljaren!

Utmärkt service och mycket trevligt bemötande. Hur kommer jag gärna tillbaka och handlar flera gånger. Kände mig mycket trygg med hjälpen att välja kudde. Kudden har varit fantastiskt så stort tack till SOVA!!!!!!!!

13 giugno 2025

Risposta di SOVA - Sickla

Stort tack för din fina recension Ann.

Det gläder oss verkligen att du kände dig trygg och väl omhändertagen, och att kudden blev en fullträff! Detta ska vi självklart hälsa vidare till butiken! Varmt välkommen tillbaka.

Sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

Bra säng dock känns bäddmadrassen lite…

Bra säng dock känns bäddmadrassen lite varm. Har dock inte testat ordentligt då jag varit på resande fot.

5 giugno 2025

Hej Lars,

tack för din recension! Vad roligt att du tycker om sängen. Om bäddmadrassen fortfarande skulle kännas varm rekommenderar vi att investera i ett underlakan i ett material som känns svalt mot huden, exempelvis percale. Om du har fler frågor ber vi dig kontakta kundservice via vårt kortaktformulär https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html - alternativt kontakten ni redan har i butik.

Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Valutata 4 stelle su 5

Mycket bra kundbemötande och service.

Behövde en ställbar säng till min far snabbt och fick tag på Jesper från Sova i Sickla. Han ordnade med en säng och tillbehör i Göteborg som bara var att hämta dagen efter. Trevlig och otroligt service inriktad.

1 giugno 2025

Hej Per,

Så roligt att vi kunde hjälpa din far med en säng och att allt gick så smidigt Vi ska absolut hälsa det vidare till Jesper.

Vi hoppas att han får många sköna nätter i sin nya säng.

Valutata 5 stelle su 5

Grymt bra hjälp från att …

Grymt bra hjälp från att välja säng och tillbehör, duktig och kunnig personal. Fick uppdateringar hela tiden under processens gång och allt gick perfekt. Bästa sängen jag någonsin haft! Kan varmt rekommendera denna butik

26 aprile 2025

Hej Andreas,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du trivs så bra med din nya säng och uppskattar verkligen din rekommendation! Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Sov gott!

Trevlig och hjälpsam personal

Trevlig och hjälpsam personal, kunniga. Fungerade bra med leveransen. Sängen är skön att sova i, är helt nöjd med mitt köp.

5 aprile 2025

Risposta di SOVA - Sickla

Stort tack för din fina recension Laila! Vad roligt att du är nöjd med allt. Det gläder oss att höra! Sov gott.

Proffsig hjälp

Fick hjälp med min nya kudde. Jättenöjd

16 aprile 2025

Tack för din recension!
Vad härligt att höra att du är nöjd med din nya kudde! Varmt välkommen tillbaka! Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Bra service och bra kommunikation

Bra service och bra kommunikation. Nöjd med min sängkappa.

23 marzo 2025

Risposta di SOVA - Sickla

Tack för din recension Jenny!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och sängkappan – varmt välkommen tillbaka. Vänligen SOVA

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più